57

Анонимен

преди 8 месеца

Значи в Украйна САЩ помагат на окупираните, а В Газа на окупатора. Това ако не е двоен стандарт не зная кое е. И отново на всяка манджа мерудия, може ли един конфликт в световен мащаб да се случи без американска намеса

56

Анонимен

преди 8 месеца

Който се съмнява, че евреите са най-гнусното племе да погледне снимка на Соломон Паси. Ако още не е убеден, да погледне и такава на Зеления наркоман.

55

до 61

преди 8 месеца

Само дето повече от половината така наречени евреи в Израел са именно от Русия.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Русофилите се усетиха, че настъпаха голяма мотика с подкрепата за Хамас, точно преди местни избори и бързо свиха палестинските знамена и почнаха да правят на ударени.

53

Анонимен

преди 8 месеца

До абе, aми НЕ, НЕ СА НАМЕРИЛИ! Просто това е поредния фейк, организиран от руската пропаганда, и повтарян до полуда от такива бок(л)уци като тебе! Започнахте да го пеете още в началото на войната, когато нямаше как никой да знае какво къде са намерили!

52

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде сега пък русофилите станали и ислямисти. Някоя джамия да не се окаже собственост на руското посолство.

51

български избирател

преди 8 месеца

Като чуя думичката ДЖИХАТ ...веднага заставам на другата страна независимо коя е тя !!!

50

До 59 ФАЩ

преди 8 месеца

То по твоята логика и Нинова е дийп стейт

49

ФАЩ:

преди 8 месеца

Рай за военната ни индустриална дийп стейт...

48

абе

преди 8 месеца

До 56. Нищо не съм забравил. Даже помня когато оня покойния американски сенатор, ходеше се снимаше с лидерите на ИДИЛ. И се хвалеше, че той ги е назначавал. А в ивицата са намерили подарени на Украйна оръжия, нищо че нашите медии мълчат.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Това с включванката на съседите вече сме го гледали в три поредни войни. И в трите войни, Израел им е разкатавал фамилията. Единствената разлика сега е, че Иран също нещо се напиня. Те още не са гризали дървото.

46

Алах е велик

преди 8 месеца

Дойде ден за разплата янките и тяхното куче Изрел ще платят за злините сторени на палестинците!!

45

do 50 абе

преди 8 месеца

Не не е вярно. Това в поглед инфо ли прочете? Вярното е, че руснаците са ги заредили с оръжие, терористите да започнат касапницата. Май забрави коя е остта на приятелчетата - Кремъл - Иран - Хамас - Хизбула - Ислямска държава

44

Анонимен

преди 8 месеца

Израел ще бъде унищожен. И евреите ги чакат много много тежки времена, не само в Близкия Изток, но навсякъде по света. И това време е много близо. По-близо отколкото си мислите.

43

Анонимен

преди 8 месеца

До 50 - е как са намерили установки, като не са стъпили още в Газа? Това са пълни слухове и конспирации. Когато минат през Газа с големия валяк и наистина намерят нещо - най-малкото много ще си помислят дали и как да го оповестят на широката общественост. Ако американците рязко спрат помощта за Украйна, тогава ще знаем, че нещо има.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Хахах, Машале, те ако щяха да се включват, трябваше вече да са го направили, понеже Газа вече прилича на лунен пейзаж... От тук нататък какво има да спасяват? А иначе Мешал се скрил в Катар и от там дава акъл! Че включвай се ти бе Машале - отивай да се биеш за арабелите

41

Алекс

преди 8 месеца

Съседните държави вече го играха това включване и хич не останаха доволни.Израел ги разнебити точно за шест дни.Едва ли ще повторят.

40

=

преди 8 месеца

Палестинците разрушиха Ливан, опитаха да превземат и унищожат Йордания,но йорданската армия ги разби и се наложи да бягат в Израел,защото йорданците ги разстрелваха по улиците без съд и присъда.Египет е затворил Газа херметически,много по жестоко от Израел. Толкова за любовта на съседите към палестинците,особенно тези от Газа.

39

абе

преди 8 месеца

Вярно ли, че израелците намерили из Газа разни установки, подарени на украинците от колективния Запад? Голям резил, ей!

38

Анонимен

преди 8 месеца

Най-много Иран нещо да заплашва. Ако се включи във войната срещу Израел, ще яде такъв бой, че Аятолаха ще лази пред чичо Вова да му удари едно рамо. А за Ливан даже не ми се коментира - там израелците си се разхождат с танковете, когато им скимне. Сирия е в руини и не й трябват нови драми, А Йордания и Египет си гледат рахатлъка и няма да си разбият туризма, за да подкрепят ония скоотове от Хамас. Израелската армия ще се разправи брутално Газа. Те винаги са на принципа - око за две, зъб за чене.