23

Красимир Петрофф!!

преди 7 месеца

Чудя се кой гласува за ПП и ДБ, след като изклатиха избирателите си и поеха пеефския боздуган изотзадзе ? Явно евроатлантиците си обичат да им е вътре пеефския шпек, в природата им е!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да има ограничение за цената на учебниците и учебните тетрадки. Така рязко ще намалеят мераклиите да ги печатат и съответното лоби. Като цяло - учебните тетрадки са излишни, сборниците също. Нормален, не особено луксозен учебник е достатъчен и децата повече да ги отварят.П.П. Класовете винаги са ми били от 36 човека.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Няма никаква промяна в образованието, децата мъкнат камъни , НЕ УЧЕБНИЦИ! Учителите продължават да събират пари от децата (уж за по лесно) и си прибират кинтите въпреки че вече заплатите им гонят 4000 лева заплати.

20

Анонимен

преди 7 месеца

До ИстинатаКъм раниците добави и учебната програма - 5 клса от 7:45 до 14 или 15.00 защото имат по 7-8 часа на ден с едно голямо междучасие от 20 мин. Децата ядът на стълбите или по коридорите ако си носят от вкъщи, защото времето не стига, а на лавката те избутват. И накрая един куп домашни да пишат до 21.00 - целта е да отвратят децата от учене и училище

19

Стефани

преди 7 месеца

И не изгрява, над мен дъгата, и не растат край мен цветята! И нито чувам щурци да пеят... Аз срещах само придворни хора... И плачат депутатите... със сълзи на очите! Животът им е самота,причуват се със страха И плачат депутатите със сълзи на очите Животът им е самота,това е тяхната съдба! Кой позволява на тези хора, да причиняват само мъка? Да богатеят за чужда сметка и да постигат всичко с измама ... АМИН

18

разликата

преди 7 месеца

В Нидерландия - началото не е нищо особено, после учат. В България - помпозно начало, а после - нищо особено. Затова след нищото в училище, българчетата мечтаят да учат в Нидерландия...

17

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време имаше 1 учебник и 1 тетрадка по предмет. Сега 1 учебник, 1 сборник, 1 учебно помагало, 1 тетрадка - може и да изтърва нещо. Разбира се учебниците са БЕЗПЛАТНИ но всички допълнителни сборници и помагала са дооообре заплатени.

16

Анонимен

преди 7 месеца

до 19 Трябва цяла България да се блокира, а сглобката да се разпадне. Няма друг начин.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Протеста се разраства.Блокирани са нови допълнителни пътища.Включват се вече всякакви хора.Има затъмнение в медиите.

14

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

99% от директорите на училища в България са членове и симпатизанти на партията на Винету. Защо се получи така? Защото Винету се прицели в гласовете на учителите като най-многобройното съсловие в България. Винету е хитър. Назначи на всички училища директори негови членове симпатизанти а директорите от своя страна назначават такива учители. Така Винету си гарантира от 55 хиляди учители минимум 50 хиляди твърд електорат. Пет хиляди сигурно има такива, които се прикриват, че не гласуват за него.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Еми явно хората искат наркодилърите да продават на учениците, щом са срещу такива списъци...

12

Анонимен

преди 7 месеца

До 13 ми не е лошо като идея

11

Анонимен

преди 7 месеца

Ама сега инза тива ли да давма пари бе! Писна му вече. Зимайте го тоз ***. Нема го гледам вече.

10

преди 7 месеца

За какво ви е дигитална раница, направо дигитално училище, всички уроци на запис и тогава няма нужда от учителя само проверка. А защо не и дигитални ученици и дигитални деца, направо си създавате Тамагочи и ги качвате в облака, за какво са ви истински деца които да прекарвате през този ад и накрая старост нерадост недъгави и забравен гроб и това без да имате тяхно съгласие. Заслужавате да ви излезе през носа и да ви съдерат десет кожи като искате истинско Тамагочи от плът и кръв това ще струва.

9

Петров

преди 7 месеца

а иначе да ни пращат герорги рачевци всеки ден на море "на гърция" и "на плаж" или "на туризъм по европа" или да рекламират телефони по 5000 лв и да продават бензина по 3 и 50 и да няма места по хотелите и по магистралите не е скъпо

8

Анонимен

преди 7 месеца

"След канчето, менчето и звънчето, и дори още преди тях, е родителската среща, на която непременно трябва да бъдат събрани пари за нещо шкафчета, охрана, аптечка на класа /да, има го и това, в някои училища има медицинско лице, но няма елементарен риванол/." Eй, кравари у форума дето не помните какво беше при бай Тошо щото не сте били родени...тогава имаше не само училищен лекар и всякакви лекарства в кабинета му, но отделно имаше и зъболекар, който оправяше зъбите безплатно на учениците.

7

Дигиталната раница

преди 7 месеца

е мираж и не се работи по нея. Раницата на детето е 15кг. наблъскана с учебници и тетрадки А4 според изискванията на училището. На всичкото отгоре ходят от кабинет на кабинет и влачат по стълбите всичко. г-н Министъра да вземе да си направи проверката - всяко училище (поне в София) си измисля някакви си вътрешни правила.

6

Гроби Таласомо

преди 7 месеца

Даскалята са любимците на Бойко, особено даскалките в горната възрастова граница;))) Той, понеже, не е особено умен и сам осъзнава дълбоките си липси, издигна наште квачки на пиедестал и им тури едни космически заплати;))) Аз, да ви каа, ич ми не требе даскалята, сакам Бойко да го нема и пълна свобода. Училището е робство, юрка абсолютно незаконно цялото семейство и го връти на малкият си пръст!

5

простата истина

преди 7 месеца

Родител съм на 3 деца и знам проблемите отблизо.И те са огромни и са породени най вече от семейното възпитание.Учебен процес почти няма-или където има той е мизерен защото на децата всичко им е позволено.И те съответно израстват с тази мисъл-това е буквално свободия правят каквото си искат и нямат никакъв респект към учителя и възрастните.Трябва да е както преди-учителя да има повече власт и тежест ако има проблеми-наказания сериозни а не мъмрене тогава ще порастнат сериозни хора

4

ФлякФ

преди 7 месеца

Номер 5 е чукча. Не чете нищо, а пише ...