117

Пешо Z

преди 7 месеца

Сащ не смеят да пръснат в момента.Само Ирак е подготвила 600 000 армия ,жадуваща за отмъщение.

116

карачанаков

преди 7 месеца

A kипя ли онзи ден когато не нор малниците имитиращи черни гарги нападнаха младежите отишли на концерт и избиха част от тях а други отвлякоха?

115

Анонимен

преди 7 месеца

Кой го засърбяха ръцете да запали тази война? Това е въпросът. По веме на мандата на Тръмп - пълно затишие. Дойде памперса байдън и започнаха войните. Правете си изводите.

114

Таня

преди 7 месеца

САЩ нямат право на асвабадителни вайни. Само РОССИЯ може да асвабаждава.

113

хахахаххахаКЕФффф

преди 7 месеца

До AnonimenКато в Корея и Виетнам ли....където янките се прибираха в Чували а Макартър в безсилиети си молеше за атомна бомба за да спре виетнамци с пушки от 1 та световна война. САЩ умре, но ще завлече и същзниците си с нея. Вече не е първа икономическа сила а армията и е пълна с ЛГБТ и Феминистки, които няма да се бият, но добре ще протестират! По-тъмните Хамериканци имат вече права и също няма да отидат на заколение! Да не говорим за 20% араби в нея - по скоро ше бомбят САЩ!

112

Anonimen

преди 7 месеца

Само ни САЩ не се опъвайте,че тогава лошо.Иска ви се или не,те са господарите на света

111

Анонимен

преди 7 месеца

Аз им го пожелавам на САЩ. Нека си сърбат попарата, която са надробили. А как ще им го натаковат техните бездомни наркомани дебели, които изведнъж ще се усетят защо живота им е толкова скапан! Милиони бездомни, наркомани, болни-и не само сред най-бедните прослойки. Престъпност, хартиени домове, антидепресанти и да изброявам ли. Ние такъв живот ли си пожелахме? Дрогирани зомбита и не са виновни хората, такава им е системата.

110

Анонимен

преди 7 месеца

До 111. Не е въпроса какви са евреи ли, араби ли или марсиянци. Българите просто сме чувствителни на тема геноцид защото и нас са ни истребвали.

109

Анонимен

преди 7 месеца

Американските самолетоносачи са там, за да възпрат Иран, Хизбула и други страни да не отидат твърде далеч. Ако те го направят и САЩ отговорят, тогава ще се задейства руските хиперзвукови Кинжали, който ще пратят самолетоносачите на дъното на Средиземно море.

108

Анонимен

преди 7 месеца

международното право е вече правото на по-силния, правото на джунглата. Око за око, зъб за зъб. Няма да има мир в следващите години, Китай, Иран, Сирия и Северна Корея ще се намесят и те по различни начини и още повече ще станат конфликтите. Щатите вече са почнали да печатат долари като луди и това ще създаде хипер инфлация не само там, а по целия свят.

107

Жал ми е За Зеленски

преди 7 месеца

все пак и той е Юдей, а и цялото му Правителство, както и това на Бай Дэн е от Юдеи! а вече не е в Новините...

106

Анонимен

преди 7 месеца

Йорданският крал Абдула отмени планираната среща с президента Байдън в Аман след смъртоносната израелска бомбардировка на баптистката болница "Ал-Ахли" в Газа, при която загинаха над 800 жени и деца.

105

мика

преди 7 месеца

Къде са господата от ООН, нормално много бързо реагират, вижте само в Украйна какво беше срещу лошата Русия. Живеем в едно лицемерно общество с лицемерни институции прогнили от пропаганда. Избират си какво да отразяват, опитвайки се да манипулират общественото мнение. Знаем как беше отразена войната в Ирак и Сирия, Либия и Виетнам...там хора не живеят, там имаше само терористи които американците бомбандираха. Жалко е наистина че и обществото е незаинтересувано за да обърне тая машина за контрол.

104

кои са евреите

преди 7 месеца

Евреите измислиха комунизма като доктрина. Хитлер е евреин .Сталин е евреин .Ротшилд е евреин. Едни от най-големите конспиратори на световното господство са евреи. Ако има дявол на земята то той се намира в Сащ и е евреин. Защо ли .Защото сащ управлява света засега ,а евреите са неговите слуги.

103

хммм

преди 7 месеца

Те САЩ не са спирали да участват във войни последните години, само патките на село и вие от днесбг не го разбрахте все още.

102

Анонимен

преди 7 месеца

До хайде стигаЕврейте са лукав и неблагодарен народ. Чети повече за тях и ще го разбереш сам. Хитлер и сталин също са евреи. Кастите при тях са много.

101

до 112

преди 7 месеца

До АнонименОхо, значи пак путинофили с опорки. БРИКС- пак Русия, пак руски ботуш, сакън.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Четох списък на промените на конкретната територия, около 20 точки, преди Израел е било британско споразумение, преди това Османска империя, преди това Египет, преди това Йерусалимско кралство и т.н. и т.н.

99

хайде стига

преди 7 месеца

много арабски пропагандатори се навъдиха тук. Арабски ли са, русофилски ли са (видя се ролята на ГРУ в подготовката на Хамас срещу Израел), все тая. Но сте сбъркали терена. Трудно българите ще защитят кауза срещу евреите, които спасиха даже по хитлерово време. Нека макитата да реват, че не сме спасили техните 13 хиляди. Къде е било тяхната съпротива срещу това? Къде е било гражданското им общество? Тук цял народ и църква и парламент се надигна- в една страна съюзник на Хитлер!

98

Анонимен

преди 7 месеца

До 110БРИКС