144

Анонимен

преди 8 месеца

Вноса е много малък. Трябва си бг заводи и много по-ниски държавни цени за да купат сички бг.

143

Анонимен

преди 8 месеца

Лъжат че сме на второ място ,а сме на последно ,нови коли и джипове карат украински фашисти които са в България ,гадове бедничките ,и всеки втори украинец искат да правят бизнесът тук ,явно знаят че администрацията е корумпирана тук

142

Анонимен

преди 8 месеца

Смешки. Ако в някоя страна има закупен само 1 нов автомобил миналата година, а тази година 2 нови автомобила, то по логиката на статията имаме 100% ръст на продажбите на нови автомобили, което е сигурно доказателство за успеха на правителството да оживи икономиката.

141

КаскетЯ

преди 8 месеца

Др0гари каскети и ***, ние сме твърдо протиФ новите коли! Ако шъ съ нови то требе да са расийски и китайски както каза др0гара таваришЧ исполин и багатир Пиютин!

140

Факт

преди 8 месеца

Закупени 3000 нови коли за месец(около 30 000 на годишна база) срещу над 200 000 втора употреба годишно. Думите за забогатяване на българите са просто смешни.

139

Ноби

преди 8 месеца

Статията е писана от виден гербаджия, а заглавието кърти мивки

138

Пею

преди 8 месеца

И нито един осъден за 34 годишния грабеж!!!!! Браво.

137

Диана

преди 8 месеца

До 123 Аз сега ще ти обясня млого подробно, значи, защо това е така! Парите никога не стигат, особено на богатите и особено на крадците! Алчността е лоша болест, понякога смъртоносна, понякога хронична, но винаги прави хората нещастни...Кво да се праи - живот след прехода на БСП...Нема как!...Те за туй язи говорим: БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Поболяха цял един народ, ***.м.ка му...

136

Диана

преди 8 месеца

Новите коли се купуват на изплащане също - така че не може да се съди по покупката на нови коли у нас колко сме богати! Иначе има богати и много богати и много, много богати, но техните богатства са я по офшорки, я тук и там по света...Не бих се изненадала ако най-най- богатите у нас се движат в кола втора употреба - има от какво да се страхуват, значи...Така го направи БСПто с нейните "политики" - нищо не е такова, каквото изглежда! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

135

Анонимен

преди 8 месеца

До Късата памет-За да се проследи замогването И ОБЕДНЯВАНЕТО НА ПОВЕЧЕТО от българите..........

134

123

преди 8 месеца

Като погледна във фейсбук, всички са богати, с маркови дрехи, със снимки от топлите страни или с хубави коли. Като изчета коментарите във форумите всички са бедни, едвам имат пари за храна и аха да си спрат тока от безпаричие. Някой има ли обяснение защо е така ?

133

Анонимен

преди 8 месеца

Заглавието на тази статия е ПЪЛНА ПОДИГРАВКА С БЕДНИЯ ИЗСТРАДАЛ БЪЛГАРИН!!!

132

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 11 E,на някои така им е изгодно! Защо не пишат какви хора купуват нови коли-ами богатите,разбира се!? А тази статистика показва колко по-богати са станали богатите за сметка на масата бедни хора,които се чудят как да си осигуряват хляба,да покриват елементарните си нужди и да си плащат все повече увеличаващите се сметки.

131

Цветан Камелий :

преди 8 месеца

Журналисти ли? Неее, просто ми$$ирки,баце!

130

Анонимен

преди 8 месеца

50% от новите коли в бг. са румънски и вие се радвате, дори теглите кредити да си ги купите хахаха ужас

129

Късата памет

преди 8 месеца

За да се проследи замогването на българите , трябва да се погледне по голям период. Те ви малко цифри за размисъл. През далечната 1995та са продадени 7 000 нови коли. През 2022ра са продадени 35 500 нови коли. Който може да смята и да мисли ще си направи извода.

128

Анонимен

преди 8 месеца

И аз си купих нова кола през август 2022г. Доволен съм. Явно, колкото и да реве на умряло, българина се е позамогнал. Вече много нови коли се карат. А и като се има предвид, че има кой да плаща по 130к евра за двустайни - не сме за жалене.

127

Анонимен

преди 8 месеца

Очаквам спад на цените на втора употреба

126

ПроСоТо

преди 8 месеца

леле,замая ми са главата от толкова цифри,числа и проценти..Но си викам :-Не съм професор Г. Тотов,чиито лекции имах честта да слушам ,"лека му пръст!",но не е въпрос на висша математика тая класация...Та=..-Вчера си имал 4 коли...Днеска имаш 6..С колко процента са повече?..-Ами 6-4 делено на 4 по сто..Демек,50 процента...Или:..-Имаш 100 коли..Увеличил си ги с една..Колко процента е това?...Сметне сами!..Та:Кой е "богатия" според тая статия?

125

Бг идиоти

преди 8 месеца

Абе, вие, можете ли да четете? Как може да сте такива ***.... 3000 нови коли само за месец септември, което значи приблизително около 30 000 нови коли на година. Тва бедност ли е? На сфетофара е пълно със скъпи бегачки.