72

i'm

преди 8 месеца

До АнонименА Терзиев декларира, че ще "уплътни" строителството! дано хората не изглупеят да гласуват за тия *** ПП. И за Хекимянчо е ясно... гербава калинка...

71

Анонимен

преди 8 месеца

"...често наричани "силовики" (или "хора на силата") - Ей тук спрях да чета. Стана ми смешно и даже не си правя труда да разбера откъде HeлитУ е преписала тоя пасквил. Heлkе, vulvа simpleх hypnotica nonmarginata, "силовик" е министър или служител на СИЛОВОТО МИНИСТЕРСТВО, с една дума - МВР. Ама много ли кожени пръчки облиза за таз пуста диплома? Мое ли да си толкоз пpocтa, ma?

70

България днес

преди 8 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !

69

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен116И на Запад корумпета бол.....Въпрос на понятие сър.

68

нифниф

преди 8 месеца

Путин се е оженил за Русия и е неин верен съпруг.Другаде няма такива лидери.Да не говорим за нас еврогейците и други сехсизвратеняци по света.

67

Споко

преди 8 месеца

Споко, догодина идват ефките, идват 10 ефки, напролет като изсъхне почвата украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва, само да дойдат ефките и да изсъхне почвата.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Без смяна на геополитическа ни ориентация нищо няма да постигнем. А това означава Втори Народен съд.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Путин: В нашата военна доктрина няма превантивен удар. При нас има отговор на насрещен удар - "посрещащ" удар (встречний удар). Когато се убедим, че към нас летят ракети, товава насреща ще полети към агресора. Това ще бъде катастрофа за целия свят, но ние не можем да бъдем инициаторите и, защото ние нямаме концепция за превантивен удар. И тогава агресора трябва е убеден, че възмездие ще има, и той ще бъде унищожен. А ние - ние като мъченици ще попаднем в рая, а те - просто ще издъхнат. Защото дори няма да успеят да се разкаят.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Путин държи около себе си хора които са му лика-прилика - масову убийци

63

...

преди 8 месеца

рашистан няма никаква промяна! от много столетия насам! царско време какво е било, после комунизъм на власт стоят хора дето или смъртта или "самоубисйтва" ги свалят! и сега пак същото! путин е като сталин! разлика няма! и само се чудя що се тормозят да правят избори като дори НЕ родените знаят, че тия избори са като нашит избори тука, дето ги провеждаме преди 1989г За жалост в рашистан нещата не са се променили никак от много време насам!

62

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

61

Мазен русофоб

преди 8 месеца

В Сан Франциско ще плащат по 1300 долара на трансджендери, затова че те са трансджендери. С преимущество са черни и латино трансджендери, такива които проституират и болни от спин. Нашите съюзници и шефове са уникални извращенци!

60

До 85

преди 8 месеца

И е такъв добряга, че и на мравка не посяга. :)))

59

До От

преди 8 месеца

Завиждам на Путин за ръста, буйните коси и хуманизма му. Няма втори като него! Чикатило се доближава най-много, но Путин го задмина.

58

От

преди 8 месеца

сутрин до вечер само Путин ви е в устите и само той ви е виновен за всичко. Що не си гледате евроатлантическите ценности, украйната и зеления.. и оня изкуфял дедо ви Байдън. Нещо му завиждате на Путин или? Русия си е самодостатъчна, а другите държави зависят една от друга за всякакви ресурси. Завиждайте, ***!

57

July

преди 8 месеца

О, а на Д-р Дълитъл физиономията е прекрасна.

56

анонимен

преди 8 месеца

путин се смили и ще дава дизел на европа, обаче бензин-не! айде, карайте си западните тараляшници и не плюйте по путин!

55

Д-р Дулитъл

преди 8 месеца

Вижте му физиономията бе хахахах. Хамстер в размножителен период!

54

Анонимен

преди 8 месеца

Путин е доктор на икономическите науки от 1997 г! И бакшиш до 2000г.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не ви бачкат лайковете бе цръвули? Да не са ви хакнали от Северна Корея? Или е по нареждане на Вашингтон?