15

Анонимен

преди 7 месеца

Смятай каква жaлка държавица става въпрос за щом това чyчeло И е премиер и то *ротационен*...... След него е оная жирафка мария Габриел от петричко дето ако не беше бившия И шеф (тъпkaч) да И плати образованието в ЮЗУ(Благоевград) още щеше да бере и да суши тюtюн на село. Някаква помакиня за премиер - нЕам думи. Клета Майка България.... Докъде те докарахме!!!!

14

Тръц

преди 7 месеца

Демек -Спокойно,ня а се плашите,кораба потъва бааавно но за сметка на това сигурно!Не се натискайте вода ще има за всички!

13

Хи хи хи

преди 7 месеца

Но ние "пазим добре" границата на ЕС, нали денко? Пиле няма да прехвръкне у нас. хи хи хи

12

За ЕС и НАТО

преди 7 месеца

Браво на Денков! Винаги е 2 крачки пред терористите. Сега трябва да забрани масовите събирания на повече от 5 човека на едно място. Особено в центъра на Софиа!

11

Анонимен

преди 7 месеца

абе ко стана с въглищарите :)))

10

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

Ердоганьо,ни отпуска от време на...време бежанци,за да не се отпускаме...много. ( платена...обява НПО "Вилает без...граници")

9

ъ

преди 7 месеца

Че какъв по-голям риск може да има за България от настоящото правителство и Конституционното мнозинство"? Толкова некадърно и продажно управление не съм виждал, а видях много неща за 35 години. Щели сме да внимаваме по гарите и автогарите за "бежанци". Ама няма да ги посрещнат на границата, пък то вече няма и с какво. Нещастници.

8

Ельоменат

преди 7 месеца

Да си ходят в мюсюлманските държави. Нали те мислят за тях

7

анонимен

преди 7 месеца

Да не би да сме съседни на конфликта, че ще идват тук? Да, жалко за хората, но пък да намерят начин да се разберат, а не да разбутват сума ти държави.

6

анонимен

преди 7 месеца

Стига вече! Европа не може в крайна сметка да приема всякакви, даже и при най-голямо желание! Докато не разсипете континента, няма спирка! Да ходят в съседните им държави, дето им са близки, казвам го с никакъв сарказъм, съчувствувам и на едните, и на другите, но защо след като не могат да се разберат за толкова години, трябва и ние да се затриваме? Да им помагаме отдалеч, макар и това да е спорно доколко могат такива като нас.....

5

хаха

преди 7 месеца

Този сигурно затова е академик. Много умно и точно предположение. Ще трябват дни докато бежанците заобиколят през Египет и се домъкнат до нашите граници. Затова в близките дни няма да е, малко по натам във времето ще е.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Каква е разликата между Желю Желев и Н.Денков ?Имат голяма визия на мишоци.

3

ФлякФ

преди 7 месеца

В България е пълно с "палестинци" в стратегическите обекти. Например в Арсенал Казанлък приемат масово неграмотни бхаратци. Днес един грамотен бял Метин на около 50 години попълваше трите имена на Александър от Раджастан. Щях да се засмея, ако не беше трагично положението. Толкова са зле, че дори не могат да напишат имената по лична карта, а помежду се не си знаят българските имена, а само индийските.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Аз да питам, ако има бежанска вълна, ние какви бежанци ще приемаме - евреи или палестинци? И ако ги съберем на едно място няма ли да се избият взаимно?

1

Академика

преди 7 месеца

Защото сега няма бежанска вълна нали????