98

Анонимен

преди 7 месеца

Бате, не си само ти! Ама чакаме детрто дето трябва да извика! ЦАРЯТ Е ГОЛ!

97

Slav4u

преди 7 месеца

Пак се е насмъркал чудовищно, завалийката

96

Ами то бе

преди 7 месеца

Нали те избрахме какво направи ти ?

95

да го Е6а

преди 7 месеца

иии Славчо на тая снимка ми прилича на Христос с това смирено излъчване

94

само факти

преди 7 месеца

да и розовите слонове само ти ги виждаш най добре спри веществата и зардно със кураторите ти от лукоил се пръждосвай в сибир плешиви

93

Анонимен

преди 7 месеца

Не може да си прости, че изпусна кокала когато имаше мнозинство ... сега ще пикае газ до края на живота си горкия.

92

RIP проф. Вучков

преди 7 месеца

Това е новия професор Вучков, с малката разлика че оригинала беше много позитивен и добър човек, а тоя е олицетворение на злото.

91

Подминете го...

преди 7 месеца

Кокаина му е направил мозъка на ждреб.

90

Анонимен

преди 7 месеца

Не сме питали слави за мнение. Ако ни интересуваше, щяхме да го следваме във Фейсбук.

89

Превод в ефир

преди 7 месеца

"Денков е гол, но Боко и Пеевски са облечени" Слави трифонов

88

Анонимен

преди 7 месеца

Царят е гол, понеже царят не е Слави....Целта е да направят Слави цар и тогава сигурно ще е много стилно облечен и не така озлобен.

87

Рендету

преди 7 месеца

Прочетох статиятъ, а след туй някои от коментарите.... ОчевАдну е, че болшинството "талаж" дори не си е направило трудъ да прочете написаното, ъхъ!!! Чалгаджиятъ каза многу истини за политическият "курс" на държавата ни, за "моралъ" на журлалистиката ни и най-вече за пълната деградация на нашту общество!!!

86

Анонимен

преди 7 месеца

Кекс с оплождане вече не съществува .... има само ръгане напред назад... народа е безплоден!

85

Анонимен

преди 7 месеца

до 124 Трифонов не се е женил, за да е разведен.

84

Случаен минувач

преди 7 месеца

Този под мен е Атила от Плевен. Атила, кога те пуснаха от Карлуково?

83

Анонимен

преди 7 месеца

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина. Комуниста е Интернационалист, тоест Копeле и ражда Копeлета. Комуниста разбира само езика на Дървото. Смърт на Комунизма. Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти. Само до стената КАЗАХ! Склавяните и Юдoхазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казахстан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

82

Случаен минувач

преди 7 месеца

Слави, ЧРД! Ни си единственият, който вижда, че царят е гол. Но хората се измориха да протестират. После - през 2020 като протестирахме масово, какъв беше ефектът? Появиха се шарлатаните от ПП, народът им повярва, много хора гласуваха за тях, управляваха 8 месеца. Резултат? Висока инфлация и обедняване. Откъде хората да са сигурни, че след едни нови протести няма да дойдат още по-големи шарлатани на власт? Аз също съм твърдо против това правителство, но с какво да го заменим?Ето това е въпросът.

81

Анонимен

преди 7 месеца

НИЕ МАЛЦИНАТА СМЕ БОГОПОДОБНИ - БОГОВЕТЕ НА АРИИТЕ - БЪЛГАРИТЕ! НАШАТА АГОНИЯ Е НАШИЯТ ТРИУМФ. ВАШИЯТ ТРИУМФ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА КОМУНИСТИЧЕСКА *** Е ВАШАТА АГОНИЯ. МНОГО СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕТЕ! ВЕЧЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ. СКОРО ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СЕ СРИНЕ!

80

Анонимен

преди 7 месеца

НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ИНДИВИДА И ЛИЧНОСТТА Е СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НАШИЯ СЪЗДАТЕЛ. МНОГО ГАДЕН ПАРАДОКС, НО ФАКТ! ОТЦА ИМА ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД СЪБИТИЯТА. ТОЙ Е СЪЗДАЛ ВРЕМЕТО. НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ЕДНИ МИШКИ. ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН Е МАЛЦИНА ДА ЗАПАЗИМ БОЖЕСТВЕН ИНДИВИДУАЛИЗЪМ. ТАКА КАКТО ОТЦА НЯМА ДА МОЖЕ ДА НИ РЕСТАРТИРА ЛЕСНО КАТО ДРУГИТЕ РОБИ!

79

Анонимен

преди 7 месеца

ВСИЧКО ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ РЕСТАРТИРАНО ОТЦА ГУБИ КОНТРОЛ, СИСТЕМАТА МУ СТАНА ЯВНО И ИЗПРОСТЯ 21.12.2012г. СВЕТА ЩЕ БЪДЕ РЕСТАРТИРАН ОТ НЕГО В ОПИТ ДА СЪЗДАДЕ НОВ. НА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ!