17

АнонимеН

преди 7 месеца

И ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ И РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРИКЛЮЧИХА!

16

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Е нали преди два месеца Путангутана разправяше, че нямал нищо общо с Вагнер и те били извън руската власт. А днес назначавал командира им.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Кой е заместникът на путин при жена му, че вече е кaacкет?

14

ало ало

преди 7 месеца

абе тая контраофанзива ще я бъде ли! умаляхме да чакаме! да не са тръгнали към киев в мъглата?

13

Анонимен

преди 7 месеца

Путин и Русия бързо влязоха в час! Вече на фронта,не се говори за "Байрактар",а само за Ланцет!-:))) Иранските ги ползва,само срещу Украинската Инфраструктора!

12

анонимен

преди 7 месеца

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! - стожер на славянството!

11

към 10

преди 7 месеца

и в канада зеленски заедно с трюдо връчили ордени на украински фашисти от легиона избили хиляди, поляците са бесни, затова путин ги избива тия мр-ъсници!

10

вторият преврат

преди 7 месеца

При вторият преврат срещу nymя договорки няма да има. Щото никой няма да му повярва след договорката с Пригожин. Ще го гледаме скоро nymя как страхливо върти очички от ареста.

9

Анонимен

преди 7 месеца

путин вече е узрял да падне на колене пред Зеленски да моли мир, ама понеже го е срам, праща Koнa Bapвapинa да провежда мирни совалки! Отчаяното му цвилeнe огласява цялото ООН, но Зеленски е безпощаден! Истински войн! Жесток, но справедлив! путин иска хем да се измъкне от кeнeфa, хем да запази откраднатото, ама шефа не дава! Хем оная работа да му е в оная работа, хем душата в рая! Нема лабао! Слава Украине!

8

абе

преди 7 месеца

както и да е, путин ще си върне Крайната земя, няма да я остави на гладните западняци и никой не може да му попречи!...най-много да го съди арменския поп, ама и той вече избяга от нагорни карабах!

7

Мишо

преди 7 месеца

До 3. Ти за чие настъпление питаш? Днес ги брояха изгорелите само за един ден настъпление единици техника журналистите от CNBC и си задава а въпроса, ако за един ден 50 единици са унищожени то какво ще стане за месец?

6

Анонимен

преди 7 месеца

От две седмици ПУТИН ,не е излизал от бункера. Напикавал се и говорил несвързани неща През това време Зеленски беше из Европа и посети САЩ И Канада !!!!!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Съвсем нормално решение! Пригожин и армията му,се доказаха в Бахмут! И Путин не желае да изтърве тези бойци! И пак казвам,съвсем нормално е,Путин да използва тези бойци срещу Украйна!

4

Пригожин

преди 7 месеца

Скоро ще се върна за Путин. И за заместника ми.

3

Замеестник

преди 7 месеца

Супер е да Путин да ти гръмне самолета!

2

Мишо

преди 7 месеца

Браво! Айде, да е хаирлия.

1

Анонимен

преди 7 месеца

За да си осигури оръжие от Иран ,Путин е приел ИСЛЯМА !!!!! Това е правилно ,като се има предвид ,че 40 % от РУСКОТО население, са МЮСЮЛМАНИ .... Така Кадиров му се явява ШЕФ !!!!!