24

Анонимен

преди 7 месеца

До 23: не си познал, "специалисте". Маска повече не слагам. Ти си сложи 5, може и противогаз да носиш. Платен вакс т р о л !

23

Анонимен

преди 7 месеца

Болните не ги водят в училище и на детска, но ги водят на работата на родителите или по магазините. Разнасят зарази.

22

до 21

преди 7 месеца

Няма да стане ли, снишен бачкаторе? Само шефът да ти скръцне и от страх да не си загубиш работата (защото знаеш, че нищо не можеш), ще носиш и по 4 маски!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Не изпълнявайте, от вас зависи! Не се подчинявайте! А подобни измислени заповеди са незаконни!

20

Пак ли?

преди 7 месеца

Неудобните коментари пак се трият. "Свобода" на словото, а? Пак ли правите сметки да ни затваряте и да ни карате да носим парцали на лицата? Няма да стане. И да... нямам никакво намерение да се ваксинирам. Който иска да се ваксинира и 10 пъти, не ми пречи.

19

Пескарев

преди 7 месеца

Бая хора гушнаха букета от ковид 19, сега е малко по-добре, ама пак ще има да гушнат букета специално от ковид а не от нещо друго.

18

Холопов

преди 7 месеца

След рейда при авдеевка, недостиг на черни чували във втората армия в света.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Реве за времето на Живков- чудо било. Там по месец не излизаш и си като в затвор по време на карантина, лепят лепенки по вратата, запечатват те. Тука ти кажат "стой си вкъщи да не сееш зарази"- реве, налита на бой, концлагер било ахахахахахахахахах. Боже, Боже колко е жалко да си вечно мрънкащ баньовец...

16

Падаря

преди 7 месеца

Манджа с грозде...

15

Денков

преди 7 месеца

Ако не е свързано с Украйна или Израел, тогава не ни интересува.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Май има нови кандидати за списъка - тия в парламента, дето се натискат и не гласуват промените.

13

Бате

преди 7 месеца

Не се тествайте и не тествайте децата си. Също така изисквайте информация от директорите на училищата с какво дезинфекцират. Одобрените от здравното министерство препарати за третиране на повърхности с дълготраен едногодишен ефект (като чиновете например) - така, наречените биоциди - са бъкани с канцерогени. В това лично се уверих през 2021г., преглеждайки листовката на един такъв препарат, одобрен от министър Кирил Ананиев. Училищата започнаха да се превръщат лека полека в концлагери.

12

до 9

преди 7 месеца

В ИТ средите вече junior на 21 започва над прага. А какви ги фантазираш не ми е ясно. Плащам едни 2к месечно плосък данък, срещу който не получавам НИЩО насреща! Излизам болнични и взимам някакви мизерни 80-90% от максималния праг. Айде, качете ми прага и да плащам осигуровки на 24к месечно. Чакам да ви видя бачкаторите как ще ме издържате, като изляза аз болнични. Нищо не си схванал от твърдението. НИЩИЧКО.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Циркът продължава. Докато има овце, ще има и стригане

10

Анонимен

преди 7 месеца

На-голямата глупсот на тези карантини е, че ако си под карантина, тестовете и паспорти не важат.

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 8 - Т.е. по твои думи, взимаш 17000 лева заплата. Първо - малкои над 1/5 от заеите в ИТ средите минават осигурителният праг. Второ - Ако взимаш 17000, не пащаш осгуровки върху едни 13600 лева. Можеш да си инвестираш парите от там в отделен фонд, да го оставиш да съзрява, можеш да си направиш мед. застраховка. А и още нещо - това е социална програма, за тези, които ще имат нужда от помощ. Ти каква нужда от помощ имаш с толова пари? Да не си наркоман ии комарджия?

8

Анонимен

преди 7 месеца

Не разбирам какво лаете. Имаме право да лаем САМО ИТ спецовете с 5-цифрени заплати, защото болничният ни за гледане на дете ще е 80% от мизерния максимален праг. При 90% бачкатори в тая държава недоумявам какво лаете- имате си болничен за дете, не разбирам кой какво ви блокира. И без това нищо смислено не вършите и не умеете нищо полезно. Що да не си седите вкъщи?! ааа, забравихме- май сте в сивия сектор. Еми, въпрос на избор.

7

Железните Джипсита

преди 7 месеца

Перник града на Белите Джипси, никога не се разболяват от Ковид!

6

Анонимен

преди 7 месеца

До 3 Едно е варицела друго е настинка.

5

Анонимен

преди 7 месеца

На всичката мизерия и това липсва.От карантина в карантина един родител е все блокиран.Дали ще е ковид,грип,скарлатина не е възможно да се работи,тотални развъдници .