55

Как се стигна дотук

преди 8 месеца

Откъде дойдоха проблемите с въглищните централи в енергетиката? От това, че Кирил Петков още като служебен министър подписа в Брюксел задължението България да съкрати с 40% въглеродните емисии. А изобщо не бяхме задължени това да го правим. И защо: защото щяхме да правим голям завод за литиеви батерии (пълна фантасмагория) и в тях да съхраняваме ток от перки и слънчеви панели. И сега цяла България ще плаща за тази г'лупост и алчност. За два милиарда от Брюксел жертваме бъдещето на енергетиката.

54

Хмм

преди 8 месеца

То и украинските мини от Одеса бяха руска пропаганда, но, почнаха да се плацикат по цялото черноморие. Мине ли руският петрол 60 долара на барел, ще видим добре "невъзможният" енергиен апокалипсис. Защото при тези условия, закупуването му за нуждите на Нефтохим е невъзможно. Ще караме на резерви, докато се изчерпат с надеждата, че цената ще падне под 60 долара и ще можем да подновим доставките.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Денко се придържа към Опорката. Все пак е академик....хи хи хи

52

Анонимен

преди 8 месеца

Апокалипсис няма да има просто ще спре тока. Вечерно време българия внася ток от турция румъния и гърция, изнася няколко мегавата за македония. Всички могат да видят числото в реално време, само неграмотния лъжец денкофф ни можи.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Най вероятно ако и аз стана депутат или премиер всички ще са срещу мен и аз ще трябва да въртя срещу народа. Фащ така са ни хванали за мдете че няма пускане

50

Анонимен

преди 8 месеца

Тази вечер има протест във всички градове на България срещу затварянето на Мариците и ликвидирането на цялата ни енергетика!

49

Анонимен

преди 8 месеца

"Ние, нашето правителство работим, за да подпомогнем хората и бизнеса......" А "бизнесът" с Ваша помощ иска на въведе робовладелски строй - късно пенсиониране, премахване на социална политика /без безплатни учебници за учениците от 1-12 клас/, да няма лятна ваканция и учениците задължително да им работят, да се намали учебния материал и да се учи само до 11 клас. Майките да си захвърлят децата и да бързат да се връщат на работа и накрая възнагражденията да са като в Африка. Българомразци...

48

Анонимен

преди 8 месеца

Ще стоим на студено и тъмно заради Кирил Петков и шайката му!

47

МЪКА И СМЕХ

преди 8 месеца

Богданов:Новата визия за по-високо технологична икономика на България (визионерско, над дребните предизборни сплетни)Лукойл и дерогациятаПаралел с други индустриални сектори, които са изчезнали поради естественото развитие на икономиката (текстилната индустрия след 201о и възхода на заетостта в автомобилостроенето и електрониката)

46

МЪКА И СМЕХ

преди 8 месеца

Василев:(ако успее от трибуна, ако не пред медиите, в кулоарите)Внася спокойствие за цените на тока и бюджетаКолосалният напредък, който кабинетът навакса за 4 месеца след години изоставяне на цели сектори

45

:-)

преди 8 месеца

Ето какво пише още в опорките на правителството: Роля на министрите по време на дебата:Радев:Започва с очертаване на голямата картна в енергетиката.Тежкото наследство и изоставане, което кабинетът е преодолял само за 4 месеца.Визията за развитие на българската енергетикаСлед първото изказване, което очертава визията:Оборва всяка ЛЪЖА с конкретика. Използва думата ЛЪЖА свободно.

44

:-)

преди 8 месеца

Обикновено при демокрацията опозицията критикува управляващите, ама явно при нас от време Бойково е обратното за провалите на управляващите е виновна опозицията хахаха

43

Анонимен

преди 8 месеца

Денков, такъв бой ви чака всичките от сглобката, че не е истина просто. Ако имаш акъл поне колкото на съвременен среднист, ще подадеш оставка и ще бегаш колко можеш от територията. И не си мислете, че оня от посолството ще се затири да ви спасява, нали виждате какво става със Зеленски и хората му.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Секретарката Денков свободно използва думата "Лъжа" според написаните опорки относно разпределяне на говоренето но министрите по време на дебата за вота на недоверие към кабинета. Прочетете ги да видите за какви глъмери сте гласували, какви неграмотници и предатели ни управляват.

41

ъхъ

преди 8 месеца

Молецът лъже като за световно, мъчи се да изравни на Просто Кире. Щял да подписва договори, някога в бъдеще време. Договорите ток не произвеждат, академика. Трябват мощности и хора. И какъв е този нов голям ПАВЕЦ, като не можете да ремонтирате "Чаира"? Нещо като завода за електромобилите ли е? Абе вие за мало умни ли ни имате бе, шлосер-монтьорите?

40

Анонимен

преди 8 месеца

Няма бе...само малко...Хубо че неаме промишленост иначе не знам кво щеше да стаа с цената на тока. Но според всички властимащи ние за в бъдеще няма да се развиваме.

39

Христо Христов

преди 8 месеца

До и сега/53 "можеше ЕС да се намеси" - и ЗАЩО трябва да се меси ЕС? Защото сте некадърни про'с'таци, дето избирате евроатлантици с надеждата някой да ви ДАДЕ 'европиейска МРЗ', нали?!

38

ха-ха-хи...верваме

преди 8 месеца

...два нови блока в АЕЦ "Козлодуй"...нов ПАВЕЦ,...И тия нови "ПРОБИВКИ" като ги прибавим към 4-те нови моста над Дунав, три нови тунела под Стара планина,завод за ел. автомобили край Ловеч и завода за ел .батерии....България направо става Швейцария...

37

Бено

преди 8 месеца

За 33 години демокрация нищо съществено не беше построено, напротив закриваха и разрушава ха,сега щели нови мощности да въвеждат и то какви- ядрени реактори, ПАВЕЦ, има ли заблудени да вярват!

36

Христо Христов

преди 8 месеца

До Пълна катастрофа/66 "Франция обяви разкриване на 14 нови ядрени централи следващата година" - това просто физически е невъзможно... разкриването де. Обаче обявяването на невъзможни неща си е нормална европейска практика.