210

ППдерист

преди 7 месеца

кироо, я им се скарай на тия бре, вземи и асен с тебе

209

Анонимен

преди 7 месеца

Ще взема да ги заобичам тия нидерландци.

208

Ти да видиш

преди 7 месеца

България също може а си играе на инати - няма положителни вотове за новите членове докато не получим шенген

207

Анонимен

преди 7 месеца

Прави ми впечатление, че успелите държави се обединяват около някакъв приоритет и независимо коя партия е на власт, се движат винаги в тази посока. За нас е характерно, че колкото и малко да е останало за крадене, битката за властта винаги се поставя пред националните интереси. Принципът е по-добре пет лева в моя джоб, от колкото сто милиона в държавата! До като сме така, останалите ще се държат с нас както в момента!

206

Анонимен

преди 7 месеца

Нидерландия е богата държава, направила е някой лев от търговия на роби основно в продължение на няколко столетия. Та не иска някой беден да и разваля рахатлъка.

205

Киев

преди 7 месеца

Който го е сърбал знае коя е България и духал супата така,бчебняма какво да им се напъвате още ами излезтебкато Англия от ЕС и си ползвайте Руските инвестиции в енергийния сектор и си дръжте Китайските пазари. Лука и картофите сами може да си ги сасейте, а в Нидерлания се карат ски само

204

Анонимен

преди 7 месеца

Ксато го гледам тоя грозник,е пълен комплексар или е пил от забраненитечайчета,които там се продават по аптеките!!! Има да чакаме от умрял писмо някой да ни вземе в Швропа ,но Господ си знае работата,,ТОЙ Е БЪЛГАРИН "" !!

203

порнхъб

преди 7 месеца

Цялата история с Щенген ми прилича на филм за въздрастни където няколко мъже плюят и си задоволяват нуждите върху една жена, която се опитва да изпълни всичките им желания, а те се смеят и и се изреждат. За съжаление България е в ролята на жената, а мъжете са решаващите за Шенген (Пенген).

202

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно: Полша настъпи по мазола чиновниците - последваха ответни действия; Унгария ги настъпва редовно - пак размахват пръст. Виж, друго си е да си Нидерландия или Австрия. За тях само говорят отстрани, но няма никакви административни мерки по въпроса. Та докога с двойните стандарти?

201

Верцин

преди 7 месеца

Обективния, *** да спамиш по руските сайтове. Тука нямаш работа

200

Анонимен

преди 7 месеца

Абе синигерчета, вие не разбирате ли, че всичко това е съгласувано между тях! Те просто искат да ни използват! И го правят отлично. По принцип не ни искат, но се разбират само 1 или 2 държави да ни спрат, за да не се караме с всички. Дали ще е Австрия или Холандия (например) - Няма значение. Важен е крайният резултат. Останалите лицемерно заявяват, че ни искат, ама на! Така, че ние пак сме магарето, което бърза след моркова, но така и няма да го стигне. Не бъдете наивни. За тях сме II качество.

199

Анонимен

преди 7 месеца

Този ли го хванаха с руска шпионска в леглото?

198

Анонимен

преди 7 месеца

Докато Борисов и Пеевски, или техните наследници са в управлението, винаги ще има някоя Нидерландия или Австрия да ни спира от Шенген. Вие бихте ли дали ключа от къщата си на съседа мафиот?

197

Анонимен

преди 7 месеца

Пристанище Ротердам се дави в кокаин. Кметът на Ротердам Ахмед Абуталеб осъди факта, че пристанищният град се дави в кокаин, както и насилието, което съпътства търговията с дрога.Ето това ви е Шенгеня

196

гадно!

преди 7 месеца

Унизително! За пореден път доказват , че в ЕС се прилагат двойни, тройни и прочие, стандарти - според случая, страната и интереса на "големите" страни. Нашите политици са некадърни. Не ги бива за нищо. Явно похода е грешен и то от почти 10 години. Да се получат от Хърватия, как и по какъв начин успя, без да е по-добре от нас.

195

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха точно тези ще ни поучават.Боже какви ценности,какво чудо.Та от тях влиза почти цялата дрога в Европа.Тези ли пазят границите на Европа?

194

До 221

преди 7 месеца

Ми живей си е миналото. Даже може да си представяш, че България е на три морета. А, това досущ звучи като Възражданец. :ДД

193

Анонимен

преди 7 месеца

Тия като се напушат и хапнат гъбки от сутринта ,не знаят на коя планета са.Не разбрахте ли,че е заради конкуренцията на пристанище Ротердам.Те трябва да са монополист.Другото е ала бала.

192

Анонимен

преди 7 месеца

Ще си разплета чорапите от мъка.Когато България я е имало,тези са били някакви си племена. сега са държава на дрогата и фенерите.

191

До 215

преди 7 месеца

Добре, че са те да откраднат умните глави, че тия умни глави бачкаха по бензиностанции тука от няма и къде, а паричките бяха при хора с основно образование и татуси. Българите имат нужда от външен контрол, г-н Възражданец.