19

Рендету

преди 7 месеца

Абе ний да я изтикаме до 2026 г. пък там шъ видим - бунт или революция!

18

Анонимен

преди 7 месеца

"По думите му след 2 години хората няма да понесат двойни цени на тока, тъй като доходите за толкова кратък период няма да станат двойни." - То човек няма само разходи за ток, че ако цените на тока станели двойни и доходите да се удвоят. Имаш и храна и други разходи. Иначе доходите трябва да станат двойни, но не заради нелогичното изказване на П.Димитров.

17

Елементарно Уотсън

преди 7 месеца

Е те и регулираната цена непрекъснато вдигат. Няма да се учудя ако и 2026 стане двойна спрямо сега. Монопола диктува в случая. То и при свободния пазар си е монопол - всички купуват от една борса монополист.

16

Никос

преди 7 месеца

Робите българи ще понесат всичко. Всеки се оправя сам така, че всички гадости на властващите ще минат без много проблеми.Това не е Гърция, когато стачкува един да го подкрепят всички.

15

Анонимен

преди 7 месеца

КНСБ предадоха хората от Марица Изток.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Ако са двойни цените добре. Но миналата зима бяха 4 пъти по-високи цените на свободния пазар. Около 80ст при 20ст на регулирания!!!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Сандбокс - това бъдеще готвят за българите. Котешка тоалетна, пясъчник, пустиня...Хаос, който жълтоклюни пилета си мислят, че могат да управляват, в лична полза, разбира се..

12

прическа паница

преди 7 месеца

тоя защо е с прическа тип паница? Нахлупва си на главата паница и стриже косата която стърчи.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Цялата енергетика трябва да е държавна , като част от националната сигурност . Като са раздали тока на фирми последници , естествено че искат да ни дерат .Опомнете се всички

10

Анонимен

преди 7 месеца

Ех Пламенчо, каква гербаджийска подметка си и ти.... Какъв синдикален лидер си бе? Не те ли е срам, хораха протестират, ти се криеш в миша дупка

9

999

преди 7 месеца

Работа на синдикатите е да защитават правата на работещите - по -добри и безопасни условия на труд,социални придобивки,увеличаване на заплатите,защита от неправомерно уволнение и т.н.Да направят заплатите такива,че излизането на битовите потребители от регулирания пазар да не им се отрази.Това могат ли го?

8

Шегобиец

преди 7 месеца

Ама те се надяват, че до 2026-та ще са откраднали колкото могат и вече ще си живеят щастливо някъде по островите (според собствените им думи). Пък някое друго правителство ще опере пешкира от простотиите, които са натворили.

7

123

преди 7 месеца

Регулирания пазар е вреден. Някой да ми обясне защо трябва да се дотира тока за всички, а не само за нуждаещите се. При тая система с дотиране на цената на тока всеки милионер всъщност плаща евтин ток за сметка на държавата. И за разлика от някоя бедна баба него го дотират с много. Например, ако баба Гица харчи 100лв ток държавата е дотирала 50 лева, ако милионера Петров с къща 2 декара и басейн плаща 10 000лв ток, държавата е дотирала 5 000 лева.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Поне петорни ще са Пламене, с когато е най-студено и десеторни.

5

селянин

преди 7 месеца

де бре едно време се на ток сте си светили дръвца и газегия е решението

4

Кимюр и дръва

преди 7 месеца

Това сме ползували и преди 100 години.

3

Майора

преди 7 месеца

Абе z , а Манолов да не би да е прав! Нали и двамата действат!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Хората да не спят, а да вземат субсидии за фотоволтаици! Сметката за ток ми е не повече от 15лв., а отоплявам 300м2 къща в един от най-студените региони на България. Фотоволтаици, баце. 15к финансиране има от ЕС. Действайте, а не спете!

1

Аз съм z

преди 7 месеца

Пламен Димитров е големият длъжен на хората в бранша . Време е да понесе отговорност като лидер и да направи нужните дела . Енергетиката трябва да бъде спасена дълготрайно . Никой няма да търпи други действия от него !