326

Анонимен

преди 8 месеца

Абе и вие сте същата бира като тоя Хамас, ама хайде... И едните и другите трепят цивилни наред. Как може такова нещо в 21 век... Направо незнам. Хамас изтрепаха сума ти невъоръжен народ на музикалният фестивал. Просто така. Има изклани и застреляни цели семейства по домовете им. Евреите пък бомбандират наред жилищни квартали, университети и болници. Е каква е разликата между двете страни? И Хамас и Цахал трябва да бъдат в списъка на терористите, защото тероризират мирното население.

325

4

преди 8 месеца

Хамас е идея!Можете да унищожите ръководството им ,но не и палестинския народ!

324

AS

преди 8 месеца

Редно е Радев да излезе и каже на Израел да се предадат, защо мълчи?

323

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя казал "Трябва ни морална подкрепа". Хайде няма нужда. Не подкрепям хора които правят войни и интриги.

322

САТАНА

преди 8 месеца

Джихат между Хамас и Израел,çifut...

321

Анонимен

преди 8 месеца

Времето ще покаже кои спазват законите на Бога ! Мнозина посещават храмове, но не всички имат чисти души ! Да се убива в името на Бог е престъпление пред Бога ! Бог отлага, но не забравя и грешните ще бъдат наказани !

320

Анонимен

преди 8 месеца

Бенямин се надигра и сега ще поседи на резервната скамейка...

319

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 336. Пич По данни на ООН арабското население в Палестина преди 80години е 1 200 000 Ако евреите са избили 1 000 000 тия по цял ден трябва само да се размножават , нямат време да ядат или спят, а жените трябва да забременяват отново 2-3 дена след раждане, за да днес са 5 000 000 в палестинската автономия и 2 000 000 в Газа

318

Анонимен

преди 8 месеца

За 55 г Израелска окупация на Палестина бяха убити близо 1 млн палестинци и хиляди техни домове разрушени, да не говорим за ежедневното мъчение от евреите. Единственото решение на конфликта е един път завинаги Израелската армия да се изтегли от окупираните палестински територии до границите от 04.06.1967г както повелява резолюцията на ООН.

317

Анонимен

преди 8 месеца

Един виц от времето на Соца на СССР: Руснак и американец спорят коя страна е по-демократична. Американецът казва - при нас да отидеш пред пентагона и да кажеш, че американският президент т *** и никой няма да ти направи нищо. Руснака му отговорил - ами и при нас е така - всеки може да отиде на червения площад и да каже, че американският президент е ***, но всички трябва да възхваляваме Сталин , иначе ти реже главата!

316

Анонимен

преди 8 месеца

Нонеже по надолу в коментари някой обясняваше че САЩ били направили Иран ислямистка държава, в момента по БТВ синема дават филма Арго. Фона на филма са исторически събития точно от това времел Гледайте го па после пишете

315

Единственото решение

преди 8 месеца

един път завинаги Израелската армия да се изтегли от окупираните палестински територии и да възстанови границите от 04.06.1967г, още тогава Съвета за сигурност на ООН ги призова с резолюция да се изтеглят, но Израел отказва да изпълни резолюцията.Ракетите на ХАМАС са фойерверки, които най много да падне една в пустинята или върху някоя сграда и да нарани случаен минувач, ХАМАС през последните 15 години стреляха над 10 000 ракети по Израел и голям шум за нищо. Докато Израелските въздушни удари разрушиха Газа многократно и убиха хиляди палестинци само за последните на 10 години и за 55 г окуп

314

Закривай израел!

преди 8 месеца

Вън ционистите!

313

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас е въоръжената ръка на Русия. Войната ще е между Израел и Русия, заедно с нейните сателити Иран, Катар, Ливан, Сирия, може би и Турция

312

Йерушалаим

преди 8 месеца

Голяма грешка на палестинците, че не попречиха на Хамаз. Сега ги очаква едно адско отмъщение от евреите. Те не знаеха ли, че засегнеш ли евреин, после те гонят до дупка. Сега палестинците ще преживеят страхотни мъки. От които дори камъкът би се стопил. Живите ще завиждат на умрелите. Евреите ще им го върнат стократно. Адски мъки очакват всички палестински араби. Сега не бих искал да бъда на тяхното място. Еврейското отмъщение ще бъде страхотно, чудовищно. Невиждано до сега.

311

Анонимен

преди 8 месеца

Ние, вие, според резолцията на на ООН от 1947г. кои земи са за евреите и кои за палестинците?

310

Анонимен

преди 8 месеца

"Взеха 82-годишна за заложник. Оцеляла е от Холокоста..." Била е на ГОДИНА и ОСЕМ месеца, лъжливи манипулатори! И това е ако е родена през 1945-та. СЛЕД войната. Кого лъжете вие, бе??? Едни камилари ви смачкаха точно за 24 часа. Оправяйте се там. Нали си имате книжка с инструкции, дето пише, че сте избран народ, а другите са гои. Сирийците са зайчета в сравнение с вас - "бежанци"... дръжки.

309

Куку

преди 8 месеца

Едните направиха от пустинята- рай,другите направиха една огромна тоалетна-никой не работи,никой не учи,докато си жив на помощи,ток,вода,храна.На палестинците ако им дадът цялата земя на планетата след 50 години ще стане необитаема.Това е истината!

308

Хитрата сврака

преди 8 месеца

Да го питам и аз тоз нехуманник когато ползваха Хамас за прокси да им се бие с Башар Асад в Сирия... как беше? Бяха добри терористи да им провят Арабски пролети а сега... оле мале? Хитрата сврака се хвана с собствения си капан с двата крака.

307

спокоен

преди 8 месеца

Ортодоксален нехуманник ! Насилието винаги води до насилие .......