40

Една българка

преди 7 месеца

Ах, каква жлъч и омраза! Хайде, спрете се! Оправихте Българските неволи, та очите ви все към чуждите! Фиаското е за България. Страната ни умира. Насочете чувствата си към онези, които погребват Родината ни. Горко за поколенията след нас!

39

Ха ха ха,

преди 7 месеца

...и всички му повервахме на Тоя! Целият свят му брояхме дните,но Пригожин се бил "самовзривил"? Не можа да се взриви докато разлушаваха Бахмут, но виж, като се заиграли с ръчни гранати в самолета и изтървали една? Тоя верно си е повярвал,че каквато и лъжа да пробутат, крепостните ще му се вържат! Жалка работа!

38

Анонимен

преди 7 месеца

Зенитно-гранатен комплекс.

37

КаскетЯ

преди 7 месеца

Верваме ти др0гарЮ Пиютин, Пригожин първо изпил един чай с новичок, после една водка с плутоний после се застрелял пет пъти в тила и раздал по една граната на всички негови хора за да се взривят за да бъде по достоверно! Вирусът на тъ по тията който е заразил рашистофилитепутиногъзолизци е по опасен и от чумата!

36

Хахахаха

преди 7 месеца

И аз така си помислих, или цигара, или граната, или е скочил от самолета, господи какво самоубийство!!!

35

Анонимен

преди 7 месеца

Ако носа на Путаранина се увеличаваше с по 1 мм на лъжа, вече щеше да е достигнал Амдромеда - на само 2,5 мил. св/г.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Верваме ти тавариш другарю, както ти и вервахме на 21 февруари 2022г.,че няма да нападаш Украйна.Ти само истината говориш, незнаеш какво е това лъжа.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Добре е, че най-накрая стана ясно какво се е случило в самолета. Дали е било умишлено или просто инцидент ... трудно ще се разбере.

32

Фейк

преди 7 месеца

Гл-ви г-да,лапайте въздух и не проверявайте лъжите,които се тиражират и са ви превърнали в животни безусловно!

31

това е вярно

преди 7 месеца

До 123: режима в Киев продължава да вози Руска газ за Европа =, а Путин продължава да плаща на Зеленски за това .... Руснаците ясно виждат за какво се води войната, Пригожин също го виждаше и за това го свитнаха .... можете ли да си представите Сталин да продава бензин на Хитлер !? Кремълската чиффутска гной го прави а Руснаците умират за това !!! ...

30

123

преди 7 месеца

И на кой нормален човек му дреме как точно Кремъл ще го изиграе че са убили Пригожин. Пригожин беше престъпник, но евала че призна че в Украйна няма нацисти и че целта на войната на Путин е грабеж.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Шефовете на руските служби са милиардери. И като милиардери вече не им се работи. Путин да ги сменя в противен случай те ще сменят него.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Еййй Путииииннчоо че те Пригожин го погребаха преди месеци бе Путинчоооо.... пък вчера установили какво има в телата на Пирожката и другите.... тия глуууупостиии да ги разправя на руските пенсионери

27

Анонимен

преди 7 месеца

До 13:Заради санкциите плащаме високи цени на бензина и газа.Няма да ти мине номера!За толкова ли безмозъчни ни смяташ?!Санкциите ги сложи Урсула,а не Путин.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Той Пригожин гранатите си ги носеше в джоба като бонбони. Не можахте ли да измислите нещо по умно.

25

Анонимен

преди 7 месеца

До Путин не лъже - и защо ще казва такава небивалица ако не иска да намекне нещо??

24

предателя Герасимов

преди 7 месеца

До До предателя Герасим: Русия винаги се е управлявала от група кремълски евреи, тези еврей имат различни интереси, подобно на евреите които управляват САЩ. Герасимов служи на групата около евреина Абрамович. Путин е газпром, на групата еврей около Путин им прябва независима Русия иначе няма да изкарат нищо от продажбата на ресурси

23

До предателя Герасим

преди 7 месеца

Може и да си прав, може и да не си..............не знам................. преди малко си направих труда да прочета биографията на Герасимов................доста умен и образован човек............дали служи на Запада или на руските служби и ФСБ, аз не мога да преценя!!!

22

Путин не лъже

преди 7 месеца

в конкретния случай в самолета на Пригожин наистина е имало оръжие, и гранати също, но това далече не означава че самолета е свален от взрив на граната . Путин не каза подобно нещо ! Путин каза че в телата на загиналите са намерени парчета от ръчна граната и каза че така са му доложили. За причината за падането на самолета Путин не каза нищо !

21

Анонимен

преди 7 месеца

Искам да чуя рycoрoбите дали вярват на тази версия на Путин :-)