61

SS

преди 7 месеца

До 62 .Някой казвал ли ти е досега че си много ***(а) ?

60

абе

преди 7 месеца

а дали е подскачала до като е казвала всичко това :)

59

Румен

преди 7 месеца

На страх и дефицит . Др. Т. Живков управляваше НРБ около 45-50 години население с най много ,артисти,спортисти, юристи, висшисти и колхозници спрямо околните държави . Гърция Румъния Югославия взети заедно.

58

До ss

преди 7 месеца

Че стари бежанци има ли бре пророк ? И кога бежанци от мюсюлмански произход не са носили заплаха от атентати, че толкова "мъдро" си предположил ?

57

Румен

преди 7 месеца

Пак ни плашат социалистите . Едно време Т. Живков казваше , че капитализъма експлоатира работническата класа . И комунизъма е правилния подход. Сега ни плашат я с мигранти ,я със студ , я с високи цени на газ,хляб . Но не се получава вдигат горивото , но и пенсията . Мигрантите са транзит през България , земеделците ни частни са свободни в цените да си продават продукцията. Реват само земеделци арендатори , които са към партийните фирми на БСП ,ДПС ,ГЕРБ.

56

Public enemies

преди 7 месеца

Всички губят избиратели или стоят на едно нива, само Костадинов върви напред, нови непрестанни избори са от полза единствено на него .

55

Ужас

преди 7 месеца

Ужас, горското в Тича, Котел не дава дърва заради пелетната фабрика. Ужас.

54

Public enemies

преди 7 месеца

Нови избори - картинката - българския избирател отново няма да гласува - Герб първи с 3-4 процента напред, след това ПП и Костадинов с почти изравнени гласове, нов служебен кабинет и предстоящи нови избори - и смисъл от разтуряне на този трудно скалъпен кабинет какъв е ?

53

SS

преди 7 месеца

Довтасат ли новите бежанци не искам да съм лош пророк ,но има реална опасност от атентати Дано да не съм прав .Има хора които са професионални революционери.С натрупан боен опит .А ние сме меко казано гола вода.

52

SS

преди 7 месеца

Това го писа и Бай ви SS обаче никой не му обърна внимание .Обаче щом го казва другарката Нинова вече е новина.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Тези мигранти влизат в България не без помоща на бившите и настоящи комунисти - КЛАНЪТ АЛГАФАРИ ! Единият брат от БСП вторият от ГЕРБ, а третият го докараха от сирийският затвор симпатизант на ГЕРБ/БСП ! Полицията знае, но си трае, все пак БКП в сянка управлява България вее чрез ДПС !

50

Емигрант

преди 7 месеца

Новата заплаха на червените глиsти - "МИГРАНТСКА ВЪЛНА" ? Не ви ли омръзна бе сънародници да гласувате за червените разбойници за да ви заплашват постоянно с ГЛАД, със СТУД, а вече и с МИГРАНТИ, а ОБЕЩАНИЯТА им винаги едни и същи "ПО-ДОБЪР ЖИВОТ" който никога не идва и няма да дойде докато тези измамници ви контролират празните глави ?

49

Анонимен

преди 7 месеца

Всички ни плашат с повишаване на цени. То и сега е видно. Май ще стягам куфара за Москва. Чамодан, вокзал, Москва и мирна глава.

48

Ken

преди 7 месеца

Някои хора, такива като Нинова, трябва да бъдат затворени и гласът им да не се чува изобщо. Те умишлено всяват паника и страх. Защо никой не ги обвини ?

47

Анонимен

преди 7 месеца

Корнито казва, веднага избори, след което целия народ да гласува за БСП. Корнито премиер, за да няма мигрантска вълна и инфлция. Тя ще оправи всичко...

46

Анонимен

преди 7 месеца

Нинова нали и ти се беше прегърнала с простото Киро и "управлявахте". Дори те беше назначил за министър на икономиката. Алчна лицемерка си другарко техноимпексова.

45

Уплашен

преди 7 месеца

Страх,страх-постоянно и непрекъснато го раздавайте без спиране.В това сте експерти.Няма отърване от вас.Що за хора сте.И физиономиите ви вече да ги има човек за страх.Дали ще ви видим някога засмени и лъчезарни?Едва ли.Жалки сте

44

Анонимен

преди 7 месеца

Какво общо има имигрантите с повишаване на цените? Нищо! Просто се чудят какво да изчислят за да печелят повече. Цените в БГ са в пъти повече в Германия или Англия. Факт!

43

И аз съм човек бе

преди 7 месеца

И на мен ви се кара Порше.Как да си го купя като все работа ли работа а държавната мафия корумпиратите чИнгета и комунистите все ви ги крадът под една или друга форма.Ай сиктир.

42

БЕН ХУР

преди 7 месеца

Комунист от ДС данъци не плаща източват фирмите му ДДС после защо държавния бюджет бил на минус някакви милиарди.Ами проският данък?Бедният и тоя с майбаха да плащат еднакво??!Дотацията от държавата на някои бизнеси??!!Нали уж комунизма си беше отишъл??!