344

анонимен

преди 7 месеца

Бий, за да те уважават е нещо, валидно само за спорта. В другите сфери е варварско и води то разводи и най-малкото до провален живот като на тази жена, която лъже или от страх, или пък иска да си запази богатия живот, не е никак права, но това не значи, че трябва да я пребиват и ние да подкрепяме бияча.

343

анонимен

преди 7 месеца

До хайде - всякакво одобрение на насилието от сорта заслужила си е, е вредно и средновековно. Няма ли да проумеете, че насилникът винаги ще намери повод да бие, защото животът е такъв, че изобилствува от какви ли не причини, често маловажни, но такива веднага палят. Много от мъжете важно заявяват как жените трябва да се бият, за да си знаели мястото. После ама не ме уважават, не ме обичат и тъй до безкрайност. Робът никога не уважава господаря, за какъвто немалко се изживяват.

342

Анонимен

преди 7 месеца

Тогава кой те подреди? Синът ти ли?

341

Анонимен

преди 7 месеца

Жертвите на домашно насилие живеят под адски страх. Те отричат насилията, прикриват синините, поемат вината за всичко, обвиняват себе си за скандалите, страхуват се да кажат истината, за да не последва още по-голямо насилие. Тази жена е жертва на системен тормоз. Разбира се от поведението и пред камерата (вижте как стои в ъгъла на камерата и с едната си ръка придържа косата си, вижте очите и....). Приятелката на сина и наскоро каза, че сина и също посягал да удря майката.Тероризирана от двамата.

340

Анонимен

преди 7 месеца

Добре, следващия път да не се наложи да обяснява на Свети Петър, че мъжът й не й е посягал!

339

Детето е било

преди 7 месеца

Най адекватно , тая лъже мъжът и я заплашил че току що му изгоре кариерата

338

Kazuma

преди 7 месеца

Честно Моме, ще опитам и най- вероятно ще се проваля.

337

Kazuma

преди 7 месеца

Преди 15 години гледахме новини за ученици нападнали учители... защото им е скучно. Сега има новини за ученици, който първо се обаждат на мама и тате и след това ... правят тъпотиите. Честно срам ме е да съм Българин.

336

Хайде

преди 7 месеца

стига сте ни занимавали цяла година с тия пернишки ***!То не беше синът,сега бащата,че и майката!Стана "голема телевизионна звезда" с тия нейни лъжливи обяснения,оправдания и извинения!Браво на дъщерята,най-вероятно единственият свестен човек в това семейство!Обаче,хубаво е да се видят и другите т.н. "жертви на домашно насилие",като тая-мрънкащи,сричащи,заичащи!Явно си заслужават боя от мъжете,които в никакъв случай не оправдавам,после обществото било виновно,че било пасивно,хайде де!!!

335

Ryuhou

преди 7 месеца

Мога да се опитам да те опазя, най- вероятно няма да успея, но ако ме намериш ще опитам

334

Анонимен

преди 7 месеца

Много случайности, тя изглежда зле. Ясна история.

333

зер

преди 7 месеца

гледах жената, прилича на човек пил доста пропанолол или някакво успокоително, за да не трепери гласа докато лъже. Иначе дървото не пада по-далеч от крушата и малкият се е нагледал на татко как пердаши мама, за жалост.

332

С-Е-Л-Я-Ц-И!!!

преди 7 месеца

Бах-ти ,и гнус-ните пернишки О-трепки!!!

331

Observer

преди 7 месеца

Случайни неща няма. Синчето скандалджия, ппбойник ама с протекциите на тате. Бащата и той същия ама с протекциите на прокуратурата. Прекрасно семейство, няма що. То е ясно че накрая всичко ще мине и замине. В България всяко чудо трае не повече от 3 дни. Дали има някой учуден???

330

Перничанка

преди 7 месеца

Бие, значи обича. :D

329

анонимен

преди 7 месеца

До Роза - грешите, старите хора не винаги са мъдри. В много случаи дори са егоистични и себични. В страните, дето старите гледат децата, има доста неща за оправяне....Съветите им няма да ви помогнат в новия свят....

328

ПроСоТо

преди 7 месеца

сега овластения БАБАИТ ще обвини дъщеря си за наклеветяване и току-виж и тя се подхлъзнала по стълбите..

327

Анонимен

преди 7 месеца

Големи реклами на някакъв Пернишки "винкел" и синът му. Спрете се!

326

Анонимен

преди 7 месеца

Серия от филма Спасяването на прокурора Михайлов.

325

Анонимен

преди 7 месеца

Типично за българската прокуратура и прокурори. Ще докажат пред съда че жената се е самонабила, а и прокурора побойник се оплакваше че жена му го била наранила имал одрасквания.