119

Анонимен

преди 8 месеца

В момента Украйна изразходва 8 хиляди снаряда дневно, а промишлеността на САЩ произвежда месечно 24 хиляди - тоест за 3 дни. А Русия може да изстрелва 40 хиляди снаряда дневно, може и 50 хиляди, а може и 100 хиляди дневно - доставени евтино и качествени, Русия и Северна Корея използват един и същи калибър. И няма ПВО или система която да може да спре снарядите. Украинсктите бандити ще бъдат заляти с плътен стоманен дъжд.

118

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

117

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 115 - но първо ще бъде шът даун проекта ВъZраждане!

116

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 111 - това от отбраните речи на Другаря Медведев ли го преписа, или го чу от Другарката Симонян?

115

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да се изненадам, ако на следващия мизерен протест на Възраждане има възгласи "Аллах акбар"

114

Анонимен

преди 8 месеца

До Киев - еми повече от ясно! Докато украинеца има и една пушка в ръка, Могучая не може да продължи. Единствената надежда за "велика победа" е украинците да останат без оръжие. Въобще, Могучая традиционно така "побеждава".

113

Анонимен

преди 8 месеца

По всичко личи, че проектът Украйна скоро ще го шатнат даун.

112

Анонимен

преди 8 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?

111

Споко

преди 8 месеца

Споко, Израел има право да избива цивилно население и да разрушава цели жилищни квартали, ама моля ви се, това не са хора, това са животби, дори израелският министър на отбраната каза, че са животни.

110

Анонимен

преди 8 месеца

До Споко - и аз вече ти казах, не са животни! Никое животно не би убило с усмивка 120 младежи които слушат музика или жена на близо 90 в инвалидна количка преживяла Нациските концлагери. В животните има повече благородство. Никое животно не би пребило младо момиче, не би го проснало върху пикапа и не би скачало с сядало върху него за да го унижи. Както казах те не са животни, а нещо отвратително. А какво сте вие - техните фенове и почитатели - оставям на теб.

109

Анонимен

преди 8 месеца

Русия няма да се задоволи само с признаване на Крим и 4те нови области, без да реши политическите въпроси и проблемите със сигурността. А за това трябва да се сложи край на използването на Украйна от Запада като инструмент срещу Русия. И това може да стане или чрез политическо споразумение, когато Украйна ще бъде в сивата напълно демилитаризирана и денацифицирана, или чрез продължаване на специалната операция. Докато Украйна престане да съществува като единен интегрален политически организъм, жизнеспособна държавна единица, която може да бъде използвана в антируската политика.

108

Анонимен

преди 8 месеца

Тъй като Западът няма да се съгласи на политическо споразумение с Русия за пълна демилитаризация и денацификация на Украйна, Москва остава само с един вариант - да доведе Украйна до състояние на пълен разпад и разложение, когато нито тя самата, нито дори Западът ще могат да я използват срещу Русия. И това, общо взето, е единственият вариант, на който Москва сега е съгласна. Русия не се нуждае от замразяване, а рано или късно ще премине от отбрана към нападение, за да може след това да диктува своите условия.

107

Анонимен

преди 8 месеца

Тези избори (2019) бяха последни за вас в Украйна (последни!, някой му се смее в студиото). През 2024 при вас няма да има избори, защото няма да има държава под името Украйна. Вие не отчитате ситуацията в Близкия изток. Там ще се развият такива събития, че всички ще забравят какво е това Украйна. Става дума за трета световна война. А Иран - това не е Виетнам, не е Корея, не е Косово. Тук ще има страшни събития.

106

Анонимен

преди 8 месеца

Обсегът на Буревестник не се измерва в километри, а в месеци и години. След като бъде изстреляна, може да се приближи до врага и месец по-късно - от всякаква посока. Например, да атакува американски съоръжения през Мексико. Да се приближи до вражески съоръжения през Антарктида. Отвсякъде.

105

АнонимеН

преди 8 месеца

НА ВСИЧКИ ТУК НИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО ЕДНО НЕЩО И ТО Е, ЧЕ ЗАД АТАКАТА НА ХАМАС НЕ СТОИ ХАМАС :D КОЙ ГИ ВЪОРЪЖИ СЪС 100-ЦИ РАКЕТИ И КОЙ ИМ НАРЕДИ ДА НАПАДНАТ ТОЧНО СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СПОРИ! ЗАПОДОЗРЕНИТЕ СА: ФАЩ+ ИСРАЕЛ, ИЛИ САУДИТСКА АРАБИЯ, ИРАН И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПУТИНУВА ФЕДЕРАЦИЯ!

104

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 99 - и това, след като увеличиха с 20% работните места за палестинци в Израел, по споразумение с Египет? Няколко дни по късно? И когато са на прага да решат конфликта подписвайки историческо споразумение със Саудитска Арабия? Нещо ти е ясно... ама не съвсем! Я опитай пак!

103

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленски как беснее в момента, не ми се мисли. Откраднаха му шоуто, прожекторите загазнаха. А, в тъмното една мечка шета ли шета...

102

Анонимен

преди 8 месеца

Русия досега можеше да изравни със земята цялата територия на украинските терористи, които години наред избиваха руснаци, избиха десетки хиляди етнически руснаци само защото са руснаци, заради националността им. В момента тази терористична "държава" наречена Украйна съществува само и единствено благодарение на благородството и милостта на Русия.

101

123

преди 8 месеца

Нямам представа какво цели Хамас с тая атака, но вече се вижда какво постига. Мир в тоя район скоро няма да има. В Израел където има политици които са за мир, както и радикали които искат да завзмат територии в Газа и на западния бряг, сега радикалите ще имат инициатавита. Хамас е вреден за населението на Газа. Лидерите на Хамас ще напуснат Газа с изкараните от Иран пари, а населението ще понесе последствията. Хамас управлява Газа от 15 г. и стопира всички преговори за уреждане на проблемите.

100

Киев

преди 8 месеца

Няма да е за 3 дни. И няма да има превземане. Просто ще влязат безпроблемно. Щатите добре осъзнават, че няма да могат да продължат да доставят оръжия на Украйна за неопределено време, както и Украйна не е в състояние вечно да се съпротивлява на бойните полета.