36

Анонимен

преди 7 месеца

Муции,еврейството се предава по майчина линия.Нашето Паси е псевдо,майка му не е еврейка.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Все едно сме слепи и не виждаме какво става, евреите подпалват световна война, за да си продават оръжията и да се правят на световни господари. И войната в Украйна е православен джихад срещу Зеленски, нали? Как пък навсякъде където има войни, има евреи?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Посланика на Израел в Москва,Александър Бен Цви:Твърденията за руско участие са пълна глупост.

33

до 37

преди 7 месеца

Не е така! Протестантите НЕ признават Стария завет. Протестанти са в САЩ, Великобритания, скандинавските страни, източна Германия, Балтийските страни - всякакъв род протестанти. Второ: Палестинците учат и Библията, и Корана в училище. Вие (ние) не учим нищо на практика и си мислим,че това е напредничаво,ама е наивност. Трето: Има много, много голяма разлика между православието и протестанските секти, също и спрямо католицизма.В разбирането за правдата в света и пътищата за добруване.И какво е то

32

СС

преди 7 месеца

Съркъл на NSO GROUP Израел избиват хиляди по цял свят, опитват се да контролират всички нас!

31

Анонимен

преди 7 месеца

исус е евреин, шокирани ли сте, псевдо християнчета? и апостол павел, и йоан, и лука, и матей. всички до един са чистокръвни евреи, и по баща, и по майка. християни сте благодарение на евреите. и такава религия има пак заради евреите. както и ислям.

30

Анонимен

преди 7 месеца

За да се прости трябва да признаеш грях.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Защо евреите са мразени навсякъде по света? Защо никъде по света никой не обича евреите? Дали има някаква причина или е само случайност?

28

Ужас

преди 7 месеца

Jerusalem Post: В Израелският ядрен център в Димон,е станал инцидент.Няма подробности до този момент.

27

Анонимен

преди 7 месеца

еврейската свещена книга, неграмотници, е стария завет. част от хрисиянската библия, която ви четат на развален език пияните попове. то е ясно, че никой тук от псевдо християните не я е чел, ама поне се замислете щяха ли да я тетат християните по цял свят от всички християнски течения и да е част от християнското учение, ако там пишеше да се избиват християните?

26

Анонимен

преди 7 месеца

Не са отредени територии за юдеи да вървят на Марс

25

Анонимен

преди 7 месеца

Има видеокадри, че Израел използва фосфорни снаряди за широко поразяване. Идеално се вижда. Израел не е подписал за забраняване на използането им.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Семити от Полша, Украйна и Русия дошли след Балфурската декларация от 1917 година или 1919 година със светли кожи, коси и очи нещо не ми се вярва.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм българин и не ми пука за евреите и за Израел. Пука ми за България. На евреите пука ли им дали България е добре и дали българите живеят добре? Що да ги мисля? Който сее ветрове, ще жъне бури.

22

Анонимен

преди 7 месеца

до 25 Аз като не вярвам в Бог Христос, но се имам за християнин какво правим? Атеист ли съм? Имам се за българин. Не ме интересува друго!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Според еврейската свещена книга, който не е евреин, не е човек. Евреин може да убие неевреин и това не е грях. Няма по-големи нацисти от евреите.

20

Анонимен

преди 7 месеца

само дето исус е евреин и трябва да се запитате защото бог отец е решил да създаде единствения си и първороден син евреин, а не занзибарец или боливиец например. и 12те апостоли, които създават християнството, са евреи, както и йоан кръстител. аз лично не бих слагал всички под един знаменател, отделно че има разлика между евреин и ционист. междъ другото, макар и малко, евреи са останали дори и в иран, ама не са тръгнали да окупират никакви араби, които наскоро станаха палестинци.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Мен, ако ме питат. Каква раса си не отговарям православен християнин, а бялата раса, редно е евреите да казват така юдаизмът не е раса, а религия. Например има етнически араби християни, както африканци християни и мюсюлмани и т.н. Нека бъдем коректни.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Според думи на бившата министърка на външните работи на Австрия от днес , за ситуацията сега в Израел е виновен самият Израел, зашото имнно той е създал Хамас по принципа "разделяй и влдаей", за да пречи на други организации. После израелците обърнали палачинката и започнали да убиват един по един лидерите му.

17

Ционизъм

преди 7 месеца

Евреите не обичат да им казваш истината,те се правят на "вечните жертви"