21

20

преди 7 месеца

О не! Напднат, за пордн път от завистшивата тълпа! Така е моят съдба - от мракобесие, ще бъде обсебена моята душа! Отвора, неравновеисе, от мрака и дълбините на хорската нищета!

20

Преводачът на текста

преди 7 месеца

явно не е бил в ресторанти "Мишлен". Още през 2014, в ресторант с една звезда, удоволствието да вечеряш в ТАКЪВ в Мюнхен беше за двама души 500 евро. Нищо, че си отседнал и в хотела. Ресторантът беше нает от французи. През 2015, в един от ресторантите с една звезда във Франкфурт, х-л Щайгенбергер, цената на петстепенно меню беше 300 евро на човек с дегустационно вино. Да си провери дамата цените. А вече са х2.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Бил съм и в трите ресторната, та смея да твърдя, че този в Ибиза е надценен, но останалите определено са събития, които могат да дефинират цял един човешки живот. Изкуство, а не просто храна! Изящество, финес, оргазъм за сетивата и човешката душа! Триумф на красотата!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Това са скъпите ресторанти за първенютата. Ла Гаврош в Лондон, вече по-става.

17

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонимеН 14 - ресторанта се казва Mazo, ако случайно минете покрай него да си знаете, че ще ви одерат кожата и после ще ви осъдят. Така казаха в нарочна декларация и не веднъж по предавания в телевизиите. Само не разбрах защо не сложиха табели на входа си "Добре сте ни дошли на крака - ще ви съдим, ако не сте доволни от цените или качеството".

16

Анонимен

преди 7 месеца

Имал пари човекът бол, дал ги! Хаалааал да са му и да се кефи! Айде стига с тая завист!

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 12 - Хората в Газа поколения наред са на издръжката на Европа и други донори от арабския полуостров, даващи милиарди долари годишно за каквото се сетиш. Там не могат на две магарета сламата да разделят но е вероятно да имат по-голям апартамент от твоя и със сигурност много повече доходи от теб, отнесено към работата която вършат (никаква). Можеш да пратиш сестра си/жена си/дъщеря си да им дадат малко хлебец ако толкова много хленчиш за тях. Или не искаш ?

14

АнонимеН

преди 7 месеца

СМЕШНИЦИ :D НИЕ ТУК ИМАМЕ 3 МАЛКИ ПЪРЖОЛИ ЗА 600 ЛЕВА :D НЕ МОГАТ ДА СТЪПЯТ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА СКЪПОТИЯТА В ОНЯ КРАЙМОРСКИ РЕСТОРАНТ В БЪЛГАРИЯ

13

Анонимен

преди 7 месеца

До 12 - Имаме равни права. Ама ти искаш, даряздавмае на всеки по равно ли, какво искаш?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Едните плащат 2000 долара на вечеря и ядат черен хайвер а в Газа хората нямат вода и хляб даже.Такъв е живота и после казвайте че хората са равни.Хората са тотално неравни.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Тва е някаква подигравка, тука в България на морето един за някакви пържоли плати подобна сума. Я следващият път да изберете нещо наистина скъпо!

10

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 7 месеца

препоръмвам Свиинско със Зее от стола на МС, всеки ден изяждам 20 порции след Основното ми - 30 Сметанови Торти! Гушката ми е Увиснала като Виимето на МлекоДойна Краава!!

9

Лорд Селски

преди 7 месеца

В нашият селски ресторант е евтино.Макс 20 лв оставям а ям и пия на корем.Продуктите са свежи а специалитета е шкембе чорба.Само че ходя без бабата заради засуканата сервитьорка.Мезетата са отбрани а ракията номер едно.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера оставих в Била 505лв за седмичните хранителни продукти. Направих само 2 курса до колата да кача багажа (6 тежки пликчета) и резултата беше, че не успях дори да напълня хладилника. Иначе бил съм спестил 150лв според касовата бележка. До преди 2-3 години, най-скъпия ми пазар беше около 400лв - за Коледа и Нова Година, а сега за нищо 500 кинта.

7

умната аниска

преди 7 месеца

Kaтo мaлĸo мoмчe тoй нaдничa в *** в ĸyxнятa нa ceмeйния cи pecтopaнт Lа Вuvеttе

6

аз

преди 7 месеца

Тези хилядарки ги взема шефа, не готвача.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Видехте ли ся, че можеш да печелиш много пари и без да си учил за програмист! А? Щото ей на, готвачите завършват с клонящи към двойка оценки нискобалов техникум, изкарват някой и друг курс, а после програмистите отиват при тях да харчат хилядарки за една вечеря. Не е ли забавно, а?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Писанието вместо интересен разказ ви се е превърнало в безинтересна надута реклама. Защото сигурно сте преписвали от реклами.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко прието излиза в един и същ кафяв цвят в различни оттенъци. Независимо за 1.90 или за 1900 е. Мерси за рекламата, но не смятам да ги посещавам когато и да било.

2

Анонимен

преди 7 месеца

За 1900 евро трябва и жената на готвача да се мушне под масата ми.