200

Гражданин

преди 7 месеца

Целият Далечен изток на Русия скоро ще бъде китайска провинция!

199

Анонимен

преди 7 месеца

до 213 Как няма да напускат - Руският Президент Владимир Путин заяви, че от 1 януари 2024 г.в страната е планирано изпреварващо увеличение на минималната работна заплата (МРОТ). Според държавния глава това увеличение на минималната работна заплата ще бъде много по-високо от инфлацията и ръста на заплатите в Русия като цяло. Минималната работна заплата ще се увеличи с 18,5% и ще достигне 19 242 рубли. Това увеличедние ще засегне само 4,8 милиона руснаци, тъй като останалите руснаци имат по-високи доходи

198

Герой Рассии

преди 7 месеца

У семьи председателя Госдумы Вячеслава Володина нашлась еще одна огромная квартира в Москве. Она может стоить более 400 млн руб., сообщил The Insider. Общая стоимость контролируемой семьей Володина личной недвижимости составляет около 1,1 млрд руб.

197

Как няма да напускат

преди 7 месеца

1 января вступил в силу закон, устанавливающий минимальный размер оплаты труда в 2023 году в сумме 16 242 рубля в месяц. В 2022 году МРОТ составлял 15 279 рублей. Таким образом, минимальный размер оплаты труда вырос на 6,3 %.Jan 1, 2023

196

Анонимен

преди 7 месеца

до 207 крим не е руски - На кои от кремълския елит децата живеят на запад - Дъщерята на Лавров е родена в Ню Йорк - от там се казва - ето, дъщерята на Лавров живее в Ню Йорк. Само че тя си живее в Москва.На Путин дъщерите живеят в Москва, на Медведев сина му - в Москва, на Шойгу двете му дъщери -в Москва, на Мишустин трите му сина също живеят в Москва, на Собянин дъщерите му живеят в Санкт Петербург, на Володин дъщеря му също е в Москва. Та на не разбрах кой живее на запад от тях. Що не вземете да се гръмнете с вашите лъжи, смешникакъвци

195

PLъх

преди 7 месеца

руснаците не са монголи, вие сте монголи, дори вашите вождове са били наричани ханове като в Монголия,например Кан Пърдел

194

Гнусно племе

преди 7 месеца

са Русомонголите - Бяха Съюзници с Хитлер 1939-1941 - сега са 1ви Враг на Германия, САЩ ги спасиха от глад 1993,1942,1886,а в останалото време ги мразят.бяха Една Държава с Украйна - Заедно в Границите на СССР - а сега са на Страната на Антихриста и при това Поробител Извършващ Открид Геноцид и Холокост над Славянското Украинско Население! ,Бяха приятели с Армения и в един военен съюз и ги предадоха, С приятели като русоробите,Врагове - Не ти трябват!!

193

Анонимен

преди 7 месеца

ВИЖТЕ НА ТОЗИ ИМОТИТЕ ИЗ ЕВРОПА В НЕТА И ПАК ИМ ВЯРВАЙТЕ НА РУСКИТЕ РЕПТИЛИ

192

Герои искат сланина

преди 7 месеца

До Крим не е руски1.Македония не е българската.2.Македонските българите не са българите.3.Азбуката не е българската,тя е македонската.4.Солун не е българия.

191

Крим не е руски

преди 7 месеца

ами роднините на Лавров,Путин и всичката путлерофашистка шайка си живеят в загнилия Запад..ха.ха Ама лицемерие.. а за обикновения руснак- на фронта да мре

190

Аз

преди 7 месеца

Нормално предателите никога не са добре дошли

189

мужици и партенки

преди 7 месеца

Руснаците си заслужават напълно бункерния пcиxoпат...Това им е съдбата от векове. Сталин ги убиваше с милиони и то в мирно време.

188

ам бубаджан

преди 7 месеца

кмета на магадан каза, че няма да ги приеме

187

Анонимен

преди 7 месеца

Депутатът от Държавната Дума Султан Хамзаев заяви, че напусналите Русия милиардери и звезди от шоубизнеса скоро ще се завърнат в родината си. "Предричам бързото връщане на всички руски милиардери, звезди от шоубизнеса обратно в Русия, както казах по-рано, от първия ден на тяхното бягство. В Европа, Израел те вече не са нужни на никого, от тях просто изсмукват последните пари и обществената активност", каза Хамзаев. Хамзаев добави, че тази категория предизвиква презрение сред" нормалните хора".

186

Анонимен

преди 7 месеца

Губернаторът на Магаданска област Сергей Носов по време на среща с учители заяви, че регионът се нуждае от трудолюбиви и талантливи хора, а не от предателив , тъй като Колима не приема подли хора. Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков в разговор с журналисти коментира: "Говорителят на думата говори за онези, които заеха ярко изразена антируска позиция, застанаха на страната на киевския режим. Да, наистина, с тези хора не сме по един път", каза Песков.

185

Анонимен

преди 7 месеца

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви пред журналисти, че не вижда нищо необичайно в завръщането на милиардера Фридман от Израел в Русия. "Той е гражданин на Руската федерация и може да се връща тук, да живее тук, да си тръгва оттук, както и всеки гражданин на Руската федерация", каза Песков.

184

NEW Fашизъм

преди 7 месеца

Над един милион млади и образовани руснаци ЗАВИНАГИ напуснаха Путинска Русия след началото на мобилизацията, а у нас изкукали и неадекватни бг-рашистчета със зъби и нокти бранят един режим отречен от целия свят и заклеймен като новия фашизъм !!!

183

Ал Бунди

преди 7 месеца

До Анонимен Ти наистина ли си вярваш, че някой ,който е успял да се махне от Сибирския свинарник, ще се прежали и ще се върне в тая ***...не ме разсмивай бе... Депардийо паспорт взе и побегна с 300 като видя на какъв таралеж е седнал..Сегал и той отиде да рупа моркови от батката...сал Сноудън остана, че няма къде другаде да иде..

182

Страхил

преди 7 месеца

интересно руските депутати дали пращат синовете си да се бият на фронта, ама наистина, не така като за пред камерите само?

181

СЪЩОТО ДА СЕ ПРИЛОЖИ

преди 7 месеца

И ЗА РУСКИТЕ ЕНИЧАРИ...