64

Този път ще има бой

преди 8 месеца

Пак ли планирате да ни затваряте и да ни дискриминирате - сертификатчета и т.н. ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА, ЧЕ ТОЯ ПЪТ ЩЕ ИМА БОЙ! Много внимавайте!

63

Анонимен

преди 8 месеца

Хладилни камиони, полеви болници, намордници, сертификати..... какъв цирк беше, какво нещо. Някой ще плаща, няма как.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Знаем! Знаем, че предстои да ни затворите като овце отново...

61

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде започна се ,очаквахме по рано,но нещо се забавихте

60

Земята от Космоса

преди 8 месеца

Покажете една снимка на тоя вирОс да го видим де. Както има снимки на Земята от Космоса, oh Wait...

59

Анонимен

преди 8 месеца

Кунчо дъвчи несъществуващ вирус. Хи хи хи

58

Винаги съм го Казвал

преди 8 месеца

Ще се ваксинирам веднага, но с българската ваксина.

57

Анонимен

преди 8 месеца

До Пич, кой има здравословни проблеми има задължение да се пази! Не може да спираме света заради малък процент хора, които трябва на първо място сами да се пазят! За останалото си прав! Имам познат, който лепна К19 и за малко не умря. Ама пича на млади години е поркал като смок и е муал като сvиня!После иска другите да го пазели. Еми няма, пич. Докато ти си си прецаквал черния дроб другите са вършили нещо смилено.Сега си се пази сам! Нямам съчувствие към подобни индивиди. Така е честно!

56

Билязаров

преди 8 месеца

Вярно че сега короната мутира в по безобидна форма, но тиквите на таваришите не можаха да проумеят че в пика на първата корона, смъртността се вдигна с 10% по света и и нас. По рано почти не съм чувал някой да е умрял от грип, сега знам много хора които си отидоха от това. Дори в любимата ви расиюшка повишената смъртност е ясно изразена бе друзя, вижте данните на росстат.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Най-голямата измама в човешката история! Предстои съд за участниците в представлението.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Хахах, кефи ме как ковид още държи влага на нашите конспита, и до един се изпускат като се заговори за него, макар че вече на всички е ясно че повече няма да има нито мерки, нито маски, нито ваксини... Но конспитата яко ги тресе СТАРХЪТ! Може би така им се пада, задето са толкова пpoсти! ХАХАХАХАХ

53

Анонимен

преди 8 месеца

И децата разбраха, че с един фалшив тест прекръстиха грипа ковид, кунчев. Готви тоалетни принадлежности, времето ви изтича.

52

Пич

преди 8 месеца

"оявява се из медиите, никъде другаде. Типично поведение на фалшив вирус"Как не ви омръзна да дрънкате глупости? Миналат седмица го изкарах този "фалшив вирус" - главоболие, хрема, загуба на вкус. Сравнително леко, но аз нямам хронични заболявания и проблема със имунната система. ами възрастните хора, ами хората с хронични заболявания? Хайде стига сте мислили само за собствените си ***. Фалшиво ти е образованието ако имаш изобщо някакво.

51

Адвокат на Дявола

преди 8 месеца

То дано в следващите няколко години остане само този лабораторен Корона Вирус и не пуснат нещо доста по - отвратително и трудно лечимо - Бактериално , че тогава направо не ми се мисли. И примерно да кажат , че Путин го е пуснал - от джоба си - за да накаже Украйна , САЩ и Западният свят! По надолу имаше интересни коментари на тази тематика. Дано НЕ са прави. Иначе Природните Катаклизми ще продължат да си ги "правят".......

50

Анонимен

преди 8 месеца

Появява се из медиите, никъде другаде. Типично поведение на фалшив вирус. Хи хи хи

49

Анонимен

преди 8 месеца

Кунчо пак ще си нахрани родата сино му пак ще натрупа кинти

48

Анонимен

преди 8 месеца

тези вълни край нямат, а целта на глобалистите комунистки паразитки сатанисти е ясна към 2025 всички да са набодени само, че нещо са се объркали България не е остров и колония на сащ тук ще ударят отново на камък какви то продажни правителства да са на власт и пожелавам на всички дупедати и политици да хълцат без да спират до смърт..

47

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да се размине трибунала, кунчо, нямааа.....

46

Хахахахахахахахахаха

преди 8 месеца

До Адвокат на Дявола, вземай си регулярно хапчетата :) Не ти се отразява добре почивката, която си си дал.

45

Адвокат на Дявола

преди 8 месеца

Гони се "ЗЛАТНИЯТ МИЛИАРД". Вие кво искате? Да живеете с орлите ли? Вируси, Бактерии, Войни, Предизвикани Природни Бедствия, Големи Катаклизми..... Постепенно ще намалят Населението на Планетата - И то - доста! Започва се с най - НЕнужните , според "Господарите" - А те са възрастните хора, Хората с увреждания плюс тези в супер бедните страни в Африка , и Азия. До Милиард не знам как ще докарат положението. Но поне наполовина ще стопят Населението на Земята за 20 години.