255

Зелен Демократ

преди 7 месеца

Чуваш "Горда Стара планина,..." и разбираш, че ние вече сме се изгаврили с химна и всичко хубаво в тая територия, ама ви пробутваме некой си Бирджан, ха ха, горда? , ха ха, вие нямате гордост!

254

Gpъч

преди 7 месеца

Отклоняваща маневра. Упрaвляващите и гocподapите им отвличат вниманието на населението с най-гнусни и долни провокации. Опит за изместване на фокуса от мръcoтиите, които вършат и продажничecкитe им действия - да разсеят концентрирания хейт и ненавист срещу тях и парата да бъде изпусната в друга посока. НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!PS: За подобна изцепка и гавра с национален символ, например в Тypция или други сериозни места, където либералната "демокрация" не може да пусне корени - това *** щеше да бъде публично линчувано!

253

Заслужавате го

преди 7 месеца

до всички в България, заслужавате си го и даже е малко, защото сте без род ници!

252

Заслужавате го

преди 7 месеца

до всички в България, заслужавате си го и даже е малко, защото сте ***!

251

Гадна сура

преди 7 месеца

Какво се възмущавате...едно време под звуците на свирни и кючеци са ви клали бабите и дядовците, а вие сега въртите кючеци по чалготеките, всичке сте с "ромско" съзнание. Пък и трябва да свиквате, това ви чака

250

Анонимен

преди 7 месеца

Умнокрасивите изоставиха българите извън София. Превърнаха в клиентела по-*** и разсипаха територията. Освен в София, Пловдив и Варна няма нищо... разруха и безнадеждност. Недай си Боже да ви се наложи медицинска помощ... умирате си... образование няма, инфраструктура от бай тошово време, заводи, фирми.. всичко е фалирало и затворило.

249

Анонимен

преди 7 месеца

Не мисля че е гавра, реклама си прави просто

248

Анонимен

преди 7 месеца

Сорос е започнал да дава пари на poмитe,за да разпалва етническо напрежение.Внимавайте и не се връзвайте на провокации.

247

Юнал Джемилов

преди 7 месеца

Евала на Бирджан нахъсън турчен

246

ХАМЛЕТ ОТ ХАРМАНЛИ

преди 7 месеца

МИ ЧИ КВА ДЪРЖАВА ТАКЪВ ХИМНАПРИПО...А КАК СКАНДИРАТ(...)АГИТКИТЕ СРЕЩУ ОТБОРАНА...ЛЕВСКИ,А!?!?!.....

245

Анонимен

преди 7 месеца

Така може Бирджан, така пее. Едва ли знае алинеите на Наказателния кодекс и много ще се чуди защо му се карат.

244

Възражение

преди 7 месеца

Абе Джамбазки тоя е от вас ВМРОМ

243

Марковски

преди 7 месеца

До ТемидаДа караш пиян е по голямо престъпление от гаврата на тоя чалгаджия поне не е потенциален масов убиец като пиян шофьор в натоварен път.

242

Темида

преди 7 месеца

Дали караш пиян на мотика или се гавриш с химна голема разлика нема Ангелеее.

241

Ром Хъш

преди 7 месеца

Матрал за предизборни агитации... Иначе от ром патреот не става ама разни Карлоси марлоси се натискат и кметове на столицата да стават даже.ВЕдин дол дренки са и чалгаджиите и хъшовете политици този младеж е един микс межди тях олицитворение на ромхъшизма.

240

Анонимен

преди 7 месеца

Щооо не се съберем и не си поговорим с тея хора?!

239

Анонимен

преди 7 месеца

Онтересно... Когато пишех статии против чалгата и публккувах видеа, вечно ми триеха линковете, сваляха ми блоговете и ми махах видеата. Ама видиш ли - сега е пробшем. Аз решение имам.

238

...

преди 7 месеца

Мангото и на погребалния химн ще циври и ще се кълчи...Въпреки това с глупостта си става популярен сред простаците.

237

Анонимен

преди 7 месеца

Идеята на този кавър изпят от турчин е, че България всъщност е Турция, принадлежи на Турция, част е от Турция. Помните ли турския документален филм, "България, моя земя", със същата идея? Апетитите на Турция към България никога не са секвали. И докато се давите в плюнки срещу държавата, която освободи България от турско робство, и която единствена й пукаше за нас, ни се подготвя изнанада отзад... от юг искам да кажа

236

Сабайдин

преди 7 месеца

Тоя е от хората на Ястреба хаха. Нека погледнем с доза позитивизъм. Пича е с турски имена, но патриот. А че музиката е мегазле, те толкоз си могат.