14

на Брайвик хаеел му

преди 8 месеца

дадоха 21 за 75 убити и 246 ранени . доживот взе азбучния убиец . ами 18 е от 9, да двама тряснати на 5 вида ефедрини , като милен . ммм, един семержийски . той 20 туна . хапи ню иъър

13

...

преди 8 месеца

мдааа! тука, при "нашата" съдебна система, за убийство ти дават най много 5 години в повечето случай даже условно! Може да не ви се вярва, ама си е баш така!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Пресният и най-мащабен случай с Телфорд очерта контурите на масивната морална и политическа катастрофа на Великобритания. Според разследването на Sunday Mirror, продължило над година и половина, повече от 1000 деца са били изнасилвани, дрогирани и бити, а няколко от тях дори и убити, от пакистанска педофилска мрежа, основана още в началото на 80-те години на миналия век.

11

има други сайтове

преди 8 месеца

До Анонимен 11 Не са 18,а 23!Щял е да отнесе 30 години,ама "трудното детство" му спестило 7!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Нито е българин, нито е сирак. Бхаратите изоставят поне по 2000 деца годишно, отделно продадените в Гърция. Поведението му не може да има оправдание. Тази ненормална адвокатка да му предостави дъщеря си, щом го мисли ощетен от живота.

9

Британски учЕн

преди 8 месеца

Аз храсти в Лондон не съм виждал

8

БилИмалТрудноДетство

преди 8 месеца

След като е бхаратец и се води "сирак", значи за него държавата ежемесечно е вадила от джоба на данъкоплатеца повече пари, отколкото едно обикновено българско семейство харчи, за да отгледа детето си.Но от негова гледна точка това не е достатъчно! И вместо да поработи в България,където сега е нужна всякаква работна ръка, той отива в чужбина, където също не плаща данъци, но в замяна на това си взима каквото му хареса, включително и подрастващи девойчета. Защо сме плащали за да бъде отгледан този?

7

Прост и глупав

преди 8 месеца

Българина Силвестър Тошев...Толкоз!

6

Няма да се научите

преди 8 месеца

и туй-то!Не е българин,а БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН,ако разбирате какво ви казвам!Макар че дълбоко се съмнявам!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Срам за англичаните! За две и повече изнасилвания на родните "шведи" тук получават потупване по рамото и гордост за цялата рода!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Опитва се и там да пробута номера, на който ги учат тук продажните адвокати, платени с пари на НПО-тата - все им е трудно детството и другите са виновни затова, че той е престъпник, щото не са му осигурили точно такова детство, каквото би му харесало на него, докато е бил малък! Кой изобщо е длъжен да му осигурява даром каквото и да било?

3

аа

преди 8 месеца

Браво ! В България щяха да му дадът условна! Кой знае колко малки момичета е изнасилил в България, за които никой не е разбрал !

2

Анонимен

преди 8 месеца

В други сайтове са качили снимката му - 100% индиец. Докога тези ще ни излагат пред света, като се представят за българи???

1

Красимир Петрофф!!

преди 8 месеца

Само затвор за тия почернелите със сини венци!