29

Анонимен

преди 7 месеца

"които съществуват, за да СЛУГУВАТ НА СРЕДНАТА класа. Мерси. Ако средна класа няма, няма и слуги. Капиш? Живееш в капитализъм." - Уаууауау йахаха ... Какво е това? Някой 11 годишен отворол книга по икономика и "прави съждения" аххахах ... Пиши си там кода и не се прави на умен.

28

Анонимен

преди 7 месеца

До 24 - Давай оше. Кажи им!

27

do 24

преди 7 месеца

Ми не, няма да се спра. Черноработник си- факт. Съществуваш, за да ме обслужваш. Обслужваща класа. Ниска.

26

До 24

преди 7 месеца

Никакво ИТ не съм и работя от вкъщи. И да- 95% от хората, които НЕ могат да работят от вкъщи за бачкатори черноработници, чиито труд е нископлатен, защото е заменим от всекиго и на 101% заменим от машина. Схвана ли сега? Не ти говоря за лекари, пожарникари и подобни ценни професии, разбира се. А за разни там миньори, комбайнери, складажии, шофьори и подобни слуги, които съществуват, за да СЛУГУВАТ НА СРЕДНАТА класа. Мерси. Ако средна класа няма, няма и слуги. Капиш? Живееш в капитализъм.

25

onlyfans

преди 7 месеца

:)

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 22 - аз съм от хората, които не се смеят. Ако някоя компания има желанието да ми изпрати "аргономичен стол" или стендъп бюро, неща, които са ми напълно ненужни, то нека го направи. Ще им взема добри пари.

23

Бай Пешо

преди 7 месеца

Прави ми впечатление че разни ми ти самозабравили се IT-та определят останалите професии, където неможе да се работи отвкъщи за черноработници. Хора спрете се, защото ако не са тези т.н. "черноработници" както Вие ги наричате, няма да ви има и вас, или поне няма да сте такива големци. Затова спрете си, и кацнете на земята. В противен случай, много бързо ще се приземите. А отвисоко, много лесно се пада, а и много боли.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Само да напомня - В България нямаме разлипно данъчно облагане, според общините в които живеем, когато става въпрос за приходите ни. Ако сме в Европа, то стига да не сме и с френско гражданство, не дължим данъци на друга страна, освен ако не пребиваваме там повеч от 183 дни в годината. Важи за Швейцария и Норвегия, включително. За Албания и подобни не знам, но какво ще дириш там? А ако имате американско гражданство - данъците хапят двойно.

21

до 15

преди 7 месеца

Драги ми смехурко, идеята е да кажеш какви условия за труд имаш. Например- Стенд ъп бюро, ергономичен стол, ергономични стойки за монитори и така нататък. В твоя полза е, защото белите компании дават на служителите си хиляди левове годишно за хоум офис оборудване, тъй като вече наем не плащат- всички офис площи се върнаха на ленлордовете, които фалират един след друг.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Това с адреса е навсякъде. Подплашиха се. Много хора взеха да щъкат и да им бъркат феодалните амбицио.

19

Анонимен

преди 7 месеца

До 19 - Вече ставаш нагло.

18

Анонимен

преди 7 месеца

"Изтъкват се всякакви примери за възникващи поради това проблеми - ако например служителят замине в чужбина, това влече друг тип данъчно облагане и осигуряване." - Имам едно 22000 причини на месец, от които 600 са осигуровки, близо 2140 са данъци, а после половината се харчат в България ... Но предполагам, *** за теб това нишо не значи. Всипко е самондомати и ракия ...

17

до 18

преди 7 месеца

ПрУщавам ти, чАдо! Ама животът не ти е простил :( Но винаги можеш да се преквалифицраш, да се промениш. :)

16

до 6

преди 7 месеца

Под работа от къща в планината имам предвид основния си дом от Ковид насам. Избягахме от София. Разбира се, връщаме се от време на време в апартамента да сме близко до културни мероприятия. Не, че къщата ни в планината не е на 25мин с колата от центъра на града де. Но все пак се връщаме и до апартамента. Иначе хижата е в Алпите, ама не е хижа, ами вила, че там ходим на ски от 10 години насам всяка зима. Абе, каквото и да говорим хоум офисът е сбъдната мечта за много от нас.

15

Далай Лама

преди 7 месеца

А случайно офисният планктон информирал ли е шефа си , че те са *** на държавата и ползата от тях е срив на икономиката и разруха във финансите ? Полза от стоящи пред монитори гелосани клоуни, дебелогъзи хомункулуси няма ! Всичката тази тълпа трябва да бъде изкарана на полето и да копае картофи, да сади домати, краставици, чушки .., поне няколко стотинки да допринесат за обща полза !

14

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо няма да информирам никого, как е в дома ми. Без да имам адвокат, който да каже, чемпрокурорстката заповед е легитимна, забрави да допусна чужди в дома си, дори и "посмено".

13

6

преди 7 месеца

Кво стаба? Ядна се и наби 2-3 минуса?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Загрижили се, загрижили се за работниците, моля ви се.

11

Анонимен

преди 7 месеца

До 9 - Само за адвокати, банкери и хора, дето работната им титла е някаква абревоатура, зачочваща с латинското C

10

До Анонимен 1

преди 7 месеца

Абсолютно си прав.