13

До 19

преди 7 месеца

Къв си ти че да мислиш че някой трябва да ти дава пари бе *** ? Заслужил ли си с нещо ?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Като не искат бедни държави, да ни дадат пари безвъзмездно, не заробващи заеми и валутни бордове!

11

Бедността е

преди 7 месеца

Въпрос на манталитет . Африканските държави до една обвиняват колониалните времена за бедността си въпреки че тогава са били по -богати . От друга страна Сингапур бивша британска колония , както и австралия и нова зеландия са сред най-богатите .Докато хората по света не се усетят че вината винаги е в тях и не се справят със собствената си корупция и спрат да сочат другите с пръст ще са бедни . Нигерия е една от най-богатите на природни изкопаеми в света . Но е и една от най корумпираните

10

Анонимен

преди 7 месеца

Зелената сделка мошеничеството, че човека уж предизвиквал климатичните промени нанесоха такива поражения почти по-целия свят, че ще бъдат необходими десетилетия да се възстановят. Човечеството е излязло от каменната ера след откриване на огъня! Сега западът отново се връща в каменната ера да се грее на слънцето, а Русия, Китай, Индия, Иран и всички в БРИКС продължават напред - тези страни не дават пукната пара за ненормалната зелена сделка

9

Анонимен

преди 7 месеца

Ахахахахаха, Сомалия каза да ми ядете налъмите

8

Стефан

преди 7 месеца

Екологичното мислене започва след закуска. Бедността е състояние на ума, а не на джоба.Бедните цапат повече - единица БВП се произвежда с цената на по големи емисии. На всичкото отгоре те лапат по-вече отколкото призвеждат - теглят заеми за попълване на дефицита. На всичкото отгоре получават и огромни помощи. Емисиите от тези помощи трябва да им се начисляват. В нционален мащаб, тия, които ядат повече отколкото произвеждат струват до 40% от БВП. Т.е. без тях 40% по малки емисии.

7

Планетянин

преди 7 месеца

САЩ няма да плащат въглеродни емисии, Русия няма да плаща, Китай няма да плаща, Турция няма да плаща, само в ЕС държавите ще плащат, значи американската, руската, китайската, и турската планети няма да се спасят от климатичните промени, а ние в ЕС ще си спасим нашата ЕСеевската планета, и децата ни ще доживеят до 40 години, а на планетите на САЩ, Русия, Китай и Турция децата им няма да доживеят до 40 години заради климатичните промени и планетите им ще загинат.

6

Анонимен

преди 7 месеца

При Тодор Живково когато бяхме с Русия всеки имаше праввото да придобие професията която му харесва и която му е по-душа и да работи по специалността си и да се развива и да създава семейство и деца и да планира бъдещето си.

5

Анонимен

преди 7 месеца

до 10 Наглостта дойде от това, че американците и Запада спечелиха Студената война и се помислиха за Супермени. Преди това при двете системи всеки малко или много се е съобразявал, че има силен противник насреща и не може да си разиграва коня, както си иска. Сега виждаме, че Изтока стана пак доста силен и САЩ и Запада посвиха перките.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Много наглост се появи на света през последните 30 години. Преди това не беше така.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Не щем препоръки, искаме пари.

2

Анонимен

преди 7 месеца

МВФ, който заробва с непосилни заеми бедни страни и ги прави още по-бедни дава съвети на нациите да не бъдат бедни. :)

1

Анонимен

преди 7 месеца

Пловдивските села и потопа в южното черноморие не са заради климатичните промени, а поради корупция, алчност о безхаберие.