29

Бил ли си тан?

преди 7 месеца

До 26 Анонимен До Анонимен 24. Камбоджа нямат ЕС и американски приятели. И Виетнам също нямат ЕС и американски приятели. Въобще в такива бедни, неразвити държави всичко що се отнася до живота е изключително евтино. . . . Пълно опростял балкански м ало умник си! Бил ли си във Виетнам! Знаеш ли каква индустрия имат? Произвеждат микроелектроника, бмв, мерцедес а за химия да не говорим!

28

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 18 - Това го твърде и. приведе в действие БСП при управлението на Жан Виденов. При неговото управление България беше с най-ниската работна заплата в Европа - около 20 долара на месец. При никое друго правителство, освен при управлението на Жан Виденов и БСП не е имало такава ниска работна заплата. Само си помислете сега какво можете да си купите с 20 долара за един месец.

27

Анонимен

преди 7 месеца

ЦРУ има доклад още от 90-те години. Има го онлайн и пише че БГ ще е 5 млн, и всички ще са в само 6 основни град. Селата ще са запустели, икономиката много слаба, армия почти не. Мисля всичко върви по план.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Ако си мислите, че Ромейте като станат преобладаваща част от населението и ще работят, а вие само ще ги контролирате много грешите. За съжаление не е само в БГ, а и в цял Европа и Русия. Коренното население изчезва.

25

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 28 Не намаляват производствата, а производствата отиват в други държави. Светът няма да свърши заради това, че някакво си племе е изчезнало.

24

Анонимен

преди 7 месеца

До Добре сме си. Не го ли виждаш че мърмори за мигранти. Иска им се голямо заселване за да има борба за работни места и съответно намаляване на заплатите защото като се борят 10 човека за едно място 9 ще клекнат и за половин заплата. Сега клепат с уши намаляват производставата щото няма кой да работи - само пенсионери.

23

Анонимен

преди 7 месеца

До Добре сме си. Тука става въпрос не за нацията а за "работна ръка". Това ги яде.

22

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 24. Камбоджа нямат ЕС и американски приятели. И Виетнам също нямат ЕС и американски приятели. Въобще в такива бедни, неразвити държави всичко що се отнася до живота е изключително евтино.

21

Добре сме си

преди 7 месеца

Българинът преди да прави деца гледа да има как да ги облече, отгледа, изучи. Българката е много съвестна също в това отношение. И аз подкрепям това. По работа бях година и нешо в Индонезия. Ами, без местен не излизах почти по улиците. Бедност, просещи и то не като тук. Наистина плачещи от глад хора с деца, които се изтезават от мизерия. Такава раждаемост не ни трябва. Имат я в махалите и виждаме до какво води. На който му липсват сополанковци по улиците, ей го Станбул. Нека не създаваме тъга!

20

Анонимен

преди 7 месеца

С приказки не става. Храната, комуналните услуги са с космическа стойност съотносени към минималната и средна заплата. За малък пример. След геноцида и разрухата в Камбоджа където 1975 година остават 4,5 милиона души, а през 2023 са вече 15 милиона и там храната и комуналните услуги са в 8-морно по малко съотношение със средната заплата спрямо нас. Та питам се къде е геноцида. И кой ни управлява. Там бяха червените кхмери, а тук кои са. Къде сме ние. Най търпеливата нация. Остана ни само история

19

Анонимен

преди 7 месеца

Всички самозвани експерти както винаги пледират за мигранти. Те не искат българите да се множим, а мигрантите да се множат. Само като прочетеш тоя кви ги плещи и ти става напълно прозрачен.Предател.Родоотстъпник. И така наречен "професор"-е, тоя пек за който говориш е от милиони години та трябва да са свикнали там хората и без климатици да я карат някак. Не мислиш ли че е така "професор"-е ? Абе тия "професори" що не ги изгоним ?

18

Анонимен

преди 7 месеца

ПРЕДИ 30 Г АБОРТИТЕ БЯХА ЗАБРАНЕНИ, ПОЛША ЗАБРАНИ АБОРТИТЕ ДАВАЙТЕ И ТУК.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Гледам ги сутрин,млади,здрави,красиви жени, вместо да водят деца по училища и детски градини,те си тъпчат джобовете с кyчешku гомнa. Шантава работа

16

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен "Българката обича да гледа кучета вместо деца", а Българинът предпочита изобщо и преди всичко да гледа.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Доцента защо не споменава етническата принадлежност на новите попълнения на българска територия. Новодошлите не са българи. От 50-те хиляди новородени в България колко са етническите българи и колко - от други етноси. Защо криете истината, че се подменя етническия състав на населението?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Ама колко хитро беше, когато преди десетилетия седесарите твърдяха, че ниските заплати на населението са инструмент примамващ инвеститорите.

13

Анонимен

преди 7 месеца

До бл.134 в Zап. парк Ми много се надявахме на такива русофилни паррцали като тебе да направят по 5-6 деца, ама от маршируване по деветосептемврийски манифестации и викане "вечна дружба" остана с едно дете, което избяга в посока обратна на русия. Нали?

12

е значи

преди 7 месеца

Поне дюнери ще има.

11

бл.134 в Zап. парк

преди 7 месеца

Да ви е честито ! После не се чудете защо 15 години не ви приемат в Шенген ....за да има къде да се заселват новите ви бачкатори и наематели....че забогатяхте от войната ... всеки по 3-4 апартамента и по 2 бона пенсия .... а и това е била мюсюлманска територия Честито и Алахх акбарр

10

Пешо

преди 7 месеца

Така е наборе. Остарехме.