63

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 74 Също като теб и още малко нeщастници в България - воювате с руснаците ама с клавиатурата! Хайде, бегом доброволци в Украйна!

62

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно как американските боеприпаси ще убиват само терористите разположили се в жилищни сгради,където живеят предимно цивилни. Или на демократичните американци не им пука за цивилните.

61

Анонимен

преди 8 месеца

И там тръгна далаверката с оръжието.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Много са експедитивни нещо! Зеленски завиждай люто. Това също говори, че всичко е било добре предизвестен фарс. САЩ са били в готовност с оръжията и спряха доставките за Украйна, че нямали повече. Ето, че си имали, но за по-важни задачи приготвени. Мислете. Не попивайте безкритично всяка информация. В днешно време не можем да си позволим да спрем да мислим и за миг.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Самите русофили са потенциални терористи, но понеже нямат достатъчно смелост (типични страхливци и кoм'плексари са ) за реални действия... "воюват" срещу САЩ само с клавиатурата пишейки дежурните си глyпости и лъжи.

58

Анонимен

преди 8 месеца

68 абе нали Осама се бореше срещу ссср, защо почиташ терористи?

57

Анонимен

преди 8 месеца

Щатското оръжие пак ще попадне в плен и янки ще бягат напосоки, това сме го виждали вече не един път. Интересно е обаче каква е файдата на американизирания медиен шут в коментарите. Едно време са казвали т ъпанар на онзи който биел тъпана и крещял заглавията от вестниците за да ги продава. А мединият американизиран клоун се прави и на *** и лъже понеже нищо друго не може и няма кой да му тегли един здрав бой от много гейпаради.

56

Мир

преди 8 месеца

Тичай на фронта доброволец и остави хората с разум да живеят в мир. Джихадисти/терористи или борци за свобода. Съюзници или окупатори. Тези понятия се размиват в главите на хора с две мозъчни клетки като теб самия

55

Анонимен

преди 8 месеца

До Мир Ще участвам на мероприятие за мир пред посолството на руските терористи. Там ли си?

54

До Мир

преди 8 месеца

Извинявай, ама аз не мога да имам неутралитет към джихадисти!!!

53

Мир

преди 8 месеца

Участвайте в мероприята за мир, после вече ще е късно. На прага сме на новия етап от Третата световна война и сатанистите, които губят своето господство, са решени да потопят света в кръв. Ние пак сме на губещата страна. Няма време за губенв. Пълен неутралитет

52

Анонимен

преди 8 месеца

За тия дето не искали да емигрират, ама не било тяхният сват и умирали всеки ден или един път беше, не знам какво точно беше! Мога да им предложа едни хора, облечени в бяло, само те могат да ви помогнат, нито Русия, нито САЩ

51

Анонимен

преди 8 месеца

Диваците в тези райони на света за генетично увредени в кратуните (подобно на нашите изветрели русофили) и не подлежат на опитомяване и нормално съществуване като човеци... С раждането още почват да ги обработват да мразят и убиват всеки който смятат за враг на исляма и техния мироглед. Затова трябва да се унищожават безогледно като вредители.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Наблягам на думата-първият!

49

ПОМОЩ ЗА ИЗРАЕЛ

преди 8 месеца

И допълнително 24 милиарда за Украйна....честито на комуноидите

48

Смях

преди 8 месеца

До До 52/56 Аз не искам да емигрира. Така живее в ЕС и страна от НАТО всяка минута със съзнанието, че не живее в "неговия" свят. Това е като приказката за бедния и богатия, където бедния му казал на богатия, че няма никаква разлика между тях, защото и богатия някога ще ум ре, а богатия му обяснил на бедния, че той (богатия) ще умре един път, а бедния ще умира всеки ден, т.е. хиляди пъти до края на дните си.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Поровете из нета. Там има много любопитна реч на Байдън от 1986г . Как те влагали много пари в Израел, за да контролират региона. И как, ако Израел не бил вече създаден, те лично щели да го създат. Разбира се тогава не е бил президент, но е показателно, че щатите си мислят за тяхно право да създават и рушат държави с един замах.

46

Анонимен

преди 8 месеца

До ЯдренРусофил,Z "Тая пратка беше за Зельо" Израелските ПВО ползват съвесм други ракети от тези на "Зельо". Израел не ползва Пейтриът и Ирис-Т, нито пък (да не дава Господ), руски консерви.

45

До 52

преди 8 месеца

И на мене ми харесва, как Америка ви е трън в очите! Харесва ми, как плюете по Запада и по НАТО, пък живете в натовска държава и ползвате благинките на Европа, защото сте в Европейският Съюз! Много е лесно така! Емигрирай, някъде извън ЕС и НАТО и плюй колкото си искаш!

44

Смях

преди 8 месеца

До Ае стига вече А за кемтрейлса, световния заговор, края на света и пропрочествата на Ванга и други подобни? Тях къде ги забрави?