59

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите 40 години са митарствали из пустинята в търсене на обетованата земя. Сега ще се наложи да помитарстват още 40. Защото са тарикати и с никого не се разбират.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Вали дъжд от ракети над Израел и не са руски.Нокойнне казва от къде са ракетите но всички знаят че са от оръжейните помощи за Украйна.Зельо мълчи като ряпа и нищо не казва.

57

Wihlhelm KANARIS

преди 7 месеца

.............продълж..............ИЗРАЕЛ = 20 870 км2 + Голанска земя = 1200 км2 = 22 072 км2......ПАЛЕСТИНСКА АВТОНОМИЯ = 3 те РАЙОНА = 6040 КМ2.....ОБЩО ЗЕМЯ НА ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ = 28 120 КМ2.....Площ, заедно, по-малка и от площа на Албания (28 748 км2)....ЗА СРАВНЕНИЕ ----- САМО СИНАЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ НА ЕГИПЕТ Е ОГРОМЕН И ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦЕЛИЯ ИЗРАЕЛ = 60 000 км2 !!

56

Wihlhelm KANARIS

преди 7 месеца

Само Факти :: Израел е 9.700 000 население..ОТ ТЯХ 3 милиона и 600 000 са = АРАБИИ !!...ПАЛЕСТИНСКА АВТОНОМИЯ (3-те Района = Газа, ЗАПАДЕН Бряг на река Йордан, и Източен Ерусалим) = 5 300 000 население !!..ДАА--В САМИЯ ИЗРАЕЛ ИМА ПОЧТИ 4 МИЛИОНА ИЗРАЕЛСКИ АРАБИ, ГРАЖДАНИ НА ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ, КОИТО НЕ СА ГРАЖДАНИ НА ПАЛЕСТИНСКАТА АВТОНОМИЯ ...И ОБЩО = АРАБИТЕ ПРАВЯТ = 9 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, А ЕВРЕИТЕ = САМО 6 МИЛИОНА !!...9 + 6 = 15 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ на ИЗРАЕЛ И ПАЛЕСТ.АВТ.!!.. СЕГА ПЛОЩА ИМ = ИЗРА

55

Анонимен

преди 7 месеца

До до58 Бандера се е борил за независима Украйна. Срещу полските и руските империалисти. Това какво общо има с терористичните организации Русия и Хамас?

54

до58

преди 7 месеца

А Бандера какъв е бил, - апостол? Хахахаа

53

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 58 В Украйна няма нацисти и въобще не е странно - и в двата случая става дума за защита от терористични организации - Русия и Хамас.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Странно защо тези, които защитаваха нацистите в Украйна , защитават Израел.

51

До 55

преди 7 месеца

Недей да рива на чужд гроб. Рашите *** като мухи. Свършиха танковете. Остава им квас и газ.

50

До striker

преди 7 месеца

Не ми чети в уйкипедия. Ти си за слаб. Столицата на Израел е Тел Авив. Там са всички посолства и целият свят признава Тел Авив за столица, именно защото Йерусалим е свещен град за три религии. Единствено САЩ приемат Йерусалим за столица на Израел и то от преди няколко години.

49

Анонимен

преди 7 месеца

До Господ Гледа!: А кой разпъна Исус на кръста? ахаха

48

Анонимен

преди 7 месеца

Израел ще приключи като Украйна, т.е тотален разпад

47

Лагрестин

преди 7 месеца

До АнонименБих предпочел в България да се заселят израелци,вместо роми,турци и палестинци.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Тагаренко и цялата политгейдружинка да внимават с изказванията, че не искаме атентати и терористи по нашите земи. Ако може даже най-добре да не се изкават по темата, защото са природно ощетени в главите.

45

Бен Гурион

преди 7 месеца

Имам предвид такива ракети с ядрен заряд. А ядрени глави в България никога не е имало, тъй че фантасмагориите за "ядрените" ви ракети са си точно това ..... фантасмагории.

44

Бен Гурион

преди 7 месеца

До до дрън дрън ярини Такива ракети има, но никога не са били използвани никъде, нито вие някога сте проверявали какво могат.

43

до дрън дрън ярини

преди 7 месеца

Е не съм 20 годишен пубер с тъкмо наболи девствени мустачки, но за сметка на това експерт по военно дело. Само казвам че има тактически ракетки с ядрени глави които могат да гърмят локално, който иска да вярва. България имаше такива ракетки още от 60те години. Самите глави руснаците си ги пазеха у тях обаче защото знаеха какви мекотела са нашите политици.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите май са хартиен тигър. Ако Хизбула се включи във войната, ще им се стъжни.

41

Анонимен

преди 7 месеца

До До Бен Бидон...Марино поле....

40

Бен Гурион

преди 7 месеца

До До Бен Бидон Значи си служил книжен плъх, защото вие в България стрелби почти не правехте и тогава, а пък сега съвсем. Правили се сте развръщания на сухо и се сте стреляли наум.