74

ЛУКАНОВ, ЖАН ВИДЕНОВ

преди 8 месеца

УПРАВЛЕНИЕ НА РУСКА СГЛОБКА.....ПОМНИМ ДВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ....... НЯМАТЕ ПОВЕЧЕ ДУМАТА ДА ПРЕДЛАГАТЕ КАКВОТО И ДА БИЛО.....

73

Анонимен

преди 8 месеца

Абе те миньорите не знаят какво искат. От два дена гледам репортажите пи ТВ и така и не разбрах тия хора какво искат. Единственото което разбрах е че искат държавата да ги дотира вечно. Не искат да учат нещо ново, не искат да се развиват, искат си да са миньори и въпреки че бранша е умрел и не изкарва пари, някой да им плаща. Нема лошо, но аз пък искам евтин ток и чист въздух

72

999

преди 8 месеца

Възраждане , БСП и Левицата се хранят от скандала. Тъй като единствените им принципи се изчерпват с това Русия да е добре, няма нито едно градивно предложение за който и да е проблем. Важно за тях е да има скандал, а не решение защото,ако махнем скандала и работата за интересите на Русия, те не съществуват

71

Анонимен

преди 8 месеца

До АНКЕТА. Да, анкетата ясно показва, че Възраждане е фаворита на българите и ще са следващите управляващи.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Излиза, че Възраждане са все миньори! Бяха Зърнари, утре ще са медици... от, или за, бърза помощ....

69

444

преди 8 месеца

Тец Бобов дол и Брикел не отговарят на еко нармите в страната. Ако моя бизнес нарушава закона , държавата ме съди или затваря, а на тия им дава пари защото не спазват какона и пак са недоволни. Не може в нормална държава да има браншове за които закона не важи. Да пускат кепенците, че ръста на деца с хронични белодробни заболявания не е в проценти а пъти.

68

Анонимен

преди 8 месеца

До АНКЕТА, 68.. . Коя държава - татарстан ли, той си е чистокръвен от североизтока, близо до кримските татари

67

Анонимен

преди 8 месеца

Мисля, че, ако не избяга К. К. ще. търка нара по раирана пижама!

66

АНКЕТА

преди 8 месеца

МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ, НАЧЕЛО С Д-Р КОСТАДИН КОСТАДИНОВ СКОРО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА? ДА - ПАЛЕЦ НАГОРЕ. НЕ- ПАЛЕЦ НАДОЛУ. НЕКА АНКЕТАТА ЗАПОЧНЕ - СЕГА!

65

Анонимен

преди 8 месеца

Ако тези са миньори, аз съм трамвай!

64

123

преди 8 месеца

Значи вече ми писва от полуграмотни "социалисти" дето обясняват, че хората само искали да има сигурна работа. Само че бранша в който работят хората не е ретнабилен, а и в пазарна икиномика няма такова нещо като сигурна работа. И аз искам сигурна работа, само че за разлика от тия на мене ми плаща частна фирма и трябва да съм полезен. Това със сигурната работа сме го живели, всички на хранилка на държавата и накрая всички еднакво бедни, а държавата фалирала.

63

Костадин Костадинов

преди 8 месеца

До ТОЙ ЩЕ БЪДЕ!... Аз мислех, че ще е Корнелия Нинова.. Ще се избиете, бе лакомии

62

Въглища не се ядат

преди 8 месеца

Да ходят да копаят на полето чушки и домати.Техните родители бяха земеделци, ама комунистите им взеха земята и ги направиха миньори.явно е по - лека работа от земеделската, та така се въргалят по магистралата

61

Майора

преди 8 месеца

Жалко Нинче , че сте политици , а на вас пределно ясно ви е че нещо пратено в ЕС не може да се върне отново и да се иска изтегляне и ново преразглеждане! Това не е както по ваше време в 12 без 5 да решавате проблемите и стига сте залъгвали която и да е група от обществото! Като бяхте на власт по време на тройната коалиция и после защо не повдигнахте въпроса? Но така е , това сте вие комунистите!

60

Анонимен

преди 8 месеца

Кой ги пита па тия?

59

Зозо

преди 8 месеца

Боко и Доган казаха, че няма да подкрепят промените на ППДБ, ама Кирю пак ги внесъл за гласуване :)))))))))))))))))))))))))))))))

58

Анонимен

преди 8 месеца

Изгонете Копейката!

57

ТОЙ ЩЕ БЪДЕ!

преди 8 месеца

Костадин Костадинов - премиер!

56

да

преди 8 месеца

хак им е на подмяната - скачаха и крещяха по паветата...сега им се връща! давай, съборете го това продажно правителство! България е с вас!

55

това е така .

преди 8 месеца

да не вдигат тока е нужно , махат въглищните централи и минаваме на волтаици и аец . търговия и потребление . по 36 не е нужно . ако няма да работят в енергетиката , да им гарантират според образуванието работно място .