68

Анонимен

преди 11 месеца

До 89....През далечната 1967 година се пишеха в българската преса не чак толкова истински неща.Стига те да са в унисон с комунистическата пропаганда.Едни се премълчаваха.Други се разпространяваха , кога трябва да се плюе по Запада.Така че, 1967 г.имаше война между Израел и арабския свят.Палестина получи заслуженото Но тукашната преса , на която ти все още вярваш , така го е описала.

67

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 90 ".Децата могат , и са убийци." Русофилите постояно доказват, че нямат общо с нормлаността.

66

Анонимен

преди 11 месеца

До нн "Веднага след атаката на Хамас Гутиереш го каза в прав текст" Гутиереш какво "каза" за това какво щеше да реши ООН, ако арабските държави бяха успели през 67ма? За един прЕател питам.

65

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 85 Кои "жени деца и възрастни"? Тези, които танцуваха по улиците около пикапите със заложниците и наричаха терористите "мъченици" ли?

64

Анонимен

преди 11 месеца

До 83...Казах ,,български квартал"...Абе български град...Децата от малки в тия квартали са научени да обсипват с камъни преминаващите.От малки са заучавани на агресия .Не виждам разликата между нашите квартали и палестинските градове .Децата могат , и са убийци.Независими дали закона ги третира като деца.

63

нн

преди 11 месеца

Това не е решение. Трябва да се изпълни в пълен обем резолюцията на ООН от 1947 год. за създаване на еврейска държава. Израел да се изтегли от окупираните от него територии от 1967 год. и да се създаде арабска държава в Палестина, както пише в документа на ООН. Веднага след атаката на Хамас Гутиереш го каза в прав текст. Две държави, всяка за себе си. Помним в Б-я и други страни, че през 1967 год. след окупацията, Израел го наричахме окупатор и завоевател, сега е друго, но тава нищо не променя.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Тези ще ги изравнят със земята и никой не казва нищо.

61

Некъф

преди 11 месеца

Само сеч и смърт за хамас и техните поддръжници

60

Анонимен

преди 11 месеца

Очаквано

59

Анонимен

преди 11 месеца

Десетки, стотици изтребители изтриват от лицето на Земята не отделни цели, а Ивицата Газа с живеещите там жени, деца, възрастни.

58

Каи честно!

преди 11 месеца

До Депутата Русофилите се размечтаха за Хамас и в България! Иначе благодарят на Русия, че ги е "асвабадила" от османците. Нивото на иронията е безгранично.

57

Депутата

преди 11 месеца

Пуснете тия тероряги в народното събрание и да видиш как ще заработят в разбирателство и заедно дружно ще приемат бързо закончета, няма да ама спорове и под дулото на АК 47 така ще станете добрички и послушни, ще милеете за родината,и ще почнете да работите нормално! Какво и трябва на България? Хамас в народното събрание и тия депутати да си размърдат дебелите з адни ци и да покажат пълния си потенциал!Щом миньори и енергетици не можаха, Хамас ще ни помогне!!!

56

Анонимен

преди 11 месеца

До 79....Когато влезеш в един български квартал и видиш бягащи деца , това всички деца на ,,квартала. " ли са.Ами всички са Къде си видял другаде в български град деца да викат и хвърлят камъни.

55

Анонимен

преди 11 месеца

До : "Това всички деца на Газа ли са ?" Това са децата на Газа. Знаеш ли какво трябва да се случи, за да има такава картинка? Точно така - това, което вече казах.

54

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 72 Аз мога да си представя какво щеше да говорят и правят руските власти, ако няколко хиляди тежко въоръжени украинци бяха навлезли на руска територия, бяха избили 1000 руснаци и бяха отвлекли още 150.

53

Депутата

преди 11 месеца

Тия терористи да ги бехте пуснали срещу правителството и да беха превзели властта за един ден от червените комунисти.Да ви видя тогава ПП ДБ, ГЕРБ и другите смешници как ще се перчите пред камерите и ще лъжете хората!!!Терористите в София айдеее!

52

Анонимен

преди 11 месеца

До 69....Радеф мълчи...Той е в неутрална София.

51

Анонимен

преди 11 месеца

До : "е два милиона души , жени и деца в Газа са терористи и помагачи" Гледката на деца от 8 годишни до тинейджъри, наобиколили откритата каросерия на пикап в която имаше полусъблечена смачкана и окървавена бяла жена и които танцуваха радостно, докато удряха непомръдващото й тяло с пръчки, показва, че в Газа няма "деца", а ислямски терористи на малка възраст.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Само мога да си представя реакциите на "демократичния" запад, ако Русия беше ударила така Киев примерно.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Московските пролетарии изразяват солидарност с палестинските пролетарии...Техните жени и деца.Нашите комунисти само изпъват крак и козируват