135

Анонимен

преди 11 месеца

Тия ни взимат за пълни балами, кога хамас са имали ракета която може да убие 500 души, нали цял израел щеше да е на чакъл досега.

134

ФАКТ

преди 11 месеца

До ХИЧОИ на теб да изтребят цялото семейство до 9 то коляно, децата ти и родителите ти евреите какво ще направиш бе ХИЧО.Няма ли да се радикализираш, или ще излезеш на ГаЙ протест със розови знамена?

133

До ООНето

преди 11 месеца

Тея .вреи изравняват Палестина ден след ден и никой нищо не им казва. Нещо санкции няма ли да има ? Или това са "демократични" бомбардировки ! Също като във Корея Виетнам Лаос Камбоджа Гренада Салвадор Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан.....

132

Анонимен

преди 11 месеца

Лидерите на Хамас които са извън опастност взеха парите на раша и ще си ги харчат , а бедните палестинци на произвола на съдбата .

131

оффф

преди 11 месеца

До маилс. човече, кой възстанови Израел такъв какъвто го познаваме днес? Не бяха ли амите евреи завърнали се от Европа и САЩ??? Кой направи от пустинята оазиса? Нима бяха Палестинците?????

130

гостенка

преди 11 месеца

арабските държави в региони се провалиха! Не водят никаква политика за деескалация на напрежението! Някакви групировки, които не са официални представители на нито една държава в региона, командват маса правителства там! Срам, Позор за тези уж легитимни и самостоятелни държави, оставили се да ги ръководят Хамас и Хизбула..., дори Арабските Емирства, дори Египет и Катар не могат да усмирят едни терористи и да защитят мирното население от собствената си Вяра в региона. Позорът е за тях, не за САЩ

129

доказано е Израел!

преди 11 месеца

Защо лъжете, защо лъжете, защо лъжете, ЗАЩО?!?!?!

128

маилс

преди 11 месеца

Да ме извиняват евреите ,но като народ са ***.И арабите не са стока ,но тия са гюбре в целофан .Крадеш чужда държава,геноцид за месните и накрая някои друг бил виновен.Не бе никои друг ,ти си гюбрето

127

змей

преди 11 месеца

От това, което излиза до момента като снимки няма следи от авиоудар и е учудващо как са успели да сместят толкова народ в това малко дворче плюс десетина коли.

126

eдин

преди 11 месеца

Израел я бомбардира-сега дали случайно или нарочно-той го е направил и обвинява палестинците(даже не и Хамас ами някви други).Абсурд.Я погледнете стила на израелците как бомбят наред? Че те утрепаха над 2500 палестинци и колко от тях са бойци?Едва ли повече от 10% другото е жени деца цивилни.Толкоз за демократичния запад.И тази тактика не е от вчера от години Израел трепе местните.Ама иначе - много сме умни много сме демократични и поучаваме другите.Нато така бомби - наред.На кого да се оплачат

125

Анонимен

преди 11 месеца

Тия и от двете страни, човешкият живот го нямат за нищо.

124

Анонимен

преди 11 месеца

В Украйна като гърмяха болници и детски градини не ревяхме.... А сега сме много разтроени

123

Bormann

преди 11 месеца

Имало едно време една държавица наречена Формоза.... Да така е наистина, проверете и ще видите, но колко от вас са чували за нея и нейното не дълго съществуване? Има много такива. Един ден името Израел може да звучи като Формоза на нормалните хора..... няква си планета от Междузвездни Войни сигурно хехе

122

Анонимен

преди 11 месеца

Въз основа на какво Израел вини някакъв хипотетичен ислямски джихад за болница, която е тяхна? Това е адски нелогично, но при война всички методи са позволени. Аз ще бомбардирам собствената си къща, за да обвиня съседа, а?

121

Анонимен

преди 11 месеца

Скована от излямисти Европа е длъжна да гледа фактите и смело да застане до Израел. Ако продължава де се прави на жертва на арабската дисинформация, тя ще е следващата колена, изнасилвана и горяна.

120

До 181

преди 11 месеца

По -голяма глупост не бях чел откакто .. никога!

119

Шишманов

преди 11 месеца

Фифти-Фифти е вероятността. Ни повече ни по малко.

118

Анонимен

преди 11 месеца

В предвид че имат най доброто разузнаване, най добрата и най добре въоръжена армия, най добре пазената граница, най добрата пво, както и че всеки втори палестинец е шпионин на Мосад, стигнах до извода че Израел дам се нападна откъм Газа за да обвини Хамас и да предприеме нападение срещу Палестина...

117

Анонимен

преди 11 месеца

"Чудовищното нападение срещу болница в ивицата Газа е, разбира се, военно престъпление. И крайната отговорност за него носят тези, които цинично правят пари от войни в различни страни и на различни континенти. Които безмислено разпределят колосални пари за оръжия, зареждайки техния военно-промишлен комплекс. Които измамно говорят за глобалната си мисия да защитава демократичните ценности. Съединените американски щати"

116

Анонимен

преди 11 месеца

Служители на ООН казват, че в ивицата Газа, която от дни е подложена на бомбардировки от страна на Израел, вече няма чували за трупове.Стари хора, деца, бременни жени, хора с увреждания просто биват лишени от елементарно човешко достойнство и това е пълен позор, каза комисарят на агенцията Филипе Ладзарини, цитиран от Sky News. Пред очите ни се разиграва безпрецедентна хуманитарна катастрофа, каза той. Не на такова мнение обаче е Израел.