103

Анонимен

преди 7 месеца

"условието за разтурването на Варшавкия Пакт беше НАТО да не се разраства на изток." - Аха, не съм го видял това условие, ама значи според теб Русия може да се разраства на запад, а НАТО не може на изток, така ли?

102

Анонимен

преди 7 месеца

"Не беше ли Русия, чиито слуги убиваха хора на Майдана" - не, бяха укро-нацистите, и даже си го признаха. Само *** като тебе не са разбрали това от пещерата в която живеят.

101

Киров

преди 7 месеца

"Украинска победа" е пълен абсурд и илюзия, и за укронацистите, и за техните западни помпачи. Всички досегашни завоеватели са си строшили главите в руската мощ, но явно има още мераклии... Ами нека се пробват! Прътът на Дядо Иван е много дълъг и корав!

100

Анонимен

преди 7 месеца

Не беше ли Русия, чиито слуги убиваха хора на Майдана в Украйна и после бяха разформировани тия про-руски части?

99

Анонимен

преди 7 месеца

Ето как - условието за разтурването на Варшавкия Пакт беше НАТО да не се разраства на изток. Това бе нарушено от НАТО. После имаше и съглашение за гарантиране на независимостта на Украйна - това беше нарушено от кървавия преврат, извършен по наставление и с финансирането на НАТО държави. И трето - Минските съглашения които бяха подписани от държави от НАТО и Украйна, и също бяха нарушени. Три поредни нарушения - Русия е дала всичките шансове които са нужни, 3 издънки и край, такъв е ПРИНЦИПА!

98

Анонимен

преди 7 месеца

Не беше ли Русия, която местеше границата с Грузия? :))

97

Анонимен

преди 7 месеца

"Десетилетия наред НАТО нарушават съглашенията си и настъпват и обграждат Русия." - Как по-точно? Не беше ли Русия, която си поставяше с десетилетия свои марионетни правителства в Украйна с цел асимилация и контрол на една независима държава? Постоянно слушам за някакви "съглашения", а такива НЯМА. Измислица на руската пропаганда. Водят те за носа и дори не се усещаш.

96

Анонимен

преди 7 месеца

И да, смятам че Русия е в ПРАВОТО си. Десетилетия наред НАТО нарушават съглашенията си и настъпват и обграждат Русия. Руснаците действат в самозащита, което е правилно.

95

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 125 - живея където съм се родил. Кое е правилно не зависи от това къде живея, а от това дали е правилно. И да, в момента живея в грешното, защото нямаме държавност, а пасмина продажни nceта. Но решението ми не е да бягам, а да се боря за правдата с каквото и както мога.

94

Анонимен

преди 7 месеца

"войната е между ГРЕШНОТО и ПРАВИЛНОТО. Да постъпиш правилно не зависи от географската ти локация." - Ама за тебе Русия е "правилното", нали така? Пък искаш да живееш в "грешното", защото в твоето "правилно" е диващинa, нали?

93

Анонимен

преди 7 месеца

"Aко наистин войната беше между Русия и Запада" - войната е между ГРЕШНОТО и ПРАВИЛНОТО. Да постъпиш правилно не зависи от географската ти локация. Именно за това има толкова много хора на страната на Русия из запада. Тия хора не искат Русия да спечели, искат техните управляващи престъпници да загубят, за да може някои по читави да получат шанс да управляват.

92

Анонимен

преди 7 месеца

Aко наистин войната беше между Русия и Запада, то тогава да живееш в Запада и да се молиш Путин да спечели, е все едно през Втората стветовна да си германец и да се молиш Русия да спечели. Сещате се какво им е донесла на германците тая руска победа.

91

Анонимен

преди 7 месеца

Памперса е официално АУТ - Кенеди обяви че ще участва на изборите като НЕЗАВИСИМ кандидат, което значи че демонокрадците не могат да го спрат като дадат номинация на Бидоня. Прогнозите са че Кенеди ще вземе близо 33% от гласовете на Памперса и около 15% от гласовете на Трумпета. Така че Памперса при всички случаи изгаря. Не завиждам на никой, който е наоколо когато това се случи. Миризмата ще е смъртоносна.

90

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 129 - когато диктата те тика към ръба на бездната, да си СПРЯЛ е първото разумни и полезно нещо което може да направиш за себе си. Да си "прогресивен" е полезно само ако се движиш в правилната посока. Ако посоката ти е деградация и дегенерация - никой нормален не би искал да бележи прогрес в тая насока ;) Няма как да тръгнеш по ПРАВИЛНИЯ ПЪТ, докато не СПРЕШ да се движиш по ГРЕШНИЯ

89

Бай Дрън дрънчото

преди 7 месеца

Хехе, балламурници, пак имам задна вратичка и пампърса ми пак ще бъде сменен както и товката ми напудрена. Нали Доналд Тръмп ще ми тегли шута в следващите избори и публично ще обесси зеленчу пред статуята на свободата? Ми ето де, с тва ще измием позора от загубата от Руската армия!

88

Анонимен

преди 7 месеца

"Милиони граждани на ЕС се молят Путин да спечели" - Moлят се само тия със Стокхолмския синдром и спрелите. Иначе изгодата каква е Путин да спечели? Да им донесе още смърт и на тях? Да им надуе цените още? Нали уж руснаците твърдите, че войната била между Русия и Запада. А вие живеете в Запада, не живеете в Русия защото не искате да живеете в дивашка страна със зли хора и престъпници. А се радвате ако Русия прави да му е лошо на Запада. Къде ви е логиката? Ами няма я! На кои хора им я няма?

87

1 и 2

преди 7 месеца

Руснаците за баяти ли ги имаш? Руснака може да стисне дуппе до -75 градуса по Целзий а американчето ще развее бяло знаме при -5 :))) В това е разликата, Русия не може да бъде принудена първа да открие огън - америчка ДА! Нямат кораво дупе, лентрай, свикнали на готово което вече няма..... труден живот, провокаторски, те първи ще направят грешката, историята го показва, доказва. Анго-саксите са племе със слаби нерви, не изъдържали теста на времето и съотвествено негодни за съществуване уви....

86

2

преди 7 месеца

Човекът, който вероятно отново ще стане министър-председател на Словакия, Роберт Фицо, каза, че ще "спре доставките на оръжие за Украйна".

85

1

преди 7 месеца

Милиони граждани на ЕС се молят Путин да спечели - Daily Express. "Тихомълком и малко по малко отношението на Източна Европа към СВО в Украйна започва да се променя в полза на Русия или поне да се отдалечава от Украйна", се казва в статията. Скорошно проучване в Чехия установи, че 48% от чехите са или се колебаят, или са проруски, когато се повдигне въпросът за украинския конфликт. Още по-фрапантно е, че проучване на MNFORCE и Seesame, както и на Словашката академия на науките установи, че повече от половината словаци приветстват победата на Русия.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Миналата седмица нато "прогнозираха" войната да продължи до 2030 година. Укропитеците пък прогнозираха "още 10 години". На повечето хора им е ясно, че това не са нищо повече от мокри сънища - ще им се ама няма. На лъжата краката са къси, и също така бяха взривени от противопехотна мина, и вече едвам пълзи и скоро ще загуби фатално количество кръв.