115

София

преди 8 месеца

В Централната синагога в София, евреите са отслужили молебен за мир. Похвално! Протегната ръка за мир! Сега очаквам и в джамиите да направят същото. Най-вече в джамиите на арабските страни.

114

Анонимен

преди 8 месеца

Палестинска държава няма да има. Според ред Библията, още преди 2500 години Бог е обещал създаването на еврейска държава, но не и на палестинска такава. Който тръгне да създава палестинска държава, тръгва срещу Бога и ще си носи последствията.

113

SS

преди 8 месеца

В Израел и жените служат задължително в армията .Разправяли са ми че понякога съпругата има по висок военен чин от съпруга .И при военно време или мобилизация трябва да и козируваш на по вишестоящия .Ако ти каже мирно и се изпъваш като струна и си викаш на ум е е.б.х. твойта мама само ми са прибери в къщи ..На мен това ума ми не го побира.

112

Анонимен

преди 8 месеца

Добре че американците подкрепиха иначе изрел е чао.

111

Израел и Палестина

преди 8 месеца

До Анонимен 121 към 20 милиона руснаци са загинали и може би поне 10 милиона немци от всякаква възраст по времето на Втората световна. По време на война хората не пеят песни, а умират. Но винаги виновен е този, който е започнал войната.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Над 2000 мирни палестинци вече са убити, сред тях 700 деца сред които и пеленачета.

109

Току що

преди 8 месеца

Сега Украйна даде ултиматум на Русия да напуснат до 24 часа Крим и Черно море

108

Жоро

преди 8 месеца

Израелската армия е голяма работа. Нема лабаво при евреите.

107

Анонимен

преди 8 месеца

Тия дето останат след като са предупредени да не стане пак да им е виновен Израел и да се водят невинни цивилни жертви?

106

българин

преди 8 месеца

До 115 Какви роби бълнуваш.Това племе не са хора.Избиват всичи по пътя си-деца,бебета,стари хора,жени.На това хора ли му казваш.Сега е момента Израел да им даде заслуженото на тези античовеци.Извън умопомрачените мюсюлмански държави,някои други да са са се обявили в защита на античовеците от Палестина?НЕ!!! И няма да има.Няма повече търпение и милост към детеубийците-палестинци!Израел,напред,ние сме с Вас!!!

105

Анонимен

преди 8 месеца

Не зная кой е по-лош, Палестина ли, че се борят да имат своя държава и да не са роби на Израел и под постоянна блокада и , че са убили 1300 души или Израел който държи Палестинците в постоянна блокада от 1967г.и изби в отговор 5000 цивилни а сега се готви да унищожи стотици хиляди цивилни с Американско позволение и участие.

104

До 111

преди 8 месеца

И като се събуди...

103

Бен Гурион

преди 8 месеца

"Иран: Продължаването на престъпленията срещу палестинците ще получи отговор от останалите от оста" Иран: нямаме нищо общо с атаката на Хамас на изреалска територия, но я приветстваме и поздравяваме за успеха лидерите на Хамас.

102

Анонимен

преди 8 месеца

Русия сега в с развързани ръце. Дава се ултиматум на Киев и Лвов да се евакуират - да се изнасят в Канада, САЩ, Германия, в ЕС, където искат да ходят. След това двата града се изравняват със земята, който останал - за негова сметка си е. И след това минават сухопътнит войски да зачистята каквото е останало, а след тях влизат руските строителни фирми. И никой не може да упрекне Русия за нищо.

101

Анонимен

преди 8 месеца

Строителният сектор в Русия бележи безпрецедентен ръст, появяват се цели нови градове. Проблемът е, че липсва работна ръка, въпреки високите заплати. Ако другарят Ким изпрати 50-100 хиляди дисциплинирани и квалифицирани работници, Лвов и Киев ще станат като нови.

100

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера русенец прегази софиянка и днес сриваме Русе със земята, убиваме стотици деца.

99

Анонимен

преди 8 месеца

Арабите отдавна се точат на Израел, който без подкрепата на запада е само една нула. Но чакаха да започне разпада и упадъка на запада, защото западът досега беше силен.

98

Българин

преди 8 месеца

Сега ние българите трябва да оказвама пълна Подкрепа за Украйна и Израел с цената на всичко, каквото и да ни струва това.

97

Анонимен

преди 8 месеца

Сухопътна операция от Израел в Палестина,ще е много трудна работа! Израелските танкове,са много тежки и при мокро време,не ги виждам как ще издрапат в калта!-:) Виж ако беше през лятото,може би имат шанса! Но сега. Тази Офанзива вече,на мен лично ми изглежда като Украинската! Иска им се,ама Не могат!-:)

96

Анонимен

преди 8 месеца

Боеспособността на израелската армия се оказа мит. Могат да бомбардират и да избиват само цивилно население.