35

Анонимен

преди 7 месеца

Имам само 1 въпрос! Какво правим с раздутата и самовъзпроизвеждаща се чрез избори огромна администрация? От 15 години всеки завява, че ще я намали, а тя се увеличава постоянно.

34

Хасан Салихамиджич

преди 7 месеца

Асен иска да затрие малкия и среден бизнес. Във всеки бранш ще има по 2-3 големи корпорации, контролирани от държавата и ръководени от свои хора. Ситуацията ще стане доста близка до комунизма, въпреки че ще е под бранда на демокрацията. Ще забравим за конкуренция, намаляване на цените, както и подобряване качеството на услуги и продукти.

33

морски

преди 7 месеца

И този Сезон много работници останаха без последните си заплати. "Ще имаш да взимаш" казва работодателят.

32

Анонимен

преди 7 месеца

ей ся, да са еват. кокорчовците само се чудят как да затруднят бизнеса, с това ще останат печално известни в историята.

31

Анонимен

преди 7 месеца

До 34 Нека се придържаме лъм родната действителност.

30

Анонимен

преди 7 месеца

До 32 Не точно. Има много, дето са со присвоило нещо чуждо или оцеляват само, защото с бухашка премахват конкуренцията ... Но са толкова зле, *** единственият начин да вадят пари е да режат разходи. Преди 22-3 години станах свидетл на това, как една мутра си купи ново БМВ, напи се, каза наработниците, че няма за заплати и на други ден им спряха тока. Беше забравил, да плати тока! Ама въртеше "производство". И после "фалира".

29

до 28

преди 7 месеца

да де прав си ама до някъде караш кола за 250к ама зависи колко работника имаш, някой карат такава и имат 3 *** работника други имат завод с 1000 човека и даже са на минус.. като мине месеца малко е субективно

28

Анонимен

преди 7 месеца

До 21 Хъх ... В нашата форма шефът ме пращале с плик, като дойде талъв ...

27

До 29

преди 7 месеца

Ако даваш 500-1000 заплати... колата ще е за 800к

26

Анонимен

преди 7 месеца

До Shark За нормалните хора - да! За крадците рибай за 600 лева ;)

25

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО

преди 7 месеца

МЕ РАЗОЧАРОВА. ЗА НИЩО НЕ СТАВА ТОЯ АСЕН ВАСИЛЕВ

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 28 Не и ако даваш 500-1000 такива заплати.

23

Ей така става...

преди 7 месеца

Ми да следят по старателно работодателите... щото като караш кола за 250к и да ревеш че не можеш да даваш минимална заплата от 930 лв. нещо много намирисва

22

Анонимен

преди 7 месеца

Не си мислете, че е за добро! В САЩ и Европа фирмените харчове са особено интересен момент. Как мислите, че се роди "бизнес класата" в самолетите, дето е по-скъпа от първа класа, ама рядко е по-добра? "Бизнес разход" - 12000 лева за 1 час полет на птиване и връща е, после в хотел за 1200 лева на вечер, вечери за по 1000-2000 и накрая "отпадатнот данъците". Видите ли - Ония е изхарчил 20000 лева за раходка, не дава една стотинка, а вие се трепете за 1500 ...

21

Медведев

преди 7 месеца

Ако кажа че американците са виновни Путин ще ми купи един кашон водка Руский стандарт затова ще кажа че американците са виновни !

20

Анонимен

преди 7 месеца

Тоталния контрол наближава... Клаус Шваб... Който не ти е изгоден и нещо се бунтува я да го видим от къде папка хоп блокираме му всичко за да не лае много.... това е целта не някакви глупости да подпомагат който нямал доход.... и друго после могът да променят някой данък като видят кой печели от необлагаемите доходи да ги направят облагаеми... само и само да изцоцаме повече пари от хората и после да ги разпределим от бюджета към нашите фирми...това е чист фашизъм очаквайте после и всичко безкеш

19

асене върни

преди 7 месеца

Това е един рекетьор, а не министър на финансите.

18

Shark

преди 7 месеца

Ами да Асенчо, командировъчните не са доход. Те се дават, защото си отишъл в друго населено място да свършиш нещо и там трябва да спиш и да се храниш. Понякога дори не стигат! Престанете да мислите постоянно глуУпости, защото скоро ще пламне цялата страна, не само миньори и енергетици.

17

Qwerty

преди 7 месеца

Смях в залата... щели да следят дали доходите на работниците съответстват на стандарта им на живот.

16

Анонимен

преди 7 месеца

че те и сега се отчитат в нормалното счетоводство. Просто като дойде данъчния да поиска пълна разбивка на 60та група. Обикновено тези неща се крият в сметка "609-Други разходи".