49

Анонимен

преди 6 месеца

Ами добре е направила... все пак е премиерша.. може да прави с мъжа си каквото си поиска.

48

една жена

преди 6 месеца

До анонимен 48 Неуважаеми, г-не, прочетете моя коментар под номер 26 и ми кажете точно в какво ме обвинявате, защото силно ми писна от Вашите необосновани обвинения и непоискани обяснения. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. ВИНОВЕН Е НАСИЛНИКЪТ. Доволен? А сега може ли да помислим как изобщо да не се стига до изнасилването? Защото ми изглежда по-добрият ва

47

Анонимен

преди 6 месеца

Той е бегал че не му пуска и е намерил доста по-младичка.

46

анонимен

преди 6 месеца

До една жена - щом казвате, може би не вие, но една немалка част от коментиращите, че жертвите са си виновни, без и дума да обелят за вина на насилника, това точно значи, че вината си само е тяхна, и нищо друго. Изразявайте се както трябва - напр. не се напивайте, за да не попадате на насилници, а не като сте се напили, виновни сте, защото това е много грозно и несправедливо обвинение! Виновен е насилникът! Ето това искат да ви обяснят някои тук, но вие го интерпретирате грешно.

45

една жена

преди 6 месеца

До психолог 46 Престанете да пишете лъжи! Никой не обвинява жертвите и не защитава престъпниците.

44

психолог

преди 6 месеца

Не обвинявайте жертвите, в тотална грешка сте! Образовайте се и ще разберете, че нищожна част от престъпленията са над дрогирани и пияни, обикновено се извършват от рецидивисти в 80%, които нямат досег с подобни компании, а са единаци! Проявявате милост към извършителите, без изобщо да ги обвините, и се нахвърляте директно срещу пострадалия, вие милост нямате ли, деца нямате ли, що за индивиди сте!?

43

една жена

преди 6 месеца

До анонимен 44 Не знам дали пълната Ви глава си дава сметка, че пияният може не само да стане лесна жертва на насилие, но и сам да го причини. Сигурно знаете за такива случаи, щом имате хабер от престъпници. Много добре различавам виновния, но предпочитам да го различавам жива, а не - мъртва. В това е цялата ми "вина".

42

анонимен

преди 6 месеца

Нито можеш да искаш от всички да са умни и отговорни, нито пък да премахнеш насилието поради човешката природа. Затова виновен е насилникът, и точка по въпроса! Всичко други са лакърдии за разни, дето и хабер нямат от рецидивисти и убийци и плещящ пр.остотии как еди - кой си пил, пък еди-коя си с къса рокля и ги сочат назидателно с пръст, защото празните им глави не могат да различат виновен от невинен!

41

една жена

преди 6 месеца

До анонимен 41 По никакъв начин не вменявам вина на пострадали. Не преиначавайте думите ми! Вие си възпитавайте децата да се напиват, щом го смятате за правилно. Аз не смятам, че това е правилно. На мен много често ми се случва да се "спасявам", като проявявам предпазливост спрямо несъмнено виновни шофьори, например. Предпочитам да съм жива пред невинно мъртва. Вие направете Вашия избор!

40

някой

преди 6 месеца

Мераците винаги и за всичко да са виновни всички други, но не и хората коита са постъпили глупаво и неразумно са точно проявление на стила "детска градина". Имаме не голям човек, способен да поеме отговорност а хленчещо 20-30-40 годишно дете, на което винаги все другите са му криви. Мисленето е за такива хора непознат процес.Докато има възрастни деца с *** *** ще има и проблеми.

39

анонимен

преди 6 месеца

До една жена - не вменявайте вина на пострадали, не сте права, първо, кой ще се метне под кола, и второ защото винаги има и наивни, и млади, и с недостатъчно ум, затова де факто оправдавате поне отчасти насилието с манията си за предпазването. Няма ли да проумеете, че на практика е почти невъзможно, а да не говорим, че огромната част от престъпленията са с взлом и нападение над нищо неподозиращи?

38

анонимен

преди 6 месеца

Не спорете, за българинът виновна е жертвата, особено ако е жена, каквото и да стане, ако ще и Земята да си обърне полюсите! Я всички по дупките си, а жените с по пет катинара, че да настане мир и щастие!

37

една жена

преди 6 месеца

До анонимен 36 И къде точно написах, че жертвата е виновна? Жертвата е невинна, но това не й помага особено да се чувства добре, нали? Дори насилникът да лежи цял живот в затвора, това няма да подобри нейното положение. Не можем да предотвратим всички престъпления, но това не значи да не опитваме. Ако виждате, че кола не смята да спре на червен светофар, ще минете ли, защото Вие сте прав/а, а той/тя в нарушение? Не, нали. Защото е по-важно да запазите живота си. За това става дума. Не за вина.

36

анонимен

преди 6 месеца

Като изнасилят пияната им щерка, ще опищят света. Съгласен с една друга.

35

една ДРУГА

преди 6 месеца

Аз пък не съм разочарована, защото не очаквам нищо от тези. България и затова е в това положение! Известно ли ви е, че огромна част от мъжете отричат изобщо изнасилванията, или натъртват как жените си го просели, а ако са убити, пак те били виновни, понеже плашели, че ще издадат насилника!? Не че няма и фалшиви сигнали, но да твърдиш поголовно, че пияните са виновни, е примитивно! По темата - този завижда на жена си.

34

анонимен

преди 6 месеца

Разочарован съм особено от една жена .Насилникът ВИНАГИ е виновен! Той ще намери жертва и без да е пияна и дрогирана! Я проверете криминалните случаи и доста ще се учудите! Ами дайте да накажем бабите, дето мятат хилядарките, така ли? Що за ненормално мислене, поне уточнете процентът на вината и за колко да лежи жертвата и колко насилникът, и как само си го търсело напр. убито и изнасилено непълнолетно от 40 г. мъж, то може и мъжът да е жертва също!

33

ъ

преди 6 месеца

Кариерата преди всичко! Брао, брао, така е по европейски! Кви са тези мъже и сексисти!? Че даже не са и мусюлмани, да речеш. Айде баста!

32

Анонимен

преди 6 месеца

В тези джендърски времена все намират телета под воловете... или така поне ни разправят.

31

селянин

преди 6 месеца

иииии ся ко

30

123

преди 6 месеца

Айде, Копейка, ти си следващият!