29

До пфффф

преди 7 месеца

Как точно да оценя търгаши, лъжци и некадърници? Ми не мога, дори и да искам. Да се махат на запад.

28

Да не мислите

преди 7 месеца

Че лекарите източват здравната каса без помоща на корумпираните и пробити служби

27

Реалист

преди 7 месеца

До пациент: Глупости говориш. Населението в страната е нехайно, грубо и агресивно като цяло, включително и лекарите. Затова има бити такива. Битите обикновено не им е за първи път. Много от тези простаци говорят на пациентите на "ти".

26

До пациент

преди 7 месеца

С тоя запад ставате банални. Ами да се махат, запада ги чака с отворени обятия. Ама там трябва бачкане и кражбите са подсъдни. Ще идат зад запада. Дрън дрън.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва! Но ако искат подкупи, заслужават шамари.

24

пациент

преди 7 месеца

До Реалист А ако няма лекари? Както е в много държави в Азия и Африка? Хайде тогава лекувай се сам да те видим. У нас СЕ ВЪРШАТ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ затова защото все още имаме твърде много лекари. Айде да има по двама-трима лекари на един град и да се чака на опашка по един километър пред кабинета им, тогава да ви видя кого ще биете!Не си играйте със съдбата!!! Тези лекари имат крака и на Запад ще ги приемат веднага. Питам те кой тук ще лекува? Ще измираме от банални инфекции.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Някой да е видял лекар да лежи в затвор за убийство поради некадърност? А за прикриване на лекарска грешка, довела до фатален край? А за източване/ крадене на касата с фалшиви пътеки и пациенти фантоми? Виждали ли сте осъден лекар?

22

Анонимен

преди 7 месеца

По времето на комунизма е имало лекари и хората са ги уважавали и почитали, без здравни каси и търговия. Сега всичко е бутафория и обиране на хората. Едните не са доволни от другите и обратно, пълен провал.

21

Реалист

преди 7 месеца

В много случаи лекарите са нехайни и груби с което предизвикват насилието срещу себе си.

20

Комуноиднашизофрения

преди 7 месеца

20 Няма нищо лошо в частните болници аз предпочитам да си платя като имам нужда от медицинска помощ да знам че ще я получа а не в държавната да вися шест часа да ви крещят да ви се правят на интересни и да не ми окажат нужната ми медицинска помощ в опит да източат взривната каса какъв план ран ът те са комунисти лекарите карат си го по същия водел от времето на старият хомосексуалист Тодор Живков

19

А всеки първи медик

преди 7 месеца

Какво става? С краката напред ли? Дайте информация!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Като фалират всички държавни болници както е по плана Ран-Ът и останат само чатни за богаташи ще спре насилието.Просто ще е който оцелее...нали искат да намаляват населението и си е точка от плана.

17

ОК

преди 7 месеца

Еми като всеки втори медик те гледа като ходеща касичка така ще е....

16

Закриване на държава

преди 7 месеца

Та и основаване на нова веднага! И Долу М о ч а !

15

нафърфорий

преди 7 месеца

Не нови "законови проекти", а направо нова държава!!! -)))

14

Анонимен

преди 7 месеца

Специални поздрави на медиците от клиниката по изгаряния във Варна. Преди време претърпях инцидент и бях там. Истински лекари и професионалисти са! Това, което видях там за 3 дена ме остави без дъх, а те го виждат всеки ден. Всички плюят по здравната и образователната система, но от мен да знаете, ако всичко останало в България беше на тяхното ниво, щяхме да сме много по-хубава държава

13

Как ще ги стигнем?

преди 7 месеца

Във Филипините всички охранители са със оръжие,и им е разрешено да го използват при оределени случаи.Полицаите са по двойки и с автомати.Ако крадец открадне от магазин и не спре на подаден сигнал от охранител или полицай,по него се стреля ако не спре.А това във болница или клиника някой да посегне на медицинско лице????!!! ..Майка му жална.Ще му стопят лагерите още на място,и от там в ареста бой до насиране,и от там на съд.От там по островите на ,,почивка".Ще посягаш ли ???? Отиди и посегни....

12

Е

преди 7 месеца

Аз незнам мисля че миниета ни заплашват и Илиян

11

Анонимен

преди 7 месеца

Закон за нападение над лекар да,но закон и за тия наглите лекари който се гаврят с пациентите си също да

10

Кристов

преди 7 месеца

Ако би мирно седяло ,не би чудо видяло ТЕЗИ медици имат много трески за дялани ,не са вода ненапит