44

Аууу...станиШЕФ

преди 7 месеца

Тоя как лошо гледа...сигурно защото съм му изял попарата...

43

Анонимен

преди 7 месеца

Тия зеленясълите енергии, налагат забрана и ограничения на другите енергии, за да наложат своята скъпа и неефективна за всичко енергия, сега се чудя какво ще измислят и за водните турбини или тези на пара или на газ, щото те са много по-безвредни от техните зелени енергии, които хабят и изхвърлят скъпи материали и батерии и създават сметища, отрови! Само чакам да видя, каква още емисия или идооотия ще се опитат наложат, за да блокират другите видове енергии и налагат своята!

42

Анонимен

преди 7 месеца

Абе какъв АЕЦ очаквахте да ви построят другарете с Големия Шлем на агент Гоце? С главен консултант Р.Овч. - хахахаха. Щеше да е по-голяма схема и от тази на Ружа - дето е в топ 10 на ФБР. 1 голем гьол за 6-7 млрд. без да броим обезщетението което с готовност платиха на "братушките".

41

Анонимен

преди 7 месеца

тОЯ вече е слаба ракия , пред ШАРЛАТАНИТЕ !

40

Христо Христов

преди 7 месеца

Тоя доказан лъжец беше направил субсидията за произведен слънчев киловат да е същата като в Германия.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не съм срещу зелената енергия, защото и от такава има нужда, например в недостъпни, труднодостъпни райони, градски транспорт, но тя започва да става нагла и агресивна, защото налагат забрана на други източници на енергия, обезлюдяват места, при положение, че имаме демографски проблеми и повече ни вреди, отколкото помага, скъпа е, отделно и рекетира държавите+хората, с налагане на емисии за енергии, които не са техни зелени и пречат на всички останали, ние голяма полза от зелена енергия нямаме

38

Анонимен

преди 7 месеца

Поредната ''гордост'' на България ! Аве , Съсел , защо със ДПС , не построихте АЕЦ-Белене ???

37

Анонимен

преди 7 месеца

ЕЙ, АКТИВИРАХА ВСИЧКИ АГЕНТИ! ДАЖЕ ВЕЧЕ ФТМАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВРЕДИ В ЕФИР! СРАМОТА!

36

Анонимен

преди 7 месеца

Външната политика и тя куца щом дори не се повдига въпроса за ремонт на неактивните блокове на АЕЦ Козлодуй

35

never again

преди 7 месеца

най-честния премиер на България

34

Пришълецът

преди 7 месеца

Двайсе, Двайсе, какво става с теб? :)))

33

Анонимен

преди 7 месеца

Абе те емисии ви наложиха за въглищата и кравите, утре ще наложат и емисии за това, че дишате и издишвате СО2, за да ви контролират и ограбват, ТОВА Е ДИКТАТУРА И ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ и будалите се вкарват в тази схема!

32

Анонимен

преди 7 месеца

До ***"Отдавна се знае че въглищата трябва да се спират. Не се чудете как да бутнете сглобката!" , в Германия и други държави вече ги откриват въглищните мини, а Полша и други държави, даже не искаха и да преговарят до 2049 година за закриване на мини, само в България тупупа от Банкя, ДПС и зеленясалите подписваха неизгодни договори, за да вземат едни пари и лапат, а и да закрият пазара, за да се намести друг.

31

Бясна

преди 7 месеца

Абе, съсел, достатъчно разби България докато беше министър-председател, че даже и апартаменти раздаде на либийските сестри и ги изкара светици. Не е нужно да ни натрапваш личносттта си при положение, че не живееш в България. Ходи да защитаваш някой друг! Можем и без теб!

30

Нане

преди 7 месеца

От днешните нац предатели, вече харесвам станишев, иначе не можех да го гледам.... ===)))

29

Анонимен

преди 7 месеца

Оставаме без четвърт от енергийните си мощности, а някои потриват ръце за опразнения пазар на енергия и земята. И около 150 000 човека и бизнеси се изхранват от Мариците и покрай Мариците, ако изчислите и броя на техните семейства, деца, близки, вижте цифрата! Да не говорим, че югоизточна България е важен стратегически район за националната сигурност и не може да се допуска обезлюдяване там в никакъв случай!

28

Дъртак

преди 7 месеца

И тоя ли го събудиха? Залогът явно е голям

27

Анонимен

преди 7 месеца

Да им дават 6 заплати и по един шут отзад на наглите кюмюрджии. Времената на въглищата отминаха. И полицията да се махне от магистралите, шофьорите ще ги оправят бързо-бързо!

26

КуКлус

преди 7 месеца

Когато Стаянишев , Костов , Цаяря и т.н. започнат да дават акъл как да се оправи България ....значи България няма да се оправи никога !

25

комуняга

преди 7 месеца

Отдавна се знае че въглищата трябва да се спират. Не се чудете как да бутнете сглобката!