29

Анонимен

преди 8 месеца

Да гледаме по всички Телеграм канали как Украйна напредва от към гробищни паркове. Вчера се завъртя украинския клип където войници говорят с любимите си и жените но войниците са виртуални на фона на украинска песен и украински субтитри как си комуникират. И накрая 450К абоната вече не съществуват и вече не могат да разговарят с близките си. Така напледват Украинците.

28

Анонимен

преди 8 месеца

А дали въобще ще имаме, ако войната се разрастне?

27

Анонимен

преди 8 месеца

Ако можеха краварите до сега да бяха унищожили Иран и Корея, но не могат. Тия джендери не са спечелили нито една война. Те могат само да подкупват укравници и да подпалват воини. А да, всъщност краварските мъже могат да носят поли и си слагат тампони. Муахахаха

26

Анонимен

преди 8 месеца

Копейките от православни патриоти, рязко станаха радикални ислямисти. Очаквам опашки от фенове на възраждане да си правят сюнет и да викат Аллах акбар

25

Анонимен

преди 8 месеца

Русия и Китай са такава стратегическа военна мощ, с която САЩ не могат да се съревновават. Но към тях трябва да добавим и Северна Корея, голяма държава която също има стратегически оръжия, и която няма да се поколебае да го използва.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Севернокорейската, Китайската и Руската не-конвенционална военна мощ правят невъзможно за САЩ да се намесва военно в какъвто и да е конфликт.

23

321

преди 8 месеца

До водач на влекач. А видя ли на живо убийство на жена с камъни, защото ни носи хиджаб? Видя ли жена на която и е забранено да учи в университет, видя ли жена която няма право да излиза непридружена от мъж роднина ? Като видиш тия неща, тогава ела пак и хвали един от най варварските режими в света. И последен въпрос - би ли пратил дъщеря си да учи в Иран ?

22

Анонимен

преди 8 месеца

Хизбула са дисциплинирани, обучени, и много по многобройни от ХАМАС. Освен това имат канали за снабдяване от Иран. Ако Хизбула се намеси в Израел ще стане сложно. Ако Хамас имат 5 хиляди ракети които пробиват Железния купол, то Хизбула има 150 хиляди такива ракети.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Иран има балистични ракети, с които може да унищожи Израел за часове. Израел е само едно малко гъстонаселено парче земя, ще го унищожат без проблем. Дори и Израел да успее да изстреля ядрени ракета по Иран, и дори да пробиятПВО системите, Иран е толкова голям по територия, че това няма да е критично за него.

20

123

преди 8 месеца

До Анонимен12. Не си разбрал коментара. Ако Иран тръгне да се меси, това може да стане само през Сирия. Съответно Израел ще унищожи летищата в Сирия. Иран няма граница нито с Израел нито със Сирия , така че шанса да се намесьт е малък. А аз предлагам бас, че Иран само ще насъсква Сирия и Ливан, може да прати и някакви оръжия, но дирекно да се намесят едва ли.

19

Анонимен

преди 8 месеца

"А,пък Хизбула тихомълком от Сирия започна ракетен обстрел на Израел."------------Момко, Хизбула се намира в Ливан, а не в Сирия. От сирийска територия не са извършвани атаки срещу Израел, ракетите в събота бяха изстреляни от ивицата Газа. Следващия път да си оправиш детайлите на съчинението.

18

водач на влекач

преди 8 месеца

Прди години бях в Иран,един резервоар гориво струваше много по-малко от един сандвич. Добри са там хората и много по-човечни от Европейците. За тези с промитите мозъци не мога да кажа нищо,не познавам такива.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Азербайджан разполага само с 0.5% от световните запаси на природен газ.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Норвегия притежава само 1% от световните запаси на природен газ. Канада също само 1%. И двете страни нямат никаква икономика и не произвеждат нищо, само точат от тръбата и продават и така живеят. Запасите на Норвегия все повече намаляват.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Топ 10 по резерви на природен газ: Русия 24.3%, Иран 17.3%, Катар 12.5%, САЩ 5.3%, Саудитска Арабия 4.2%, Туркменистан 3.8%, ОАЕ 3.1%, Венецуела 2.8%, Нигерия 2.6%, Китай 2.4%.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Какъв азерски газ, това е руска газ, Азербайджан няма толкова газ.

13

Анонимен

преди 8 месеца

До 7И тихомълком днес, "жертвата" Израел започна наново с ракетните удари срещу Сирия. ///А,пък Хизбула тихомълком от Сирия започна ракетен обстрел на Израел.

12

Анонимен

преди 8 месеца

До 9Иран тръгне ли да се намесва, в Сирия няма да остане нито едно зраво летище///Де, по-спокойно. Видехме ги персите какви войници са срещу Ирак, през 80те.Мъка,мъка, въпреки, че са 3 пъти по-вече от иракчани, не можаха 8 години да ги победят.

11

дедо ви

преди 8 месеца

Нещата отиват към ядрен апокалипсис другари. Носете си новите дрехи и не вярвайте в утре!

10

Дребно мислиш

преди 8 месеца

Включването на Иран в конфликта ще означава световна война.