78

Анонимен

преди 7 месеца

Освен другото,интернета на Мъск спаси зеленя в началото на войната.

77

до Em

преди 7 месеца

Докато първите бомби падаха в Киев, Клоуна първу бега в Лвов, а след туй у Полша! От Полша той обяви, че е готов на преговори без условия и изпрати преговарящи в Истанбул, където беше сключено споразумение между РФ и Ук! Русия изтеги войските си до граиците в подписаното споразумение, но Клоуна наруши споразумението, а Русия загуби воената инициатива! И въпреки това, Путин даде обещание пред висш израелски чновник, че няма да убие Клоуна!

76

Анонимен

преди 7 месеца

Мъск е опасен луд. Трябваше да го ликвидират овреме, сега е късно....Както и Тръмп.

75

Към герой те

преди 7 месеца

Цялата тази работа с военната помощ беше ясна за какво и до кога ще е Америка както и Русия си гледат техните собствени интереси. Който е повярвал в нещо друго значи да се нарече найвен е най малкото което може да му се каже изък за невинните убити и от украйнска така и от руска страна . Зеленски , зеленски колко си ***!

74

Ах миличкият

преди 7 месеца

Мъск е хитър. Усети накъде духа вятърът и бърза да си оправи имиджа заради Старлинк. Дали ще узреят някога и нашите...

73

Еми

преди 7 месеца

Празноумците пак сте във възторг. Хората умират, за да защитят домовете си и страната си а вие ще се пръснете от злоба и омраза.Какво значение има дали е Украйна или Таджикистан? Всеки има право да се защитава, когато бъде нападнат. На никой не му дреме за Русия и не е тръгнал да я напада. Защитавате хора с болни амбиции, които пет пари не дават за България и българския народ.

72

Анонимен

преди 7 месеца

Комплексарска работа са Зельо, Подоляка и сие, веднага се засегнали. Че да не са недосегаеми, та не може Мъск да се пожегува с тях. Или, като САЩ стоят зад тях, решиха, че и те са като тях.

71

вой на червени бокл

преди 7 месеца

Изкукали пенционери с подгизнали памперси и прорашистки неудачници от котилото на Копейкин , Импексова и Фигуранта масово овоняват форумите !!!

70

До Em

преди 7 месеца

Бая ти куца логиката баце.....

69

Em

преди 7 месеца

Значи, вместо да си спаси кожата, Зеленския си рискува живота и остана докато бомбите падаха в Киев. И тук народа си вика, е той милиардер стана!!! На ме нещо ми куца логиката.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Абе деца, покрайна никога не е имала атом. Атома винаги е бил на Русия, просто е бил разположен в покрайна. Както и кравария разполага атоми тук там. Русия да остави атом на тия изпаднали психопати... все едно да дадеш автоматично оръжие на умствено изостанал.

67

тя

преди 7 месеца

Той е милиардер с нашите пари ,но дали някой ще му даде възможност да ги харчи ?!

66

до анонимен

преди 7 месеца

На Зелнчукъ не му пука нито за Усраина, нито за усраинците! Ако беше истински загрижен за 4.0.4 и народо населението, нямаше да вкара Усраина във война, да погуби 500,000 човека и да осакати още толкова, да обезлюди държавата с над 7 Милиона бежанци по Европа и да принуди РФ да съсипе инфраструктурата на 4.0.4, но затова пък Клоунъ стана Милиадер в долари!

65

до 52

преди 7 месеца

Като чуя "слава на Украйна "ме хваща диария !

64

Браво на Илон

преди 7 месеца

В САЩ имало и нормални хора

63

Анонимен

преди 7 месеца

Зеленски не искал мир с Русия, в превод - не иска Русия да пороби Украйна.Превеждам просто за неразбралите.

62

Анонимен

преди 7 месеца

Мъско пак се изложи.Що не си гледа детето там кво му беше името букви цифри и йероглифи и последното бебе и не се занимава повече с други хора преди да си оправи неговия двор. Keleme

61

тя

преди 7 месеца

То не беше малко ,близо 2 години обикаля САЩ и ЕС и само едно и също "пари и оръжие , пари и оръжие "!Айде бе зеле стана за смях !

60

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

Браво Илоне,много...точно попадение.

59

Анонимен

преди 7 месеца

Дали тия милиарди ще стигнат до народа или ще идат за още убийства?