45

Анонимен

преди 8 месеца

да де, но нашия ток е най-скъп

44

Анонимен

преди 8 месеца

Тез услуги могат да предоставят соларните и вятърните паркове,като ги включват по необходимост да осигурят определени характеристики за енергийната система по зелената сделка при необходимост,ако е възможно щом соларната произвежда прав ток и задължително се трансформира в променлив високоволтов необходим за енергийната система,както и от вятърните генератори също се трансформира на високоволтов да се включи в системата на разпределението на веригата централна с еелектроразпределителни дружества

43

Joko

преди 8 месеца

Крайно време е упрвлението на държавата да се поеме САМО от ТЕХНОКРАТИ. Това МИНИстърче вероятно има диплома от изгорялата гимназия 1 Той наясно ли е как се пуска и влиза в паралел една централа на въглища ?

42

Анонимен

преди 8 месеца

Ясно, значи опасността е реална.

41

Христо Христов

преди 8 месеца

Говори глупости. Няма как затворена въглищна централа да участва в търг.

40

селтак с тумбак

преди 8 месеца

До Първия коментирал - аде да ги изключат ТЕЦ-овете, всички други освен "протестиращите" точно това искаме! Ще спрем да плащаме заплати по 5к на държавни служители, на които дори и осигуровките за големите пенсии им внасяме ...

39

Споко

преди 8 месеца

Няма опасност и да ви у биеме от НеПравителството на НеКоалицията! Само ще изгниете в Затвора! Дълго и болезнено!

38

баба Пена

преди 8 месеца

То опасност няма, ама да не тръгнат да раздават велоергометри по блоковете и сутрин/вечер да ни карат хем за отслабване, хем да има ток да въртим *** и да помагаме на икономиката. Тоя на картинката сигур вече си е взел да върти

37

До 36

преди 8 месеца

Е сега опаковаха Паметника на Съветската Армия със Натовски плакат! За 30 милиона.

36

Тоя не мисли

преди 8 месеца

За слабоумни!

35

(-_-)

преди 8 месеца

Че няма да остане - няма, ама от къде ще идва и на каква цена?

34

Все едно

преди 8 месеца

Да каже през Пандемията: Няма опасност България да остане без население!! Само ще умрат стотици хиляди! Няма страшно всичко е супер!!

33

Алооо

преди 8 месеца

Хахаха вервам ви. Няма да остане без ток, може би , но ще плащаме 40- 50% отгоре, да не кажа и повече.

32

НА Мадуро Машините

преди 8 месеца

И ? Ще натикскаме Педалитье да въртят Педалиь? Абе не ни остава още много..

31

Gogo

преди 8 месеца

Браво затвориха ни реакторите, спряха аец белене, сега затварят и тецовете(българските, американският остава) и явно ще ни правят банановата република на европа ! Всички трябва да се вдигнем като един и да размажем националните предатели в правителството, президентството и парламента, които ни продадоха и продават на чужди интереси! ВРЕМЕ Е ЗА СОЛИДАРНОСТ! Съединението прави силата!!!

30

........

преди 8 месеца

Това мнение отговаря точно на интелектуалните способности на жълтопаветника, той и затова им го дава. Гнусна и тежка лъжа. Напишете колко % от потреблението на ток през зимата в България идва от централите или жълтопаветника не иска да знае факти, той е тук да вярва.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Тоз нещо се е изчервил. Сигурно щото говори лъжи и го е срам.

28

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 27. Те аланглетата са си крепостници - цялата земя е на бароните. Въобще където има монархия или е стъпила корпорация населението е от крепостници.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Някои тецове в България са толкова амортизирани че ще се разпаднат от самосеби си. В тях не е вложен и 1лев.

26

Анонимен

преди 8 месеца

60-те години енергетиката на цяла Европа беше държавна. Постепенно САЩ с различни похвати унищожава общонародното за сметка на корпоративните техни проекти. Днес фокусът се измества. Демонтира се индустриалното общество. Работническата класа трябва да бъде премахната. Всичко под маската на зелени инициативи. Тогава да разрушат градовете и да оземлят хората? Обратното - изкупуват всички земи, за да ги дават на крепостни под наем.