47

До Чичо Манчо

преди 7 месеца

Бойко е най-вредното зло случвало се на България! Връщането му на власт е равносилно на тотален фалит и крах на държавата. За 12 години 1 милион избягаха зад граница, а държавния дълг скочи двойно при намаляваща държавна собственост и тотално обезлюдяване на малките населени места. ГЕРБ с ДПС ни закараха на абсолютното дъно.

46

Пак по опорката?

преди 7 месеца

До Чичо Манчо: Бойко - Най добрия премиер? Хайде де. Магистрали с по 30% по-малко асфалт, пачки в чекмеджето и за три мандата България - най-бедната и корумпирана държава в ЕС. Стига му толкова.

45

Анонимен

преди 7 месеца

До 45 Войната в Украйна си беше 100% плод на руска агресия и техния импотентен инат. Хайде да не се залъгваме за фактите

44

Малко за политика

преди 7 месеца

Не само САЩ искаха война. Меркел като канцлер на Германия и Франсоа Оланд като президент на Франция подписаха Минските съглашения заедно с президентите на Русия и Украйна - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. Така можеше да се избегне войната в Украйна. Но дойде време и двамата да си признаят, че изобщо не са имали намерение да настояват прилагането на тези споразумения, а само за да дадат време Украйна да се подготви за война с Русия.

43

Анонимен

преди 7 месеца

До 42 Това не става като избираш про-руски партии, умник. Я интерес на цяла Европа е Русия да има намаляващо влияние на континента.

42

Чичо Манчо

преди 7 месеца

И при нас Бойко ще се върне. На там вървят нещата. Най добрия премиер.

41

Не е ли ясно?

преди 7 месеца

До Анонимен 41: Никой не очаква чехите да подкрепят Русия, за това не иде реч. Става дума за това, че чехите по-рано от нас ще разберат че САЩ използва ЕС за да крепи своят едополюсен свят. Ако не беше намесата на САЩ война в Украйна нямаше да има.

40

Анонимен

преди 7 месеца

До 39 Точно пък чехите, на които руснаците им вкараха танкове в столицата, щели магически да почнат да подкрепят руснаците. Как ли пък не..

39

Нане

преди 7 месеца

Засега само наще продажници остават на власт... Но за сега... ===)))

38

Малко за политика

преди 7 месеца

До Анонимен 36: И чехите ще поумнеят за това да ли трябва да се дават пари и оръжие за продължаване на войната в Украйна. Въпрос на време е. Но нашата сглобка и в това ще е последна.

37

Точно обратното

преди 7 месеца

До 334: Русофобството е болест, от която ЕС трябва да се лекува. Сега ЕС си плаща за това. САЩ ги яхна по-добре от всякога. Да купуват скъпият американски втечнен газ, да подаряват пари и оръжия на Зеленски и да викат ура докато поумнеят.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Никой не иска Лиголибералите!!

35

Анонимен

преди 7 месеца

Наскоро бях в Братислава - по мизерна столица не съм виждал никога. Дори София е светлинни години пред нея. Та ги разбирам за избора - мизерията и проруските настроения винаги вървят ръка за ръка. Също разбирам защо чехите се отделиха от тях.

34

334

преди 7 месеца

Русофилството е неизлечима болест, за съжаление; тежко им на заболелите!

33

Не е ли ясно?

преди 7 месеца

До Анонимен 33: Не се изсилвай. Не може т'ъп човек да преценява кой е по-умен, и кой по-т'ъп (от него).

32

Анонимен

преди 7 месеца

Успокояващо е да се знае, че има далеч по-тъъпи народи от нас в Европа.

31

Малко за историята

преди 7 месеца

В Словакия между другото (макар че са католици) почитат Кирил и Методий като славянски просветители. Добре е това, че опитът да приватизираме делото на Кирил и Методий като обявим 24-ти Май за наш национален празник май няма да мине.

30

Анонимен

преди 7 месеца

Напълно ги разбирам Словаците. На всички ни дойде до гуша от тази Украинско-Европейска пандемия. С безбройните правила и изисквания с кото всички Европейци теябва да се съобразяват безорекусловно. Това не е вече Европа към която се стремяхме. ЕС се превръща в ЕСсср от който избягахме преди 33 години!

29

Анонимен

преди 7 месеца

до 26 Жалко - в какво се изразява руската хибридна война, може ли да обясниш. че и ние да вденем или просто си дрънкаш опорки

28

Пак по опорката?

преди 7 месеца

До Жалко: Ще ни поясниш ли какво значи "хибридна война" според тебе?