17

Хе хе

преди 11 месеца

Израелците, подкрепени от САЩ искат да избият всички палестинци, мъже, жени и деца. Тяхната жажда за кръв няма да бъде задоволена, докато всеки палестинец не бъде убит. Израел иска земя, напоена с океан от кръв.

16

Програмист

преди 11 месеца

Това е договорняг между Хамас и МОСАД .. Хамас е създаден от ЦРУ и МОСАД .. Целта е да вкарат Хизбула , Сирия и Иран във войната ..

15

ало ало

преди 11 месеца

сега му е времето русия да си върне цялата украйна земя, тя е руска!....никой не може да и попречи!

14

юда

преди 11 месеца

До 14. И кой е живял в тези земи преди евреите? Айде кажи, щото не знаеш, само си плямпаш по хавата.

13

Анонимен

преди 11 месеца

А този с американските главни букви няма ли да спре да пише глу.пости?

12

реалист

преди 11 месеца

До само да вметна. И ти си наясно с историята, колкото баба ти с ИИ. Май не си чувал за Давид, Соломон и техните царства. Няма държава Палестина, няма палестински народ. Евреите са живели на тази земя преди хилядолетия, а Палестина е просто географско понятие, територия, в която сегашните "палестинци" всъщност са араби от съседни арабски страни, нанесли се там много по-късно по време на мюсюлманските владичества.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Шолц, Макрон и Урсула заявиха, че няма да отидат в Китай на форума "Пояс и път". На което Китай отговори - а вас никой и не ви е канил.

10

До Хаха

преди 11 месеца

А преди евреите там е живял кой ли не. Хайде и ти я чети тая история най-накрая. И не бъркай израелците (с израелско гражданство) и евреите (религия).

9

zеленски

преди 11 месеца

До да. Е, що никакви, ти не гледаш ли руски канали? Или там няма нищо, защото украинците пердашат яко сибирските ***? Щото кремълската пропаганда е доказано, че пищи и при най-малкия успех. Та, "братушките" (ама на зомбираните путински олигоффрени като теб) май си пердашат дирниците да бягат.

8

да

преди 11 месеца

никакви новини от фронта в украйна - значи братушките пердашат яко! СЛАВА НА РУСИЯ!

7

Хаха

преди 11 месеца

Палестина става след като император Адриан разбива юдеите и тогава кръщава така територията. Прочетете малко история и спрете с тия глупости, че палестинците са там преди евреите.

6

Анонимен

преди 11 месеца

До 1Според сайта на WikiLeaks, Хамас са получавали пълна подкрепа от Израел//)Да,подкрепа с бомбене и убийства на Хамазци.От както е създаден Хамаз е във военни сблъсаци с израелската армия.

5

Анонимен

преди 11 месеца

До 2Израел И днес живее на Палестинска земя!?)))На тази земя преди палестинците са живеели евреи. Палестина е област, нименувана от Римско време върху територията на древен Израел.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Нека за момент да приемем за истина това с което евреите се гордеят, че разузнаванията им са супер добри. Ами обикновено точно такива служби взимат решения да се отърват от потенциални врагове по възможно най-благоприятното за тях време и възможно най-печелившия за тях начин. Т.е. ако Израел се страхува, че някой по-късно може да представлява заплаха (пр. Иран), значи най-добре навреме да се отърве от тези които биха подкрепили Иран в случай на проблем. Хранили са Хамас, за да ги управляват.

3

За Цанов нещо?

преди 11 месеца

Нито дума за Цанов и изслушването му в парламента днес. Човекът разкрива как в момента в който решил да ПРОВЕРИ дали машините за гласуване могат да бъдат манипулирани и получава заплаха от ... алексей петров да не си вре носа. Алексей му показва разпечатки на всички лични кореспонденции. А алексей официално е никакъв. И това потенциално ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА (практически управление на държавата и подслушване на всеки) доведе до циркове от божанков в НС и ... тишина от медиите? Странно ;)

2

Само да вметна

преди 11 месеца

" Предисторията" на този конфликт,за съжаление,изобщо " Не е кратка"! Така както се опитват да ни го представят днешните властници на цял свят! Той не бива да се представя,като " изненадващ и неочакван"! Този конфликт съществува повече от 70 и кусур години! Израел И днес живее на Палестинска земя! Палестинците просто си искат земята! Никой не е забравен! И нищо Не е забравено от 70 г до днес! Сложно ли е да се каже и днес след 70 г? -:(

1

Анонимен

преди 11 месеца

Според сайта на WikiLeaks, Хамас са получавали пълна подкрепа от Израел. Май е време и в този сайт да превдете написаното от тях, за да се образоват малко българите.