190

Анонимен

преди 8 месеца

До Я па ти.. що бе, краварите ползваха атом, и то цели два пъти, и то срещу цивилни, и то срещу вече победена държава, атома вече е ползван за зло, редно е някой да го ползва и за добро ;)

189

Така е ..

преди 8 месеца

С тази война Путин закопа Русия.До сега спечели само омразата на миролюбивите народи , а загуби всичко , което беше Русия преди войната.Изпусна питомното , сега гони дивото.Опря до Индия и комунистическа Северна Корея да му помагат да спаси държавата си.Падението е пълно , вярвахме че Русия е велика.Оказа се велик агресор.

188

Бах мама му.

преди 8 месеца

Хитлер напада Русия вероломно , а Путин нападна Украйна мироломно.

187

Ангеларий

преди 8 месеца

Чудя се пак ли е друсан или просто си е ***.

186

Руски офицер

преди 8 месеца

Ситуацията, меко казано, е катастрофална. Бойците са принудени да останат на позиции за 2-3 седмици без доставка на провизии, вода и боеприпаси. Междувременно ни обещаха да ни сменят на всеки 10 дни. Положението с лекарствата е дори по-лошо липсват основни превръзки. Ранените, превързани с турникети, трябва да чакат за евакуация в продължение на 2-3 дни, но тя никога не идва.

185

Алекс

преди 8 месеца

Всеки ,дръзнал да се бие с алкохолизираните сибирски диваци,е достоен за уважение.

184

До Военен брокер

преди 8 месеца

Русия има големи проблеми, така е...............огромна територия, много ресурси-нефт, газ и т.н..............но малко население за тая територия , само около 150 милиона..................такава държава се командва само с твърда ръка, в Русия не може да има западна демокрация, това е ясно................и Русия има много врагове, това е ясно- западните държави(Англия, Франция и САЩ), на китайци и и индийци не може да се вярва също!

183

Военен брокер

преди 8 месеца

До ???Както са се оголили от към Китай и Индия (3-4 милярда население и също ядрени и космически сили) не се знае какво ще стане 1/6 та от сушата е тяхна всеки гледа към земята им нормално е да ги тресе параноя и да нападат всеки по-слаб но украинците се оказаха корави...

182

Анонимен

преди 8 месеца

Забравяте, че СССР беше много по-мощна от РФ и се разпадна отвътре. Дали НАТО съсипа СССР?

181

???

преди 8 месеца

Не може да победиш най-голямата ядрена сила в света-Русия!!!Няма ли кой да му каже това на зеления наркоман???

180

либералист

преди 8 месеца

този като наще измамници. Щеше да направи всичко да спре конфликта преди да го изберат. Сега ще направи всичко да унищожи територията си, защо ли се доближава до едни други слуги със същите категорични стъпки в полза на посолството?

179

АНГЕЛ

преди 8 месеца

Днес един Катер и 4 военни джета с около 30 Укро бойци на тях са направили опит за десант на нос Тарханкут в Крим. Подпомагани от Натовско разузнаване ,включително и спътниково целеуказване.Руснаците са ги надушили ,избили са 10-тина заловили са 1 а останалите са се разбягали. На РАзпита заловения Украинец заявява че са получили заповед да дебаркират в Крим да забият Укро знамето,да си направят няколко селфита и да се връщат.Операцията струва 10 живота и няколко млн$ само за няколко Пиар снимки!

178

Анонимен

преди 8 месеца

Путин голяма услуга направи на украинците ядът и пият в Европа дискотеките са пълни с украинци боли ги фара за тази война да живее путин

177

Анонимен

преди 8 месеца

Един ден ща се пишат книги за Путин и спец операция Този човек знае какво прави много късно ще разберем истината

176

до Бебо

преди 8 месеца

Ами като капитан Петко-ще партизанствам.И ще гледам да замитам след себе си като да не личи. Сега украинците така правят.Пушката и окопа не са опция.По технологично трябва да се действа.

175

Анонимен

преди 8 месеца

Тази война я започна САЩ още при Сталин бе подписан договор бази в руските бивши СССР бази да няма те какво направиха обградиха ги тайно Украина планира бази те и Хитлер посрещаха с цвета този народ заслужава тази гибел бавно и мъчително Путин изсмуква капките кръв от тях жалко е за 21 век САЩ те са агесурйте

174

Българин

преди 8 месеца

Грозната истина го е казал идеално. Но е пропуснал още - Русия от световна сила за 2 години се превърна в голяма Северна Корея. От демилитаризация на Украйна Путин я превърна в най-въоръжената европейска държава. От един бърз блиц криг вече две години руските фашисти бранят и малкото им останала територия. Цирк азиатски.

173

Българин

преди 8 месеца

Закривай Окрайна и смърта изчезва! А зелевски на съд в Хага заради смърта на хиляди млади хора!

172

Бебо

преди 8 месеца

До БългаринА ти сега си отговори на собствените въпроси, ако ако ако.Да кажеме, че това стане, ти какво ще вземеш пушката и ще влезеш в окопа ли? Може би си само ти и Пешо от първи етаж на миризливата ти панделка. Умните и мислищи мъже ще си бият камшика, за да си спасят живота. Защо в 21 век д ща умирам за някаква си земя, тухла или мебел, кой ще и се радва после, като ме няма. Живота е ценен мамин, нищо друго не е по-важно от него. На Путин предупрежденията не ги чуха се чуват бобмите.

171

до 179

преди 8 месеца

Кой е спрял руските туристи да идват в България? Освен цените може би...........