287

на Коцето зетя

преди 7 месеца

Дедо му на Коцето не искат да го приемат в държавен старчески дом поради показатели за психични увреждания...

286

Анонимен

преди 7 месеца

Костадин Копейкин го има в новините, че прокуратурата го разследва за незаконно създадена партия дали ще имат повече от един мандат времето ще покаже, а тя ще провери...

285

Анонимен

преди 7 месеца

Омраза, омраза и само фалшива и лъжлива омраза от страна на леви необразовани хора се вижда.

284

На Боко Чекмеджето

преди 7 месеца

Пълни лъжи във фашисткия саът бугюн точка бг. След салтоморталето на ППДБ и прегръдката с Прасето и Тулупа, няма нормален човек който да гласува за тях! Всичките ми познати които са гласували за ППДБ сазват ле няма никога повече да гласуват за тея отпадъци. Някой даже се обиждат като ги хидам дали ще гласуват пак за Коро, Мравояда, и Ген. Гном. Половината от тях ще дадаг глас за Възраждане, останалите не са решили. Това е положението.

283

Анонимен

преди 7 месеца

Антон Хекимян е човек с ценности, трудова дисциплина и образование, който взима решения, а не се чуди на петилетки.

282

Анонимен

преди 7 месеца

Ванчето трябва е кмет разбира се.Тези измислени герои Хекимян и синчето от държавна сигурност не стават за тази позиция.

281

Анонимен

преди 7 месеца

Седнала една баба от БСП и една от Български възход на пейката и викат абе ти защо, а другата ми то защо и дошла образованата дама с европейско образование и им казала вие учили ли сте или сте преписвали цяял живот...

280

Анонимен

преди 7 месеца

Някой тука пита къде била иванчева. Тя завалийката напоследък прекарва повече време в Сливен. Така, че там може да се кандидатира я за кмет, я за съветник.

279

Анонимен

преди 7 месеца

Бате сега изкара две "цецки" и ще си носи последствията барабар с променкаджиите! Барем София да не бастисат.

278

Анонимен

преди 7 месеца

Абе Ванчето кой знае кой от МВР и е в родата дано поне не взима пример от Български възход, които наблягат на ресторанти и кръчми с лошо поведение...

277

Анонимен

преди 7 месеца

Ванчето е най- свестна и за нея е най- добре! Стига ченгеджийски наследници и пишман журналисти! И двамата са "цецки" на бате и променкаджиите!

276

Мишо

преди 7 месеца

Това изследване е абсолютно нагласено и е пълна и умишлена лъжа!!!Няма нормален човек, който да гласува за ПП и ДБ, е няма! Тези ни лъгаха неуморно и продължават да ни лъжат, цените са такива каквито са заради тях! Човека с ужасния нос щеше да събаря двореца на Доган, да му взима фабриките, а сега мълчи? Другия зализан аферист дето не излиза от бордеите с нагласената диплома и патологичен лъжец! Стига, моля ви!

275

Анонимен

преди 7 месеца

Надеждата е в Таско да накара женското ръководство най-накрая да усъвръмени малко партийните централи, че търпението им се изчерпва.

274

Анонимен

преди 7 месеца

Коя е последната детска градина ремонтирана в община на лява партия и как са усъвремени училищата?

273

хекимян е гей

преди 7 месеца

Хекимян се отрече от любовта на живота си за няколко гласа повече - модела на мъжко бельо Тунджай Мустафа. Не казвам ,че е престъпление да си ге*. Но казвам ,че е показателно какъв човек е ,че да предаде най-близките си в преследването на властчица.

272

Анонимен

преди 7 месеца

Ванче сядай да четеш, че ще те питат за тях...

271

Анонимен

преди 7 месеца

То освен Бойко друг не може ли да ви е виновен звучите като обсебен/обсебена.

270

Стига вече ГЕРБ-ДБ

преди 7 месеца

ГЕРБ дълги години, още от времето когато Бойко Борисов беше кмет, се разпорежда с парите на София заедно с пишман-реформаторите ДБ. Една калинка за кмет, ремонт на ремонтите - нагледахме се. Стига им толкова.

269

Време за промяна

преди 7 месеца

Ваня Григорова има най-голям шанс. Това е промяната, а не сглобката ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС. Те нищо ново няма да предложат на софиянци, техният филм вече сме го гледали.

268

Анонимен

преди 7 месеца

балотажа е сигурен ПП срещу Герб, а пък г-цата ще има прамо да прами анализ. После може би Хекимян ще спечели като по разумен кандидат.