135

Анонимен

преди 7 месеца

Тия ни взимат за пълни балами, кога хамас са имали ракета която може да убие 500 души, нали цял израел щеше да е на чакъл досега.

134

ФАКТ

преди 7 месеца

До ХИЧОИ на теб да изтребят цялото семейство до 9 то коляно, децата ти и родителите ти евреите какво ще направиш бе ХИЧО.Няма ли да се радикализираш, или ще излезеш на ГаЙ протест със розови знамена?

133

До ООНето

преди 7 месеца

Тея .вреи изравняват Палестина ден след ден и никой нищо не им казва. Нещо санкции няма ли да има ? Или това са "демократични" бомбардировки ! Също като във Корея Виетнам Лаос Камбоджа Гренада Салвадор Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан.....

132

Анонимен

преди 7 месеца

Лидерите на Хамас които са извън опастност взеха парите на раша и ще си ги харчат , а бедните палестинци на произвола на съдбата .

131

оффф

преди 7 месеца

До маилс. човече, кой възстанови Израел такъв какъвто го познаваме днес? Не бяха ли амите евреи завърнали се от Европа и САЩ??? Кой направи от пустинята оазиса? Нима бяха Палестинците?????

130

гостенка

преди 7 месеца

арабските държави в региони се провалиха! Не водят никаква политика за деескалация на напрежението! Някакви групировки, които не са официални представители на нито една държава в региона, командват маса правителства там! Срам, Позор за тези уж легитимни и самостоятелни държави, оставили се да ги ръководят Хамас и Хизбула..., дори Арабските Емирства, дори Египет и Катар не могат да усмирят едни терористи и да защитят мирното население от собствената си Вяра в региона. Позорът е за тях, не за САЩ

129

доказано е Израел!

преди 7 месеца

Защо лъжете, защо лъжете, защо лъжете, ЗАЩО?!?!?!

128

маилс

преди 7 месеца

Да ме извиняват евреите ,но като народ са ***.И арабите не са стока ,но тия са гюбре в целофан .Крадеш чужда държава,геноцид за месните и накрая някои друг бил виновен.Не бе никои друг ,ти си гюбрето

127

змей

преди 7 месеца

От това, което излиза до момента като снимки няма следи от авиоудар и е учудващо как са успели да сместят толкова народ в това малко дворче плюс десетина коли.

126

eдин

преди 7 месеца

Израел я бомбардира-сега дали случайно или нарочно-той го е направил и обвинява палестинците(даже не и Хамас ами някви други).Абсурд.Я погледнете стила на израелците как бомбят наред? Че те утрепаха над 2500 палестинци и колко от тях са бойци?Едва ли повече от 10% другото е жени деца цивилни.Толкоз за демократичния запад.И тази тактика не е от вчера от години Израел трепе местните.Ама иначе - много сме умни много сме демократични и поучаваме другите.Нато така бомби - наред.На кого да се оплачат

125

Анонимен

преди 7 месеца

Тия и от двете страни, човешкият живот го нямат за нищо.

124

Анонимен

преди 7 месеца

В Украйна като гърмяха болници и детски градини не ревяхме.... А сега сме много разтроени

123

Bormann

преди 7 месеца

Имало едно време една държавица наречена Формоза.... Да така е наистина, проверете и ще видите, но колко от вас са чували за нея и нейното не дълго съществуване? Има много такива. Един ден името Израел може да звучи като Формоза на нормалните хора..... няква си планета от Междузвездни Войни сигурно хехе

122

Анонимен

преди 7 месеца

Въз основа на какво Израел вини някакъв хипотетичен ислямски джихад за болница, която е тяхна? Това е адски нелогично, но при война всички методи са позволени. Аз ще бомбардирам собствената си къща, за да обвиня съседа, а?

121

Анонимен

преди 7 месеца

Скована от излямисти Европа е длъжна да гледа фактите и смело да застане до Израел. Ако продължава де се прави на жертва на арабската дисинформация, тя ще е следващата колена, изнасилвана и горяна.

120

До 181

преди 7 месеца

По -голяма глупост не бях чел откакто .. никога!

119

Шишманов

преди 7 месеца

Фифти-Фифти е вероятността. Ни повече ни по малко.

118

Анонимен

преди 7 месеца

В предвид че имат най доброто разузнаване, най добрата и най добре въоръжена армия, най добре пазената граница, най добрата пво, както и че всеки втори палестинец е шпионин на Мосад, стигнах до извода че Израел дам се нападна откъм Газа за да обвини Хамас и да предприеме нападение срещу Палестина...

117

Анонимен

преди 7 месеца

"Чудовищното нападение срещу болница в ивицата Газа е, разбира се, военно престъпление. И крайната отговорност за него носят тези, които цинично правят пари от войни в различни страни и на различни континенти. Които безмислено разпределят колосални пари за оръжия, зареждайки техния военно-промишлен комплекс. Които измамно говорят за глобалната си мисия да защитава демократичните ценности. Съединените американски щати"

116

Анонимен

преди 7 месеца

Служители на ООН казват, че в ивицата Газа, която от дни е подложена на бомбардировки от страна на Израел, вече няма чували за трупове.Стари хора, деца, бременни жени, хора с увреждания просто биват лишени от елементарно човешко достойнство и това е пълен позор, каза комисарят на агенцията Филипе Ладзарини, цитиран от Sky News. Пред очите ни се разиграва безпрецедентна хуманитарна катастрофа, каза той. Не на такова мнение обаче е Израел.