16

Анонимен

преди 7 месеца

БайУй, да 0бясни къв баланс за Шенген? Хем да сме в него, хем да не сме? Тва някаква руска схема ли е!?

15

бай Бай

преди 7 месеца

До *** хехехех, как само го извъртя!!Радев си е агент на САЩ !!Къде се взимат решенията какво да става и прави българия?? Отговора е в САЩ и Брюксел!! Та Румбата радеф като отиде в Брюксел говори точно каквото трябва да е , а тук за раята естествено че ще ги лъже!!!

14

ТРЯБВА

преди 7 месеца

Трябва Трябва, Радев, с това Трябва взе да омръзваш на всички.Какво трябва от 30 години все трябва, откакто си президент всеки ден ТРЯБВА.Дела Трябват а не ТРЯБВА.

13

бай Бай

преди 7 месеца

До Анонимен стига сте писали лъжи бе!!Радев бил руски агент ??? Театрото дето се разигра преди 3 години бе режесирано от САЩ или поне малко по късно бе използвано от американците.Интересното тогава бе че Костя тръгна да протестира и на часа го прибраха от ДАНС! Бяха изгонени и другите партии които решиха да участват.Какъв ти агент руски при положение че Радев вкара в Народното събрание ПП-Кирчо и Кокорчо!!?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Абе Чорапчев- я стига си давал идей. Достатъчно разедини нацията

11

Анонимен

преди 7 месеца

Шенген , менген , Германия затвори границата си с Полша и започва да внася въглища от Африка , ай честито !

10

До Анонимен 10

преди 7 месеца

В грешка си, той не плюе родината си, говори за България в 3-то лице, т.е. няма нищо общо с нея. Но не може да му се отрече, че има добър български, сигурно в съветската школа го е изучавал

9

Анонимен

преди 7 месеца

Още преди ТРИ години, преди твоя м...у...т..ро-"юмручков" ПРЕВРАТ, бяхме ГОТТОВИ за Шенген и безпрепятственото пътуване в Европа, но след твоята п...у...т...л...е...р...щина това е НЕВЪЗМОЖНО. СЪСИПА държавата във всяко отношение и импийчмънт досега не е бил твърдо заявен само заради факта, че на твое място идва ИдЙотова, която е още по-дървена болшевистка кратуна от тебе!

8

До Анонимен 4

преди 7 месеца

Тебе какво те интересува кога ще ни пуснат в Шенген? Гледай си твоята ко чина и не се занимавай с нас!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Политиците да заминават в Шенген и да оставят народа на мира.

6

Измекяр

преди 7 месеца

Рубладжията в България е про руски ,като отиде в Брюксел е про украински.Дори го питаха няколко пъти и точно му цитираха думите му защо подкрепя Украйна в Брюксел но като се върне в България започва да подкрепя Русия.Почна да мрънка и прати вицето си да се обяснява.

5

Davigo...

преди 7 месеца

Махни се и щесе намери....!

4

Анонимен

преди 7 месеца

Кой ще ви пусне в Шенген? С този ориенталски оркестър Кукубенд парламент сте само за турския Шенген. Няма нищо европейско и демократично в тази ориенталска власт, тези военни диктатори и нацисти все едно сте ги взели от третия свят и колониална Африка.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Куфара, влака и в Москва, кацап.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ти защо не намери решение, като беше на власт толкова време?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Слава на Украйна и генерал Луков бил се срещу руските поробители! По нареждане на Европейския Парламент, България ще бъде задължена посмъртно да награди ген. Луков с орден Стара Планина Първа Степен, а 25.02 да стане новия национален празник, като Луковия марш ще бъде задължителен за всички българи, подобно на стоенето мирно в деня на Ботев!