41

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 38, хахаха, как че стане Хонг Конг на Близкия изток, като цялата територия е обградена с ограда, а корабоплаването по бреговете е забранено, дори и местните немогат до ловят риба в морето, въобще така си мааш

40

Анонимен

преди 7 месеца

След нападението на Хамаз, Милков се радваше и мълчеше доволен, а сега взел да защитава палестинците.Много си ни ясен бе, прикрит джихадист си.

39

Хаха ха

преди 7 месеца

Жьлтопаветниците се развихрихаЯвно сорос е развьрзал кесията може и лорер да е дал нещоАма да се сетят, че са християни изрел и до тях може да стигне като избие палестинците и заграби земите им

38

Анонимен

преди 7 месеца

Милков, я обясни, защо Газа която от 2005 година не е под Израелски контрол, не успя да стане Хонконг на Близкият изток, каквито бяха предсказанията на арабските анализатори оптимисти.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Казва мерим.Ние . Тоест има предвид, че е ислямист, ние са те, Милков е ислямист.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Петиция за изгонване на Милков от БНТ.

35

Анонимен

преди 7 месеца

В момента Израел нямат избор - ужасяваща, нечовешка, животинска терористинчна операция на Хамас, а идеологията на ислямистите е унищожение на Израел, Разбира се, че Израел трябва да действа, друг в въпросът с убийствата на цивилни, за което Израел трябва да полага много повече усилия да не се случва.-майка изкормена - бебето заклано, друго ббебе с отрязана глава, деца в клетки, изнасилени жени, гравра с трупове, стотици заложници, тов аси е истински холокост, който се повтаря,Изреал ще бият!

34

Анонимен

преди 7 месеца

Милкоглу е ислямист, джихадист и терорист.

33

до 32

преди 7 месеца

Прав си, ако не нападнат още тази нощ на практика са загубили.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Работата е там, че тарамбуките разбират само от сила, а не от милост. Само подобаващ твърд отговор може да ги спре да убиват, иначе ще помислят евреите за мекошави, страхливи и слаби.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Моля, ти май не знаеш ,че и Иссус е евреин.Ти си предателя, ислямско ***.

30

Анонимен

преди 7 месеца

А ти си юдей като твоят бог - юда предал християните

29

Анонимен

преди 7 месеца

Ако няма пропорционален отговор други ден палестинците ще убият много пивече евреи, бе таварш Милков.

28

до ужас

преди 7 месеца

Ти си просто един СТРАХЛИВЕЦ!Благодарение на такива като тебе сме били 500 г турско ислямско иго!

27

Кривондел

преди 7 месеца

По същият начин разсъждава и част от самото израелско общество. В Haaretz бе публикуван анализът, че този терористичен акт не бива да е повод за масово наказване на мирно население. Ако приемете, че децата са виновни за нещо - то значи разсъждавате точно като Хамас.

26

Вьзмутен

преди 7 месеца

Евреите ненавиждат и над христивните не би ме очудило да започнат да убиват и насПишештият преди мен правилно отбеляза - евреите плюха по християни отишли да се поклонят в ерусалим , дори бяха затворили достъпа дьлго време до там за всички вярващи -християни и мюсюлмани

25

Вин

преди 7 месеца

Израел, за разлика от талибаните, предупреждава и пази максимално цивилните, което е неоспорим факт! Хамас ги задържат за да ги ползват за жив щит, не им пука за сънародниците им!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя Милков е от Хамас.И вие не знаете това.И води предаване за религия по БНТ.ТОВА Е УЖАСА.

23

до ужас

преди 7 месеца

Ти си Кириак Стефчо нали.

22

Ужас

преди 7 месеца

В бьлгария имаме християни и мюсюлмани , като всеки човек аз сьщо сьм загрижен дали изрел утре няма да убие - сьседа ми мюсюлманин жена му или децата му за да се насити на кръвНе нося шапчици и като човек без психични отклонения не мога да подкрепям - изрелските убииства на хиляди цивилни оставени без ток вода медикаменти храниУчудва ме , че има бьлгари ако са такива разбира се които се радват на убииствата на изрелската армия