79

Анонимен

преди 7 месеца

Защо долари, нали са брикс, я в евтини рубли, циврара ще е грандиозна.:)) комунетаа, долари сънуват.

78

ясни сте ми

преди 7 месеца

Девиз на огромните оръжейни държави: Колкото по зле за другите, толкова по добре за нас ! Те обучават и поддържат тероризма и подпалват войните ! След 2014 г. под Газа са прокопани стотици километри тунели, складове за продоволствия и оръжия, джамия, Команден пункт на Хамас точно под Болницата на ООН. Там се крият терористите заедно със заложниците. Оръжие доставят между пратките с хуманитарна помощ ! Европа ги финансира ! Защо и докога ще търпим да ни правят наИДИОТИ ???

77

Анонимен

преди 7 месеца

Т.е. ще купувате за 170 милиарда юана и ще продавате за 30 милиарда рубли? :) Браво другари идва светло бъдеще

76

бай Ламби

преди 7 месеца

Абе тоя що смята у долари търговията им с Китай?Явно и той кът мен не мой да я сметне у рубли. 200 милиарда долара по 100 че да стане у рубли колко ли прай?Ние едно време учихме само до милиард, след него не знам какво има.....

75

Кръговрат

преди 7 месеца

Навремето другаря Коба се отнасяше с Мао като с кучче "Улична превъзходна" порода, карал го е да чака 2-3 дни за среща. Сега обаче ролите се смениха, другаря Си ще подхвърля огризки на Путтаранина и ще го язди както му е кеф. Всичко е по план!

74

Анонимен

преди 7 месеца

След малко по БВТ Синема почва филма Курск. Съветвам да се гледа. Ясно показва отношението на режима на Путин към войничетата, както и колко "непобедим и модерен" е руския ВМФ. Началота на управлението на Путин - потъна Курск, преди година Москва, кво ли ще е накрая

73

Анонимен

преди 7 месеца

Тая снимка от колко години е?

72

Анонимен

преди 7 месеца

Ама какво ни интересува нас европейците, че някави азиатски страни си обменят някави неща? Що не кажете и колко е достигнала търговията на Еритрея с Конго примерно, същото е

71

Анонимен

преди 7 месеца

КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ НАЙ МОЩНАТА ИНДУСТРИЯ ПОКАЗВА КАК СЕ ГРИЖИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ СИ- НАЙ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА НА ТРИ МЕСТА ПРЕДИ КУБА ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ СПОРЕД ООН- 80 МЯСТО.

70

много интересно!

преди 7 месеца

До Банкеръ А ти защо използваш стария руски правопис с Ъ накрая на думите окончаващи на съгласна?

69

Банкеръ

преди 7 месеца

Путин говори в долари,защото в Рубли нулите не се събират на калкулатора а и не е ясно как се нарича числото.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Търговията на Китай ще достигне 200 млрд$Руската ще достигне края си..

67

Анонимен

преди 7 месеца

Утре ще удря чело на килимчето, затова са тези четки!

66

Дидо

преди 7 месеца

У нас във всяко мазе висят по няколко китайски инструмента,изгорели или не работещи. Стойността им е за милиони. Да Ви пикам на търговията.

65

Анонимен

преди 8 месеца

За една година, руската икономика не може да изработи пари, колкото струва Ейпъл!

64

Тавариш Крендел

преди 8 месеца

Точно така износ към китай суровини за 30млрд, и внос за 170млрд на всичко каквото се сетиш, обаче защо го смята в долари, да не би да е двоен агент? Защо не смята в рубли или юани, нали долара е бита карта?

63

Анонимен

преди 8 месеца

До Филип и защо сабака мислиш 4е ни е страх от война русия е капитулирала от нас псв знаем ви и кътните зъби за нищо неставате

62

Анонимен

преди 8 месеца

Копейките са много жалки същества. Нормалните коментиращи казват някакво мнение, или се гъбаркат, а копейките повтарят:"укропитеци, укропитеци" . Понеже не могат да проумеят как така мизерната държава Украйна изби зъбите на Русия, под статия за Русия и Китай продължават да си пилят за Украйна.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Долари не юани и още помалко рубли

60

Анонимен

преди 8 месеца

Да не се е объркал нисичкия вatниk, че изчислява още в US долари? или не му стига паметта да сметне търговията в рубли. Кво стана с идеята му за алтернатива на US долара? Смях.