22

Анонимен

преди 7 месеца

До 12 Ами щото има такива проклети хора като теб, които съсипват всичко изградено от по-можещите и на всичкото отгоре питат "кой ми *** в гащите?"

21

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 26, никой не се напъва да ти доказва на теб точно каквото и да е. Това, което написах е да спрете да се изживявате на специалисти по всичко. Не разбирате от ИИ и никога няма да разбирате. оставете професионалистите да си вършат работата. Вие си бъркайте бетона. За това държавата ни е клоака, защото всеки си въобразява, че разбра работата на другия. Е, лоша новина: нищо не разбирате от ИИ и е време да замълчите!

20

Анонимен

преди 7 месеца

ИИ, модерната пирамида за харчене на пари. Да му мислят тези, които ще станат излишни.

19

Анонимен

преди 7 месеца

До 25 Кой с истински умения, особено в сферата на технологиите, ще ходи в Русия да следва. Не ставай смешен

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 24. Реклама ? Защото друго не е.транзисторите и кондензаторите интелект нямат. И няма и да имат. Невронните мрежи не са интелект. Както и експертните системи. Ниокоя от тях не може да мисли колкото и да се напъвате да доказвате обратното. Интелекта не е само математика.

17

Програмист

преди 7 месеца

Тези неща не по силите на деца . Ако тези деца са голяма работа на 16г. да са завършили ускорено средното и на 16г. да са влезнали във ФМИ.. Но такива влезнали малки на 16г. в университет винаги се провалят в Русия е пълно с такива герои с болни амбииции и са пълен провал... За ИИ трябват най-малко 5 университетски матемаматики , комбинаторни алгоритми.. Това са новия институт на КИРЕТО ПП - INSAID, и си прави реклама с деца.

16

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 23, за твоя информация зная много добре какво е ИИ. Повтарящият тук си ти. Не ставайте смешни по разни форуми с липсата на знания и единствено да разчитате на нападки! И толкова сте неспособни да се обосновете, та само бръщолевите глупости. Ако сте толкова знаещи нямаше да мрънкате, че сте бедни :) Хайде четете ги тези книги наистина. Естествен интелект ще натрутате с четене, не с писане!

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 22 За да ти обясня какво действително е изкуствения интелект, трябва да ти обясня какво е интелект, а за да разбереш обяснението на това ти трябва интелект, който ти очевидно не притежаваш, тъй като в противен случай нямаше да ръсиш такива глупости. Толкова си *** че дори не можеш да се усетиш. Повтаряш като папагал ИИ и пляскаш с ръце, със сляпата безумна вяра, че това те прави умен. Но за да вярваш подобно нещо, изискването е да си доста, доста глупав.

14

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 19, какво е твоето разбиране за ИИ? Защото определено има, но ако дефиницията, която използваш не пасва на мирогледа ти...няма да има. Четете ги тези книги! Не боли :)

13

Анонимен

преди 7 месеца

Миналата седмица целия парламент на далеч не толкова примитивна държава като нашата аплодира един нацист. Достатъчно показателно за това какви интелектуалци са.

12

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 17 Такова нещо като ИИ в момента НЯМА. Всичко това е все още в предела на статистическа вероятност, за това и изчислителната цена на тия технологии е абсурдно висока - няма интелект, няма съзнание, няма разбиране - има само брут форс изчисления. Именно и затова ЛЛМ-ите деградират за няколко месеца - те си мислят, че копират човешкия интелект, но в действително копират човешката глупост, ускори това и неизбежния резултат е скоростна деградация на полезността на модела.

11

Анонимен

преди 7 месеца

от тези нищо не става , щом ги пишат значи са Сорос предатели на ЦРУ

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 16, явно нивото ти е ниско и виждаш само хора със слаби интелектуални възможности. Прав си, на всеки според възможностите :) Дай коментар за ИИ. Не сте интересни с политиканстване и то за неща, от които не разбирате!

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 14 - страхотен виц каза... такива интелектуалци са ни политиците... вижте бокича например - колко години управлява, с великия си интелект който не може да произведе реч която да не е тъпизъм... за да стане политик един човек му трябва само едно - да НЕ СТАВА ЗА ЧОВЕК...

8

хахха

преди 7 месеца

Добре че са българчета та да разберем,че и те нещо да са изработили

7

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 13, много насериозно се вземаш. Само да ти кажа, че нито можеш, нито има нужда да ме оправяш. Политик няма да станеш просто защото нямаш капацитет. как знам ли? Виж си отговора :) Това не е отговор на интелектуалец :) Не ставаш! Повечето тук дори не знаете какво е ИИ :) Но пък с малко провокация се издавате веднага :)

6

Хмммм

преди 7 месеца

Освен всичко останало форумните специалисти разбират и от ИИ. Като сте толкова интелектуално надарени... що живеем в клоака?

5

Изкуствен интелект

преди 7 месеца

то естествен интелект в България не остана! Четете коментарите и ще установите, че интелекта се е скрил или е избягал от България! Останалите в България са освободени от интелект след 15 години избор на една Тиква и в очакване на промяна!

4

Цитатов

преди 7 месеца

А руския ИИ как се развива? Луна26 ше има ли?

3

Айтишник от село

преди 7 месеца

Това е примитивен изкуствен интелект - имитация. Пробива ще дойде когато се създаде истински мислещ компютър по подобие на човешкия мозък. Нвма да е вблизките 100 години, така че всичко ще се върти около натрупаната база данни която се обработва с милиони иф тхена код.