56

Анонимен

преди 8 месеца

54 Ако наистина е имало убийства над руснаци в Източна Украйна, тогава защо Русия, която е членка с право на вето, на СС /съвета за сигурност/ към ООН, не е сезирала тази организация, а е предпочели да нападне брутално, суверенна Украйна и да извърши зверства там, в широкомащабна война, както видяхме.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде всичко да приключва тогава и да има мир.

54

маилс

преди 8 месеца

Е те така се създават символите.Като човек може да е бил пълно ...,но сега ще бъде символ.А тъжното е че мои сънародници са толкова слепи че не осъзнават какво следва оттък нататък.Араби има по цял свят ,те няма да изчезнат автоматично ,ще зачестят атентати и терор .А можеше толкова лесно да се решат реалностите ако беше спазена волята на ООН с някаква палестинска държава.Простите и алчни евреи ....

53

Анонимен

преди 8 месеца

Русия също не преговаря с терористи, дори избива собствените си граждани, ако е от полза за Кремъл. Така че, смърт за терористите. Убитият е човек на Москва.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Така вече официални територията Ивицата Газа ще бъде на Израел :) Интересен Факт !

51

Алекс

преди 8 месеца

Този е само началото.Всички организатори на бруталното палестинско нападение ще бъдат издирени и методично ликвидирани,подобно на организаторите на Холокоста през ВСВ.Един от тези престъпници се беше укрил чак в Аржентина,но и там дългата ръка на израелското възмездие го намери.

50

Do 48

преди 8 месеца

До Анонимен: Дошъл е да ви покаже правия път, а вие го разпънахте на кръст и продължихте по пътя на Сатан

49

До възмотен джадист

преди 8 месеца

Това не е брутална агресия! Това е брутално отмъшение! Има балкан разлика и стига сте са правили на луди!

48

Вьзмутен

преди 8 месеца

Демократите от бг ревьт само за украинските жертви но дума не обелват за бруталната агресия на изрел срещу цивилното население в газа

47

Анонимен

преди 8 месеца

И украинците и израелците сефукат че все убили някой важен ,а след то убития се показва по телевизията че е жив ,гадове

46

от 51

преди 8 месеца

извинявам се, джихадисти, а не джихадистКи:) правописна грешка. въпреки това, тяхната държава ще обърне земята наобратно, за да спаси един от своите граждани. а ние къде сме - роби в собствената си територия; на държавата просто не й пука за хората. има какво да научим от израел.

45

Анонимен

преди 8 месеца

49 Юдеизмът и Християнството са близки религии, което неможе да де каже за мюсюлманската религия.

44

Анонимен

преди 8 месеца

през 70те, палестински джихадистки отвличат самолет с 100 цивилни израелци и кацат в уганда, където президентът е мюсюлманин. израелците пращат командоси през 4 вражески държави през нощта, кацат неочаквано на летището, избиват до крак терористите и над 100 угандийски военни, охрана на президента; връщат до един всички заложници в израел пак през 4 вражески държави, без да ги усетят. умира само 1 командос - брата на сегашния израелски премиер. правете си изводите какво ги чака хамас.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Когато става дума за престъпление срещу човечестното, не става дума за религия. Личи руския почерк, клане, изнасилване и отвличане на деца, кокто руснаците постъпила с украински деца и сърбите в Босна и Кжсово, под командването на Москва. Следва наказание.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Исус от Назарет е евреин роден от еврейка!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Сичкото до един "мохамед" да се възкачи за винаги в "рая на Алахчето"!

40

Анонимен

преди 8 месеца

Днес в Харвард учат трансджендъри, *** и всякаква рускаизмет с пари. Дори и онлайн може да се учи там, срещу голяма такса. Щом Киро просто е карал курс там...и Деса Радева записа същия курс онлайн, смятай колко е паднало нивото в Хармард

39

Подкрепяли джихад,

преди 8 месеца

ами как няма. Огледайте се, повечето българи са прости, прости, дребнави шмекери и тарикати. Псевдо християни. Като Путин. И той се кръсти по празниците в църква.

38

Анонимен

преди 8 месеца

бавно, методично, безотказно, до дупка. един по един, всички тарамбуки ще се изпарят при техния алах. няма плюшени мечета, няма лгбт/*** вой, няма празни приказки. може да са всякакви израелците, но те са единствените, умеещи да поставят арабите на място.

37

Анонимен

преди 8 месеца

39 Палестинците дори роби на фараона не са били. Те просто не са били на тези земи. Пришълци, терористи, безпросветни радикални ислямски, родчинени на агресивна Русия, това са палестинците.