108

Анонимен

преди 7 месеца

Решението през 2018 г. е взето след резултатите от проведен референдум. Следовнателно то е задължително и закриването на проекта Белене е противоконституционно.

107

Анонимен

преди 7 месеца

Точно така Народен съд, за тези дали идея за развиване на лагер за "физици" на беленския полу-остров

106

токмак

преди 7 месеца

закривайте я тази държава

105

Съветник

преди 7 месеца

Мисля, че тези продажни българи в Мин. съвет и парламента ще трябва да си стягат торбичките за новия лагер в Белене ! След закриване на проекта, остава само едно - нов лагер ! Бързичко трябва да въдворим там другарете, защото те карат държавната каруца уверено към пропастта !!!!

104

Гай Баньо

преди 7 месеца

Ей няма по долно същество от продажния българин!!

103

Анонимен

преди 7 месеца

Това си е национално предателство.

102

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 7 месеца

Тези трябва да имат една на ум! Че Белене (островът) отново ще бъде отворен за тях !

101

Диана

преди 7 месеца

До ППДБГербСДСДПССтига си прехвърлял своите грехове на чуждите глави, БСП! Тези, които направиха Преход към пазарна икономика у нас по американски проекти са БСП. Те и до днес си имат тяхното задкулисие от тези географски ширини, водещо ни твърдо и уверено към все по-дълбоки дълбини в потъването на страната...Отвратителни сте, знаеш ли?!...Всяко нещо си има граници, вашето безобразие - няма!..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

100

Диана

преди 7 месеца

До Анонимен103 Не е виновна Франция, че има своите интереси! Виновни са ППто, които, както всички негодници, тъпчат всичко хубаво под себе си и ли.жат всичко живо над себе си...Затова БКПто построи толкова паметници на Съветската армия у нас, а техните наследници днес продължават да вървят по техния път - нищо не са научили за един век! Никога, нищо и няма да научат, явно!..Просто трябва да ги махнем от политиката! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Никой никога повече не трябва да гласува за БСПта

99

Още ли има..

преди 7 месеца

живи комунисти,крепостни на ислямска Русия?... уж бяха атеисти, а приеха алллахакбар. само такива около тях..

98

ППДБГербСДСДПС

преди 7 месеца

Са една партия! На Посолството на САЩ!Ако гласувате за тях, гласувате ЗА кораниално робство!

97

Анонимен

преди 7 месеца

Обектът е от европейско значение. И понеже пречим на Франция, понеже сме се осмелили да можем нещо, да имаме нещо, а не само дадаваме болногледачи и гроздоберачи, трябва да бъдем наказани. Но има Господ! Ще го доживея, ще доживея да има справедливост! западна Европа се пълни с хора, които силно променят образа на това, за което са тръгнали хиляди граждани на България. силно. И ще е друго там. И тук.

96

Диана

преди 7 месеца

Разбира се, че ще ги отмени! Какво значи за едно БСП и СИЕ, т.е. ПП един референдум?!..Защото имаше такъв референдум и той недвусмислено каза "да" на АЕЦ Белене...Но това си е БСПто - прави си каквото си иска на гърба на народа, лъжейки го както си иска...Трагедия!...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

95

Анонимен

преди 7 месеца

Ей затова е имало Народен съд!

94

ИСКАМ ДА СЪМ МИНЬОР

преди 7 месеца

КАТО ПОЧНА ДА ЧЕТА - ГЛАВАТА МЕ ЗАБОЛЯВА И ПОЧВАМ ДА СЕ ЛЕКУВАМ С РАКИЯ..... СЛАВА НА ВОВАТА ПУТИНА...... СЛАВА НА ФЕОДАЛИЗМА.... СЛАВА НА РУСКОТО РОБСТВО...!!

93

Кука

преди 7 месеца

След взетото решение лично Денков е изпратил във вайбър групата "ЕС и Галя от Посолството" съобщение с коментар "Имало да става" последван от плезеща се емотиконка. Член на групата "Урсила" харедва коментара с палче, а *** на групата "Галя" слага сърчице.

92

Днес и в ИЗРАЕЛ :

преди 7 месеца

Е ТАКА.....ЗА, КОМУНИСТИ, ТЕРОРИСТИ, ДЖИХАДИСТИ И ВСЕКАКВА ДРУГА ГАДОСТ---ТОК, ТОПЛО, ХРАНА И ВОДА СЕ СПИРАТ!....СЛАВА НА УКРАЙНА, СЛАВА НА ИЗРАЕЛ, СЛАВА НА ИСУСА!!!!БОГ ДАВА ВСИЧКО---КОГАТО САМ СИ ГО НАПРАВИШ!!!А, ВИЕ, КАКВО НАПРАВИХТЕ....ХАХАХА

91

ВЪН, ТЕРО.РИСТИТЕ..!

преди 7 месеца

ВРАЖЕСКА РУСИЯ Е ЗАЛОЖИЛА МИНИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ОБЛАСТ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО...

90

Анонимен

преди 7 месеца

Някой тук казват "съд за предателите" но мисля че по добре без съд!!

89

158

преди 7 месеца

мръсни продажници!